![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
Quote:
|
da , MARE .
|
sper.ca.o.sa.gasesc.pe.cineva.sa.faca.cateva.poze. cu.un.aparat.digital....si.o.sa.revin.zilele.urmat oare.cu.poze.......imi.cer.scuze.daca.am.deranjat. pe.cineva.cu.posturile.mele.dar.nu.am.mai.postat.a ici......repet...in.momentul.de.fata.sunt.singurel e.poze.cu.masinile.si.voiam.sa.vad.cum.ar.arata.cu .cateva.elemente.de.tunning.pe.ele
|
te intelegem, dar nu avem cum sa lucram pe asemenea poze oricine le-ar pune,asteptam poze de calitate, bafta
ps: e tuning si nu tunning |
Ohoooooooo ..... prea mult offtopic. exces chiar !:!:
Hai sa ne gandim la un mic regulament, ce sa contina reguli ptr poze care urmeaza a fi prelucrate ! Astfel nu vom mai fi nevoiti sa ne repetem, facem trimitere la Regulament si gata ;) |
-poze la rezolutie cel putin 800x600
-nu acceptam poze facute cu telefonul -masina sa fie curata -fara faruri/stopuri aprinse -fara foarte multe reflexii.. (sa nu fie undeva gen padure sa fie intuneric si multe reflexii) |
andrey.... si ceilalti - https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=47153
si apoi curatam ultimele pagini, ca e haos :| |
nu e mai bine sa inkideti topicul si sa incepeti altu` nou? ..tip Challenges Partea a 2-a?
|
care e rostul?
|
rostul e k aici e prea mult "hara-kiri" , deja aici toti incepatori (nu inseamna k yo sunt zeu in vt) isi inceark "norocul" cu mashinile la totzi...faceti un alt topic cu reguli mai severe, nu stiu asta e parerea mea
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
sper sa iti placa cum a iesit......
|
desi nu particip activ al acest topic, cred k ideea lui phubee este foarte buna :p
|
pai crezi ca daca se inchide topicul asta si deschideti altu' nou nu o sa isi incerce norocu si acolo cum zice phubee , modificati primul post la topicul acesta si bagati regulile acolo
|
nu am nimik cu nimeni dar daca va uitati mai bine pe aici nu prea mai modifica nimeni nimik....parerea mea ca daca profesionisti in VT ar face din cand in cand cate o modificare ca la carte restu nu ar mai posta...recunosc sunt incepator de cateva zile dar nu ma ridic cu nicio pretentie...atat ca daca tot puneti reguli, .... sa modifice acei care stiu sa o faca profesionist nu sa comenteze ce fac incepatori.
Sper sa nu ma injurati dar cam asa e |
1 Attachment(s)
pt alex...vezi ca ai un PM cu detaliile.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
As dori sami puteti si mie sami tunati masina daca vreti din 2 unghiuri
|
na poftim....asta`i nesimtire jur...
|
Quote:
Regulamentul sectiunii Cu totii stim cum sta treaba pe topicul "Masinile VOASTRE preparate de noi", asa ca prietenu' tng a facut niste reguli, prin care noi sa ne putem vedea linistiti de lucru, adica VT pe masinile VOASTRE, ale userilor! So... poza/le postate trebuie sa fie: - minim rezolutie 1024 x 768; - clara/e (adica facuta/e cu aparat foto, nu cu telefonul) si nu miscata; - masina sa fie curata, sa nu trebuiasca sa ne luptam cu noroi/praf si ptr ca VT`u sa iasa cat mai real; - masina sa nu fie pozata in lumina multa (soare) sau in intuneric si fara reflexii stridente; - de preferabil sa se faca poze din mai multe unghiuri ca sa ne putem alege ( 2/3 fata- 3/4spate - lateral - fata sau spate). Respectati regulile pentru a fi respectati! |
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:29. |
- Copyright 2026 4Tuning