![]() |
Re: VT UserGroup - provocari
..mai intreb odata..pt ca nu raspund la provocari.. ra2 facem un battle pt locu in usergroup ?
|
dar totusi la astia care nu au mai intrat de un an sau etc saa li se ia valabilitatea usergroupului sa sa le dea la astia care fac vt foarte bine - bine cum ar fi sodadubble este chiar foarte bun si nu este in grup ! sau nitro customs,eu,cass,dydy ...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
okay... asta e masina...e bine asa???..spor la treaba:D
|
Quote:
ps:Da-mi add la mess.ca io tiam dat...:D |
Quote:
|
I'm out ? :)
pe forum intru in fiecare zi...recunosc nu prea am mai facut vt nu am avut timp... trebuie sa fac un battle ? |
Quote:
Cine a fost scos din grup şi crede că a fost nedreptăţit, să-mi arate o lucrare postată īn ultimele 2 luni şi intră la loc. |
Quote:
Ok,am inteles. Deci trebuie sa provoc pe cineva..ca sa-i iau locu nu ? :) |
Da. Regulile sunt aceleaşi !
|
Regulile privind intrarea īn grupul Virtual Tuning sunt foarte permisive şi e posibil să se schimbe īn curānd. Poate vom face regulă prin care toţi īncepătorii să se limiteze la a posta pe un topic gen "Comentarii lucrări - īncepători" şi atāt, fără să mai ridice pretenţii la grup dupa 2 maşini lucrate, fără să mai acuze cānd nu sunt băgaţi īn battle-uri, etc.
|
Quote:
|
Modificarea regulilor nu e chiar simplă şi o să dureze ceva timp dacă va fi făcută. Toate modificările trebuie să treacă prin māna lui ZoliaT şi la cāte are şi el pe cap, īti dai seama...
Oricum, dacă se face vreo modificare, va fi anunţată din timp ! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:32. |
- Copyright 2026 4Tuning