![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2642887 Golf: Attachment 2642888 |
DariusAlexandru - ma oftic :))) deci am gt430 si se vede urat X_X si tu ca ai placa video veche se vede imaculat , folosesti ceva anume?
|
1 Attachment(s)
CraZzy_K1D:
Attachment 2642904 |
4 Attachment(s)
Eu am vechea placa..8400Gs 252mb..si se vede bine si jocu imi merge foarte bine!:))
Attachment 2642923Attachment 2642924Attachment 2642925Attachment 2642926 Daca stii sa setezi o placa nu ai treaba+ ca jocu nu e pretentios..parerea mea.. |
Ei la mine asta e problema.
Īmi cam sacadează(īn garaj foarte puţin,pe track,depinde de mărimea lui,īncepe să facă pe nebunul).Mai ales cānd am o maşină complexă + un motor detaliat. Dar mă descurc,īmi fac treaba. :D |
5 Attachment(s)
sa revin si eu cu un fordulet politicos...
|
Ma tu mai misti?:))...Nu te-am vazut de mult pe aici..ce mai faci?...
Arata bine fordu! |
hehe,mersi.am luat si eu o pauza ca mergea din ce in ce mai rau cu slrr si mno,acuma am revenit.
Vedem maine ce masina mai nascocesc,(virgula) ca azi sunt cam obosit:D. Bafta tuturor:) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Hai ma ca va arat si eu Golful meu turtit : ) )
|
2 Attachment(s)
Quote:
Oh dude.. fulgii aia de zapada nu prea imi plac.. :|.. Attachment 2643096 Attachment 2643097 http://picsthatdontsuck.com/img/pulp...ng-contest.jpg AHAHAHAHAHAHAHAH |
Maryus_x90 - si mai naspa ... eu cand am cumparat-o imi mergea crysis doi la maxim cu tot acum imi mai merge decat la medium sau low..cred ca e si din cauza ca nu sunt cele originale si au doar cipuri
KrYpToN - frumos edit :)) jurec10 - are dreptate krypton.. arata naspa DariusAlexandru - stiu ce spui.. ca si mie tot la fel imi facea |
5 Attachment(s)
Sa incepem o noua pagina.
Ce parere aveti?(inca ma invat cu photoshop,nu prea stiu pe unde sa umblu) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:38. |
|
- Copyright 2026 4Tuning