![]() |
Re: Accidente in Bacău
Quote:
|
Quote:
|
Oricum ii trebuie o distanta destul de mare.
si daca o iei oarecum logic venind dinspre luceafaru, de la trecerea de pietoni pana la intersectia respectiva nu cred ca este o distanta suficient de mare pentru a prinde 100. si nici venind dinspre giratoriu. Si imi este greu sa cred ca era absolut gol centru, ca sa poti merge cu 100, printre masini, printre pietonii de pe trecere. Sursa ta are o dorinta de afirmare. |
:lol: Un Polo nervos din 2008 cu motor 1.2 HTP 3 pistoane si MAI ALES 12valve
Gata cu off-topicul, ne'am distrat destul |
da ce gargaragii mai sunteti...sau mai bine zis ati devenit...as comenta si eu vizavi de accident dar nu prea am loc de voi...pt mine e simplu. neacordare de prioritate din partea baiatului cu Stilo....daca vreo unul dintre voi se afla in locul fetei cu polo...voi ati fi luat vina asupra voastra??recunostea vreo unul ca mergea cu 100 si ca facea linie cu alta masina...normal ca nu! dar va place sa o ardeti aiurea
|
Quote:
acusi ne apucam sa comentam de nush ce bmw shui si vai de mama lui cu 3 jante de 1 fel si 1 macaroana mon`u stie :))) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Dumnezeu sa-l ierte. Nu stiam...pacat de el.
|
Quote:
Si asta numai din cauza ca nu poti face stanga direct la Catedrala Sf Neculai, ca sta garda la giratoriu sa te arda. |
7 Attachment(s)
Isprava de alcolist pe Milcov linga pompieri in jurul orei 11:shock:
|
Omu' vroia IBIZA
|
Quote:
|
Quote: