Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   VT UserGroup: aderare la grup, discuţii, etc. (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/17067-vt-usergroup-aderare-grup-discutii-etc.html)

Crimz-vT 20-06-08 13:03

Re: VT UserGroup - provocari

..mai intreb odata..pt ca nu raspund la provocari.. ra2 facem un battle pt locu in usergroup ?

TFK 20-06-08 13:08

dar totusi la astia care nu au mai intrat de un an sau etc saa li se ia valabilitatea usergroupului sa sa le dea la astia care fac vt foarte bine - bine cum ar fi sodadubble este chiar foarte bun si nu este in grup ! sau nitro customs,eu,cass,dydy ...

no limits design 20-06-08 13:08

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by _seby_ (Post 1601741)
no ok NLD...abia astept.O postezi cand gati sau dai un pm si o pun si io...:D

seby eu accept dar nu pe masina aia ca nu imi place deloc..........am vazut ca le ai cu astea cu rally....si iti propun tema asta...de ce?....fiindca e dificila si vreau sa vad cat de bun esti....te bagi?:lol:

_seby_ 20-06-08 13:22

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 1602767)
seby eu accept dar nu pe masina aia ca nu imi place deloc..........am vazut ca le ai cu astea cu rally....si iti propun tema asta...de ce?....fiindca e dificila si vreau sa vad cat de bun esti....te bagi?:lol:

Pai nu stiu ce sa zic... tu esti bun la brush,io sunt=cu 0 la brush(nu stiu daca ar avea rost polul fiindca sigur o sa ma faci...)Stiu ca o ai deja inceputa.Ii foarte greu sa o faci cu C/P cum stiu sa fac eu...Nu vrei sa facem totusi BMW?ca ii calitatea pozei mai buna...Facem si pe asta mai incolo,dar friendly...ma mai gandesc si iti spun daca ma bag la dacie...da' cum am zis ii foarte greu pentru mine...cand gati Bmw il postezi si o postez si eu,a mea ii aproape gata.Daca vrei sa nu pierzi locul de VT facem si pollu de BMW friendly.Nu tin neaparat sa intru in vt.:D

no limits design 20-06-08 13:53

1 Attachment(s)
okay... asta e masina...e bine asa???..spor la treaba:D

_seby_ 20-06-08 13:56

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 1602827)
okay... asta e masina...e bine asa???..spor la treaba:D

Ma da tu nu te lasi...:D No hai fie...daca promiti ca faci si bmw ca nu vreau sa o postez la comentarii lucrari.Vreau si battle pe ea,ok?Cand gat o pun!Bafta.

ps:Da-mi add la mess.ca io tiam dat...:D

Gabi 20-06-08 17:19

Quote:

Originally Posted by TFK (Post 1602765)
dar totusi la astia care nu au mai intrat de un an sau etc saa li se ia valabilitatea usergroupului sa sa le dea la astia care fac vt foarte bine - bine cum ar fi sodadubble este chiar foarte bun si nu este in grup ! sau nitro customs,eu,cass,dydy ...

Da, cei inactivi sunt scoşi din grup, dar pentru a intra īn grup există nişte reguli. Le ştii, nu ? :roll:

peter 21-06-08 22:15

I'm out ? :)

pe forum intru in fiecare zi...recunosc nu prea am mai facut vt nu am avut timp...

trebuie sa fac un battle ?

Gabi 21-06-08 22:17

Quote:

Originally Posted by peter (Post 1605173)
I'm out ? :)

pe forum intru in fiecare zi...recunosc nu prea am mai facut vt nu am avut timp...

trebuie sa fac un battle ?

Īmi pare rău, da' a fi activ pe forum e cu totu' altceva decāt a fi activ īn grupu' din care faci parte. Dacă la grupurile pe mărci auto nu se cere decāt să deţii o maşină marca respectivă, la VT se cere activitate.

Cine a fost scos din grup şi crede că a fost nedreptăţit, să-mi arate o lucrare postată īn ultimele 2 luni şi intră la loc.

peter 21-06-08 23:12

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1605177)
Īmi pare rău, da' a fi activ pe forum e cu totu' altceva decāt a fi activ īn grupu' din care faci parte. Dacă la grupurile pe mărci auto nu se cere decāt să deţii o maşină marca respectivă, la VT se cere activitate.

Cine a fost scos din grup şi crede că a fost nedreptăţit, să-mi arate o lucrare postată īn ultimele 2 luni şi intră la loc.

Ok,am inteles.

Deci trebuie sa provoc pe cineva..ca sa-i iau locu nu ? :)

Gabi 21-06-08 23:17

Da. Regulile sunt aceleaşi !

Gabi 22-06-08 16:30

Regulile privind intrarea īn grupul Virtual Tuning sunt foarte permisive şi e posibil să se schimbe īn curānd. Poate vom face regulă prin care toţi īncepătorii să se limiteze la a posta pe un topic gen "Comentarii lucrări - īncepători" şi atāt, fără să mai ridice pretenţii la grup dupa 2 maşini lucrate, fără să mai acuze cānd nu sunt băgaţi īn battle-uri, etc.

Nitro Customs 22-06-08 21:58

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1606215)
Regulile privind intrarea īn grupul Virtual Tuning sunt foarte permisive şi e posibil să se schimbe īn curānd. Poate vom face regulă prin care toţi īncepătorii să se limiteze la a posta pe un topic gen "Comentarii lucrări - īncepători" şi atāt, fără să mai ridice pretenţii la grup dupa 2 maşini lucrate, fără să mai acuze cānd nu sunt băgaţi īn battle-uri, etc.

in cazu' asta nu are trebuii sa se faca niste rankuri? sau ceva de genu...sa se stie cine e incepator..intermediar si advanced..si pe parcurs cu cat invata mai mult sa creasca in rank..

Gabi 22-06-08 22:33

Modificarea regulilor nu e chiar simplă şi o să dureze ceva timp dacă va fi făcută. Toate modificările trebuie să treacă prin māna lui ZoliaT şi la cāte are şi el pe cap, īti dai seama...

Oricum, dacă se face vreo modificare, va fi anunţată din timp !

Most_Wanted 24-06-08 10:13

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 1601543)
Un battle amical cu horicut pe un ford focus

Horicut a plecat in vacanta ..si nu a mai avut timp sa faca masina ....daca doreste altcineva sa faca....pe peter daca vrea sa incerce sa intre in grup. masina e cu o pagina in urma

All times are GMT +2. The time now is 09:32.

- Copyright 2026 4Tuning