![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
mie imi place bara fata a lu reme
P.S: e brush?? sau donor? (daca e donor l'as vrea si eu :D ) |
1 Attachment(s)
-
12345 |
Quote:
|
Quote:
|
ms wlady, ai fost prompt!
crazyman-jetta imi plac farurile! imi plac imbinarile! nu imi place ca e prea simpla, dar e f de efect nu imi place reflexia geamurilor per total e f buna lucrarea... multumesc crazyman pt comentarii si pentru lauda logo-ului, nu esti primu si acum sa elucidam niste mistere ;) reflexia pietrei se gaseste acolo pentru ca e copy >paste >flip vertical pe toata lungimea pozei wide arch-ul e de pe jetta GT-R, nu e brush, dar observ ca nu e f bine realizat, mdificat de mine aia cu scrisul si mica scapare raman intre noi ;) cu umbra am stat sa ma gandesc...fiind la limita pasajului am zis ca nu are ce sa faca umbra acolo ;) |
2 Attachment(s)
VW de la "Challenge"
|
Deja stiu cui o sa dau votul meu de la chellenge Bv Cip;)
|
ce inseamna sa ai talent... si curaj sa faci asa o lucrare:| o_O Bravo cip!!!
|
Quote:
foarte buna ideea mai ales cea cu sigla pe parbriz , mondiala !! , dar mai mergea prelucrata putin ,felicitari !! ai votul meu ! |
imi place mult ca ai tinut cont si de tractiunea fatza si n`ai aruncat ceva diferentiale p`acolo prin spate :) foarte fain cip
|
Multam' Baietii!
|
cipskate69 - jetta
foarte tare ideea! bravo, ai multa imaginatie! detaliile lucrarii sunt f bune, bine lucrat o chestie subliniez. daca e pentru drag tractiune fata de ce ai pus roti mari pe spate si mai mici pe fata? fa-ma sa inteleg, ca nu inteleg! in rest masina e foarte tare! bafta! |
pai...e de drag da' merge cu spatele... :)) ..nu! nu m-am gandit asa "adanc" la partea practica...ideea nu a fost asa "am vazut masina..stiu ce ii fac" ,eu incep sa lucrez o masina fara sa stiu ce fac,fara o tema anume.ai subliniat bine ;)
mersi la fel! ;) |
@ cipskate69
Foarte frumoasa masina dar am observat un mic detaliu..avand in vedere ca ai pus capacul imediat dupa portiera de ce ai inca bacheta in spate?[tetiera spate centrala] ar mai merge cateva modificari in detaliu ca e pacat de lucrare. FELICITARI!!..probabil ca o sa ne cam spargi la voturi..:headache::chainsaw: |
partea fata inclusiv aripa roata si parbiz is soooper...dar in rest nu prea imi place :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:34. |
|
- Copyright 2026 4Tuning