![]() |
Re: Dacia Loco pe sticla... B-69-TAU
Quote:
un baiat de nota 12 ;) p.s. asteptam curajosii :P |
taule.....am trecut sap asta pe langa masina.........arata bestial.......mai bine ca in poze...........she's pretty stopurile alea sunt bolnave rau......prea marpha....so stapanesti sanatos
|
Quote:
|
scz gresit.....vb serios am vazuto anu trecut mam exprimat aiurea parca pe 16 dec.nu am recunoscuto atunci dar cand am vazut topicu mi-am dat seama belea de tot..........o opera de arta
|
Am auzit si eu de mult prin liceu de operele astea de arta. Flori de mucegai, daca va mai aduceti aminte. Se vorbea despre estetica uratului :)
|
SGM u numai ai topicul??am vrut sa itzi scriu ca ieri ai trecut pe langa mine in intersectzia din castani[big]ce sa zic e tare masina imi plac la nebunie aripile evazate[arata mai bine in realitate]dar ce motor ai pe ea?
sory d offtopic |
1 Attachment(s)
Aici Ceva Frumos:d
|
Quote:
TAU-le intr-adevar ... detii o opera de arta ... stopurile sunt mortale !:D |
Quote:
|
Eu nu mai zis nimik despre masina ta!!!O poza face mai mult ca 1000 de cuvinte!!!Mai ales detalile!!!
|
Quote:
|
Scuze de off-topic...subscriu si eu contra lipsei de po****ritate a unor notiuni cum ar fi estetica uratului :D
|
20 Attachment(s)
off doamne ce discutii au aparut din nou pe topicul meu...
eu am terminat de batut fibra pe fetele de usi, acum urmeaza partea grea finisajele....off... cateva poze... |
7 Attachment(s)
..........................
|
pana acum arata bine...asteptam progresele :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:03. |
- Copyright 2026 4Tuning