![]() |
Re: E30 - BH-04-ARO ///M5 Power + NX
jantele sunt rezervate pentru mine pana maine cand vom apuca sa discutam,renunti la nitro?
|
Quote:
|
Quote:
|
am scos astazi un pic ursu la plimbare.DUPA MASA PUN FILMAREA .
|
|
masina chiar se duce in 8 mi+ de ture?...sau au o probema ceasurile?:) .
accelereaza violent rau vad 1-a 2-a patineaza fara kick down din ambreiaj. |
LA 8300 E PUS LIMITATORU.DE FABRICA ARE 7300.
|
cum "muti-ca sa zic asa " limitarea ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
multe chestii vreau sa fac si iarna asta pe aro.am inceput cu fata.caseta de directie reconditionat total (e ca una noua)cu 2 ani garantie,bielete noi,capete de bari noi,bucsi trapez fata de nou(ii cu cauciuc plin si tija de la trapez ii mai lateral decat pe cel de fabrica),bucsi trapezi reconditionate(tot 2 ani garantie)rulment telescopi noi (dar cu o mica modificare)si telescoape bilstein reglabile (folosite).....urmeaza capitolu 2
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
a venit si bara intre telescoape ,e aluminiu 9001 easton si are 800 gr.si e gata si rotile de drag.geanta are 6.5 kg si ii de 17x9 toli.o sa vina capitolu 2 dar numa in ianuarie...acuma eu o sa am 7 zile penalizare de la moderatori,no sa pot sa intru pe forum.pa
|
Salut maeste!! Foarte frumoasa masina ta, chiar de invidiat...de ceva timp sta la mine pe desktop ca wallpaper alaturi de TXA. Succes in continuare.
Doua intrebari am si eu la tine: de ceva vreme,de vreo 7 luni sunt si eu in lumea e30 si pot spune ca sunt incepator in asa ceva. In primu' rand vine iarna..si a mea are cam aceeasi inaltzime de la sol cu a ta + ca nu are autoblocant deci nu prea pot circula cu ea pe zapada si trebe tzinuta in garaj, tu cand o tzii in garaj scotzi apa/antigelul din ea sau o lasi asa? si cealalta este: As vrea sa-i trag o vopsea la motor, ce tip de vopsea ai folosit pentru 2,8-ul vechi de pe ARO? As fi recunoscator sa-mi raspunzi! Multzam! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
- Copyright 2026 4Tuning