![]() |
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
ce ziceti un golfinho mic si musculos! ;)
|
nu-mi plac jantele :p
|
plasa din masca e cam neagra ...
|
ms ionutzs si patriotu pt comment-uri! mai bagati care mai vreti!
|
E URAT CU SPUME!
:D glumesc, tine-o tot asa ca ai talent ;) |
Quote:
|
@reme... jante blurry ... (si albastre!?!?!? ) ... pleoapa facuta in paint :D ... carbonu mi se pare un pic ireal ...
|
2 Attachment(s)
prea mult strica .....
|
emblema are niste reflexii cam puternice pe ea ... aerisirile mici din spoiler nu au plasa ...
|
in completare la c a zis patriotu... e blurry unde ai latit spatele :)
|
Quote:
Quote:
|
roata spate e putin stramba..nu e la locu' ei
|
misto ideea, carbon bun, jante bine puse, parca emblema asa cum a spus si patriotu..in rest e bine
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
la fel ...
|
vio-pai daca nu e plasa tot tre sa fie ceva...k gaura neagra nu poate fi
|
2 Attachment(s)
brand new! Comentati va rog frumos!
|
2 Attachment(s)
comentati!!!:lol:
*Reme -> super misto desi aerisirea e umpic cam bluri in patea din sapte |
Quote:
|
reme ... misto ideea... tot c ai lucrat e blurry din nefericire totusi ... si unde e spoileru spate?!
lukian ... spoilerul isi skimba directia brusc in unele locuri ... farurile nu sunt la fel ... carbonu km albicios |
Quote:
|
2 Attachment(s)
ceva facut in graba! circa 20 de minute! am incercat si wide body kitt dar nu merge bine! :( asta e! lasam asa!
|
pleoapele arata ireal ... ai o mica problema in grila ... prelungirea spoilerului descentrata :D
|
2 Attachment(s)
god in sfarsit am mai facut si eu o masina dupa o pauza de vreo 1luna
ce parere aveti?:rolleyes2 |
pragu arata plat la partea unde se "unduieste in sus" ... tevile la intercooler vad ca se intalnesc undeva in partea de jos ... intercoleru tau e sub forma de triunghi ..??? ... farurile imi par cunoscute ... de unde le-ai luat ??? ...
|
da e prototip de intercooler:lol: nu aveam alta idee cum sa fac spoileru...si e primu meu brush mai complex sa zic asa...ma rog..tevile se duc putin in sus adik spre intercooler
|
Quote:
|
ok ra2.....stii k nu e frumos sa furi.....patriotule poate ti se par farurile cunoscute din poza asta...
http://www.digimods.co.uk/images/Vir...hallcorsa2.jpg iar bara fata mi se pare ca seamana cam mult cu cea din acest tutorial al lui naj.....nu spun k e copiata de pe masina lui,doar k are acelasi design...... http://digimods.e-visionit.co.uk/viewtopic.php?t=6315 nici nu stiu ce sa zic exact....se pare ca acum toata lumea pare interesata de a 'imprumuta' parti din lucrarile altora..... |
si yo mi-am dat seama imediat de unde e imprumutata ideea cu spoilerul fata.........dar faza cu farurile intrece putin masura.........r2 ne-ai dezamagit........ :sad:
|
1 Attachment(s)
un freehand;)
|
Quote:
*Yackone - poi dc nu o pui la sectiunea de freehand??? |
ma nuj care e faza...ptr ca farurile sunt si ele luate de undeva nu sunt brush ca dk stai putin sa te uiti la culoare nu prea sunt aceasi culoare...
tut. l-am gasit pe 4t nu stiam ca e si acolo....da m-am inspirat de acolo ptr ca prima data cand fac un asfel de spoiler...adik brush Scz k v-am dezamagit....sa vad ce o sa fac la urmatoare masina...un bmw e36 sau mini ala care la facut si pufy si metal |
ra2, yo zic BMW e36 .....fa-l frumos de tot si te iertam, ca tu esti baiat bun si esti de-al nostru :D ...spor la tuning
|
Referitor la Peugeotul lui ra2... Brushul este ok, adica seamana cu cel din tutorial, dar nu este la fel (adica copy/paste) si nu vad unde este problema. Daca eu ma inspir din tutorialul de leduri facut de acelasi tip care l-a facut si p'asta, de brush, si-l fac pe aceeasi masina si iese asemanator, sunt si eu acuzat de ceva ? De ce sa fiu acuzat ? Nu e copy/paste, nu e nimic in neregula. De fapt... sa lucrezi ceva nou pe aceeasi masina din tutorial mi se pare cea mai buna idee posibila. Cat despre faruri... nu stiu ce sa zic! Ca sa spulberi orice urma de indoiala, uploadeaza poza de pe care le-ai luat.
Bafta tipu' ! :wink: |
e opelu ala care la pus pufy cu o pagina in urma...
|
Nu pot spune ca e brush sau nu, dar vreau sa fac un anunt:
ORICE MEMBRU AL USERGROUPULUI VIRTUAL TUNING CARE, ĪNCEPĀND DE AZI, 17.11.2006, VA FACE COPY/PASTE CU ELEMENTE DE PE ALTE MAŞINI DEJA MODIFICATE VIRTUAL VA FI EXCLUS DIN GRUP FĂRĂ DREPT DE A REINTRA ULTERIOR !!! |
2 Attachment(s)
se ziceti? cum ar fi un CR-V-u d-asta in realitate?
|
*Gabi - pot sa iti garantez ca farurile alea sunt c/p si nu sunt facute brush ...
*Reme - pe aripa din stanga ai niste selectii aiurea ... se vede de doua ori imbinarea spoilerului ... in partea stanga jos se vede cam mult blurr ... selectiile de cand ai coborat masina cu tot cu aparatoarea aia care o avea sub ea ... in jurul ei se vad parti prea luminate ... |
patriotu: nu contest ! Am zis, nu stiu daca sunt c/p, sau brush, dar mesajul de mai sus a fost un avertisment pentru toti, nu doar pentru ra2! :wink:
|
2 Attachment(s)
Hop si io cu o poza.. sper sa va placa...:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
- Copyright 2026 4Tuning