![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
|
Rid3r*RaCe - nu te mai contrazi ca o faci degeaba eu am luminozitatea la monitor foarte mare acolo unde ar trebui sa fie negru negru la mine se vede gri , si in poza la tine se vede ca nu ai grila sunt doar ventilatoarele alea doua
|
rid3r - Te contrazici degeaba si ne mai faci si chiori ! Se vede CLAR ca acolo sunt ventilatoarele alea 2 !
|
1 Attachment(s)
Rider - Numa' invidioşi pe forumul ăsta man.Nu-i băga în seamă.Au ciudă pe tine şi pe talentul tău.
Eu zic să faci lucrări şi să le ţi doar pt. tine.Nu le mai arăta la fraieri. BMW: Attachment 2642282 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
DariusAlexandru - te-ai intrecut pe tine !!! bravo.. eu cand am facut efectul de zapada am facut mai multe layer-uri si pe primu l-am blurat cam vreo 90 cu lens blur si era ca un fel de pata asa.. dupa am blurat cu vreo 20-30.. dupa motion blur .. asta in vreo 3 layere diferite dupa imbinate:D
nuj daca am pus poza asta pana acum :d Sper ca erai sarcastic in legatura cu ce ziceai mai sus |
Quote:
Acum la cel mai serios mod vorbind,nu am nimic cu tine personal,nu te cunosc dar ori te comporţi ca un om normal,matur şi postezi cum trebuie -respectând regulile- ori pleci şi ne laşi frate.Numa' bine. Quote:
Îmi place efectul tău.Era de nota 11 dacă făceai zăpada oarecum mai densă. |
DariusAlexandru - mi-a fost lene sa fac zapada si pe jos.. ca daca faceam prea multa pe ecran nu se mai cunostea nimic ca am incercat .
|
Quote:
Nu m-am referit la zăpada de pe jos. |
S-a redeschis MMV
Cred ca iar se duce forumul original |
3 Attachment(s)
|
DariusAlexandru - ce placa video ai ? ca ma uimesc pozele tale :D
|
ATI A Series A9550 AGP 256MB şi 512MB RAM SDRAM.
|
6 Attachment(s)
frumoase masini baieti
vin si eo cu un m5 e 39 super modul felicitari celui care l-a creat pareri ?? |
DariusAlexandru - glumesti nu ? cu placa video veche te-as crede ca eu am avut un nvidia gforce 6800 agp si se vedea super bine dar se misca greu de tot. dar 512 sdram ?! nu imi vine sa cred
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning