![]() |
Re: Dacia 1300 `79 - B 44 DVL
Cu toate paginile de aberatii...poze si comentarii...iti urez Sarbatori Fericite, bafta cu rabla si sa ne vedem sanatosi!
|
Quote:
|
Sarbatori fericite Domnu Cristi sa dea domnu sa iti iasa masina asta macar pe jumatate ce a fost ea odata!!!!!:D:D
P.s Rezolva ma cu fumu ala mai repede ...ca nu da delok bine in trafic chiar daca e la fel ca , culoarea masini:lol::lol: bafta |
ce frumusete :twisted: :twisted: ;)
sus cu batranica :twisted: bagale mintile in cap la plasticele astea noi facute pe vapor :)))) |
2 Attachment(s)
Quote:
Mersi de poze;) ai mai improspatat topicul Si doua poze mai vechi cu DVL-ul, mai de mult asa:-P |
ce bine mai arata ! ce ii facusei la suspensie ca sa arate asa bn? :oops:
|
Quote:
|
Pentru ca nu merge sa dau PM (nu stiu ce mm are... ), sunt interesat de cateva din piesele de care ziceam mai demult. Mi-ai dat si pm, dar nu merge sa dau inapoi... deci, marius_racaru (YM). Te astept la discutii :lol:
|
Re: sexy braileanca de bucuresti
incearca sa o pastrezi cat mai curata...cat mai clasica...are potential batranica...si...vopseaua neagra da super bine pe o dacia.In orasul in care locuiesc eu...e o batrana de '77-'78 cu vopsea originala....neagra...pot sa spun ca e dementiala...oricum...succes in continuare...!
|
Quote:
|
Quote:
Daniel_Toa mersi pentru curatenia de primavara de aici:D |
3 Attachment(s)
Ia ma una bucata suport.Momentan doar cel de stanga...maine sper sa il fac si pe cel de dreapta.
|
Tools / Image / Capture ;)
|
1 Attachment(s)
Ms de sfat!:D sunt incepator in d'ale Catiei..
|
Sau te duci in bricostore, iei doua coltare de dulgherie(cele mai mari), executi doua gauri si o gaura....si gata.
Cazi para malaiata in gura lu natafleata. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:32. |
- Copyright 2026 4Tuning