Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Reme 14-11-06 19:23

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
ce ziceti un golfinho mic si musculos! ;)

Ionutzs 14-11-06 19:25

nu-mi plac jantele :p

patriotu90 14-11-06 19:26

plasa din masca e cam neagra ...

Reme 14-11-06 19:28

ms ionutzs si patriotu pt comment-uri! mai bagati care mai vreti!

flexus 14-11-06 20:26

E URAT CU SPUME!

:D glumesc, tine-o tot asa ca ai talent ;)

sNap7 14-11-06 21:35

Quote:

Originally Posted by Ionutzs (Post 622662)
nu-mi plac jantele :p

Idem .. :D

Ace Axel 14-11-06 22:21

@reme... jante blurry ... (si albastre!?!?!? ) ... pleoapa facuta in paint :D ... carbonu mi se pare un pic ireal ...

vio[s] 15-11-06 21:32

2 Attachment(s)
prea mult strica .....

patriotu90 15-11-06 21:41

emblema are niste reflexii cam puternice pe ea ... aerisirile mici din spoiler nu au plasa ...

Ace Axel 15-11-06 21:48

in completare la c a zis patriotu... e blurry unde ai latit spatele :)

vio[s] 15-11-06 21:59

Quote:

Originally Posted by patriotu90 (Post 624283)
emblema are niste reflexii cam puternice pe ea ... aerisirile mici din spoiler nu au plasa ...

daca nu are plasa ce se intampla ??? :rolleyes2 ... nush da mie asa imi place mai mult...a avut da am sters o

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 624304)
in completare la c a zis patriotu... e blurry unde ai latit spatele :)

stiu :sad: ..se vedea urat acolo unde am latit pt ca nu mai aveam rabdare si am dat cu blur ...

giubau_v8 15-11-06 22:08

roata spate e putin stramba..nu e la locu' ei

Reme 15-11-06 22:47

misto ideea, carbon bun, jante bine puse, parca emblema asa cum a spus si patriotu..in rest e bine

Reme 15-11-06 22:48

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Reme (Post 622658)
ce ziceti un golfinho mic si musculos! ;)

o mica remediere nu e nevoie de comentarii, doar dc vreti

Ace Axel 15-11-06 22:54

la fel ...

pufy 15-11-06 23:31

vio-pai daca nu e plasa tot tre sa fie ceva...k gaura neagra nu poate fi

Reme 16-11-06 15:42

2 Attachment(s)
brand new! Comentati va rog frumos!

Lukian_XXX 16-11-06 15:48

2 Attachment(s)
comentati!!!:lol:
*Reme -> super misto desi aerisirea e umpic cam bluri in patea din sapte

Reme 16-11-06 15:50

Quote:

Originally Posted by Lukian_XXX (Post 625219)
comentati!!!:lol:
*Reme -> super misto desi aerisirea e umpic cam bluri in patea din sapte

super marfa lukian! doar ca nu stiu dc i se potriveste culoarea!! oricum mistoaca masina!

Ace Axel 16-11-06 18:04

reme ... misto ideea... tot c ai lucrat e blurry din nefericire totusi ... si unde e spoileru spate?!
lukian ... spoilerul isi skimba directia brusc in unele locuri ... farurile nu sunt la fel ... carbonu km albicios

Reme 16-11-06 18:05

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 625380)
reme ... misto ideea... tot c ai lucrat e blurry din nefericire totusi ... si unde e spoileru spate?!
lukian ... spoilerul isi skimba directia brusc in unele locuri ... farurile nu sunt la fel ... carbonu km albicios

cred ca de la viteza cu care am lucrat l-am pierdut pe drum! ;) :lol: ms pt coment ace axel

Reme 16-11-06 18:29

2 Attachment(s)
ceva facut in graba! circa 20 de minute! am incercat si wide body kitt dar nu merge bine! :( asta e! lasam asa!

Ace Axel 16-11-06 18:44

pleoapele arata ireal ... ai o mica problema in grila ... prelungirea spoilerului descentrata :D

ra2 16-11-06 19:24

2 Attachment(s)
god in sfarsit am mai facut si eu o masina dupa o pauza de vreo 1luna
ce parere aveti?:rolleyes2

patriotu90 16-11-06 20:26

pragu arata plat la partea unde se "unduieste in sus" ... tevile la intercooler vad ca se intalnesc undeva in partea de jos ... intercoleru tau e sub forma de triunghi ..??? ... farurile imi par cunoscute ... de unde le-ai luat ??? ...

ra2 16-11-06 20:42

da e prototip de intercooler:lol: nu aveam alta idee cum sa fac spoileru...si e primu meu brush mai complex sa zic asa...ma rog..tevile se duc putin in sus adik spre intercooler

Reme 16-11-06 22:40

Quote:

