![]() |
Re: Diverse discutii
nu mey, zic asa in general ...
app ... o sa am nevoie de un moderator care sa-mi tina locu` si sa aiba grija de Ploiesti, dar asta mai incolo |
De ce tng ? :-s e ceva naspa ?:(
|
veti afla la momentu potrivit ;)
|
aoleu....e jale daca pleca tng-u , o sa ii ducem lipsa :(
te mariti sau ce faci ? sa iti tina locul o perioada sau definitiv ? |
De maritat cu siguranta nu , poate se casatoreste :D .
Daca ii tine locu , cred ca e doar temporar...nu? :-s |
:lol: :beer:
|
kalule ce e semnatura aia mha .... :mrgreen:
|
Cam nimic serios cum e si persoana!
|
abia am incins si noi o discutie si ati plecat :(
|
Ha ha Ha! Ce era ma aseara acolo? Teatru? Deko Cafe :))
|
Quote:
|
masterk...teatru e putin spun men...sa zicem...ceva de genu` galeria de la steaua impotriva galeriei de la dinamo...:)
|
TNG-u' se face calugar in munti...........tuneaza masini artistic.....sta in pestera pustnic si face picturi rupestre cu Astra G pe pereti......:-)))) glumesc man....si io sunt curios ce se va intampla cu u........;-)
|
Ma cac pe mine de ras! :))
Intra unu cu Id s3fa2006 pe mine si incepe discutia : s3fa2006: ba ne lasi ? []Laurentiu[]: stai oleak ca nu am inteles []Laurentiu[]: cine esti si de unde? []Laurentiu[]: s3fa2006: mai prostule s3fa2006: te bat de te pisi pe tine []Laurentiu[]: ia uimeste-ma []Laurentiu[]: []Laurentiu[]: s3fa2006: uiti ca te-ai nasut s3fa2006: *nascut []Laurentiu[]: s3fa2006: pai mai prostule , eu sunt prietena lui TNG s3fa2006: martalogule []Laurentiu[]: []Laurentiu[]: s3fa2006: las' ca te prind eu pe tine []Laurentiu[]: deja nu mai pot []Laurentiu[]: s3fa2006: ca faceti voi misto de puiutul meu []Laurentiu[]: s3fa2006: hai j3t prostule []Laurentiu[]: de unde drq esti fmm s3fa2006: PA! []Laurentiu[]: poate va bat pe amundoi []Laurentiu[]: pana va iese viata pe nas! s3fa2006: ignore []Laurentiu[]: []Laurentiu[]: ma cac pe tine []Laurentiu[]: ) []Laurentiu[]: ! deci e penal! TNG ai admiratori gigoloule! :)) Deci daca e vreunu de vine pe colt! il asigur eu ca nu o sa mai calce pe acolo! You piece of shit! Cacanar! |
Quote:
cu Petrolu vreau! :> |
eu tot nu am inteles....cred ca aia e unul din amelei pt ca au un limbaj specific ei ;)
|
yo nu kred....fii mai atent...k dak era 1 din ei...nu`l bagau pe tng`u la mijloc...
s-a gasit altcineva cu chef de kterink |
Quote:
|
tng, ar cam trebui ceva curatenie pe aici..si ca sa nu muncesti mereu si mult...mai taie si tu din caren vie..ca prea s-a ajuns la 3 clone care nu fac decat valuri....
|
pai daca nu sunt eu moderator :mrgreen:
nu mai era off-topic pe aici :) |
Daca sterg .. sare lumea si zice ca de ce sterg ... daca nu sterg, iese un circ
Urat ! :| |
:))) tng..nu tre sa te iei dupa ce zice lumea. faci ce stii tu ca e mai bine.
|
Da, asa este ... insa nu vreau sa se supere pe mine lumea si sa imi adreseze cuvinte jignitoare .. cum s-a intamplat pana acum
|
ai deja o varsta..inca nu ti-ai dat seama ca oricum cineva va fi nemultumit...??? asa e in viata! suntem prea multi. do the right always e mai important! ce daca se supara? dar stai cu inima impacata ca ai facut bine. nu vb doar de sters posturi acum...dar asa..in general!
|
TNG-ule fi dur tata.....dak te inmoi k te jignesc astia,nu faci nimic!!! tu fa-ti munk k la carte si o sa te lase in pace si o s acastigi si mai mult respect si onoare......o sa zik lumea:Uite pe TNG-u,e al dreaq rau,moderator adevarat!!! ;-)
|
U MAI MULT VAD K IEI PROBLEMA LA GLUMA PLATON!!MAI BINE...LAY LOW!!
Quote:
|
lasa mah faza cu caracterul & stuff...zic asa...dupa ce se vede..ca nu vreau sa ma casatoresc... :)
|
Quote:
|
tng-ule nu o sa zica nimeni nimic daca stergi posturile ! mai ales ca ti-am si spus sa le stergi ;)
|
si daca ti-a spus el..atunci its a must :))))
bine shantzu... |
sterge tot ce nu isi are rostul... parerea mea... ;)
|
Au inceput demersurile ptr 1 Aprilie - 4Tuning Day ... au mai ramas 53 zile ! ! ! :twisted:
|
Da! Am vazut bannerul ! Tot la Prisma va avea loc ?
:mrgreen: |
Cred ca da
|
mai mult k sigur la Prisma
|
iti dai seama ce va fi anul asta!?!?!!!?!?? crek vin turbat acasa!!!!
|
n`ar fi o problema asta ....vezi sa nu vi ud
|
Avand in vedere ca s-a cam stins treaba cu AMLEII astia pot sa spun ca am revenit pe comunitatea Ploiesti!
Salutare din nou la toata lumea si in special membrului de seama Blondu !:twisted: |
gata au revenit greii....skma, am vaz k a intrat si razvan iar...si vb lu skma: salutari noului membru` 4tuning(nou doar pe forum:)...)...blondu`
|
ia uite mah..si cand ma bucuram si eu ca am scapat de skame.... offfff
PS: welcome back, u notty kids! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:16. |
- Copyright 2026 4Tuning