![]() |
|
Ferrari 458 Italia "Bad-Pinky"
2 Attachment(s)
|
Re: Comentarii lucrari!
458 Reventon as zice eu ...frumoasa combinatia ...roata din fata cam are o problema cu pixelii :???:
|
2 Attachment(s)
Rog ceva comentarii
|
pentru dilio
ca de obicei o lucrare foarte buna, asa cum ne-ai obisnuit observ ca ai inglobat bara de hummer h2 (am dreptate?), foarte bine facut, la spatele masinii ai ceva piese blurry, insa astea sunt mici detalii pentru pickone_cj interesant, eleronul e blurry si coltul barii din stanga pozei :D bafta in continuare baieti! |
2 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
Quote:
1. foloseste roti de pe poze rezolutie mare decat cea la care lucrezi pentru ca rotile sa nu fie blurry 2. la schimbarea culorii nu folosii culori prea saturate si incearca sa scazi un pic transparenta pentru a nu ascunde formele autovehiculului pe care il modifici 3. nu te avanta in modificari excesive, incepe si tu cu roti, suspensie, folie, stopuri etc. lucruri care nu necesita experienta ci atentie 4. folia de carbon - incearca sa ii aplici un efect cand ai aplicat-o pe masina, ca posibil unele suprafete pe care o pui sa fie strambe, rotunde nu drepte si necesita anumite efecte pentru un stil cat mai real keep the good work!!! ps: daca nu te iau cu duba :twisted: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Audi S5 Sportback la care am muncit tot weekend`ul...:rolleyes2
|
foarte frumoasa lucrare..
nu e de mirare ca ti-a luat asa mult |
2 Attachment(s)
Quote:
o lucrare de comentat, asa ca va rog frumos comentati si la mine:D |
@Reme :
La faruri ti se mai vede culoarea masinii de pe care ai luat farurile Ventu' de pe lateral e urat..prea ascutit se termita Pragu' e cam "murdar" Jantele si bara fata imi plac cum arata pe ea ai avut lucrari mai bune...redreseaza-te ;)) |
De ce sunt culori diferite la jante ?
Calitate slaba la noile faruri :) |
merci mult baietii:D voi incerca ceva mai bun pe urmatoarea masina. bafta!
|
2 Attachment(s)
Mercedes-Benz 300 CE 63 AMG
Atat s-a putut ... |
2 Attachment(s)
Quote:
skoda octavia rs!:arrow: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:15. |
|
- Copyright 2026 4Tuning