Originally Posted by ra2 (Post 625520)
god in sfarsit am mai facut si eu o masina dupa o pauza de vreo 1luna
ce parere aveti?:rolleyes2

interesant...misto...pragul e km plat misto ideea cu farurile. nu imi prea place ideea cu spoilerul...in rest bine

pufy 16-11-06 22:41

ok ra2.....stii k nu e frumos sa furi.....patriotule poate ti se par farurile cunoscute din poza asta...
http://www.digimods.co.uk/images/Vir...hallcorsa2.jpg
iar bara fata mi se pare ca seamana cam mult cu cea din acest tutorial al lui naj.....nu spun k e copiata de pe masina lui,doar k are acelasi design......
http://digimods.e-visionit.co.uk/viewtopic.php?t=6315
nici nu stiu ce sa zic exact....se pare ca acum toata lumea pare interesata de a 'imprumuta' parti din lucrarile altora.....

PointMaster 17-11-06 00:14

si yo mi-am dat seama imediat de unde e imprumutata ideea cu spoilerul fata.........dar faza cu farurile intrece putin masura.........r2 ne-ai dezamagit........ :sad:

Yackone 17-11-06 01:06

1 Attachment(s)
un freehand;)

patriotu90 17-11-06 08:51

Quote:

Originally Posted by pufy (Post 625792)
ok ra2.....stii k nu e frumos sa furi.....patriotule poate ti se par farurile cunoscute din poza asta...

da din poza aia mi se pare cunoscute ... am cautat aseara poza aia da am zis k o avea poza originala din care a luat farurile ... se pare ca nu ...

*Yackone - poi dc nu o pui la sectiunea de freehand???

ra2 17-11-06 09:16

ma nuj care e faza...ptr ca farurile sunt si ele luate de undeva nu sunt brush ca dk stai putin sa te uiti la culoare nu prea sunt aceasi culoare...

tut. l-am gasit pe 4t nu stiam ca e si acolo....da m-am inspirat de acolo ptr ca prima data cand fac un asfel de spoiler...adik brush

Scz k v-am dezamagit....sa vad ce o sa fac la urmatoare masina...un bmw e36 sau mini ala care la facut si pufy si metal

PointMaster 17-11-06 16:10

ra2, yo zic BMW e36 .....fa-l frumos de tot si te iertam, ca tu esti baiat bun si esti de-al nostru :D ...spor la tuning

Gabi 17-11-06 16:48

Referitor la Peugeotul lui ra2... Brushul este ok, adica seamana cu cel din tutorial, dar nu este la fel (adica copy/paste) si nu vad unde este problema. Daca eu ma inspir din tutorialul de leduri facut de acelasi tip care l-a facut si p'asta, de brush, si-l fac pe aceeasi masina si iese asemanator, sunt si eu acuzat de ceva ? De ce sa fiu acuzat ? Nu e copy/paste, nu e nimic in neregula. De fapt... sa lucrezi ceva nou pe aceeasi masina din tutorial mi se pare cea mai buna idee posibila. Cat despre faruri... nu stiu ce sa zic! Ca sa spulberi orice urma de indoiala, uploadeaza poza de pe care le-ai luat.

Bafta tipu' ! :wink:

ra2 17-11-06 17:04

e opelu ala care la pus pufy cu o pagina in urma...

Gabi 17-11-06 17:10

Nu pot spune ca e brush sau nu, dar vreau sa fac un anunt:

ORICE MEMBRU AL USERGROUPULUI VIRTUAL TUNING CARE, ĪNCEPĀND DE AZI, 17.11.2006, VA FACE COPY/PASTE CU ELEMENTE DE PE ALTE MAŞINI DEJA MODIFICATE VIRTUAL VA FI EXCLUS DIN GRUP FĂRĂ DREPT DE A REINTRA ULTERIOR !!!

Reme 17-11-06 18:07

2 Attachment(s)
se ziceti? cum ar fi un CR-V-u d-asta in realitate?

patriotu90 17-11-06 18:50

*Gabi - pot sa iti garantez ca farurile alea sunt c/p si nu sunt facute brush ...
*Reme - pe aripa din stanga ai niste selectii aiurea ... se vede de doua ori imbinarea spoilerului ... in partea stanga jos se vede cam mult blurr ... selectiile de cand ai coborat masina cu tot cu aparatoarea aia care o avea sub ea ... in jurul ei se vad parti prea luminate ...

Gabi 17-11-06 18:58

patriotu: nu contest ! Am zis, nu stiu daca sunt c/p, sau brush, dar mesajul de mai sus a fost un avertisment pentru toti, nu doar pentru ra2! :wink:

(!8Y_M 17-11-06 19:46

2 Attachment(s)
Hop si io cu o poza.. sper sa va placa...:D

All times are GMT +2. The time now is 13:47.

- Copyright 2026 4Tuning