![]() |
Re: Club TICO
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu pot decat sa imi manifest respectele mele pentru initiativa preluata si ca le-ai scos la 3 lei in conditiile in care toti cereau 5 lei. ;)
|
Quote:
|
tu mi-ai oferit formatul vectorial parca, insa mai bine ca nu am facut nimic cu cei de dcm
|
Quote:
Quote:
VA ASTEPT LA PRIMUL MEETING PE ANUL ASTA!!! VINERI ORA 19:00 SALA POLIVALENTA |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Astazi am avut si eu o patanie ;))....am intrat cu ticoasul meu in fudul unui alt tico ,al colegului nostru de pe forum Alex17 :D.....mi s a spart geamul de la far....deci cine are un far sau macar geamul de pe dreapta il rog sa ma contacteze....ms
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si fac pariu ca nu stai la mai mult de 5 minute de mine:)) |
Quote:
dar ii din pachetul sport...cica |
Quote:
|
Ma al naibii pachet... e cu 6 trepte? :))
|
Quote:
|
chiar asa se numea pachet sport, avea alfel bara, tetierele si volanul. mai e cunoscut si ca modelul corean. faza nasoala la bara aia e ca nu gasesti un semnalizator d-ala nici sa dai cu tunul.
|
1 Attachment(s)
Quote:
cum doresti tuning, sport nu conteaza :lol::lol: Am si atasat o poza cu pachetul, s-a mai discutat despre asta Referitor la cutie ii 5+1, as fi vrut automata dar nu gasesc:lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
hai sa mergem. ti-am dat bip:twisted: |
@STREET: mersi.
Sa puneti poze dupa ce faceti baie la masini :lol: @lughy_gsm: urat... mai era si de pe forum... daca nu esti cuminte :lol: trebuie sa respecti distanta regulamentara fata de colegul de trafic din fata ta :D |
Lasa ca si eu era sa te pup la Tineretului (daca nu iti pui niste lampi mai puternice pe frana...) iar Vlad pe mine. Dar macar la noi era menage-a-trois :oops:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ati innebunit cu "pachetu sport" :lol:
|
Quote:
nu i-am zis dar o sa citeasca postul:lol::lol: |
Quote:
cred ca ar fi misto un tico automat daca pretul ii bun si imi permit de ce nu |
Quote:
pacat ca nu am facut poze la ticozauri |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
intreba cineva ieri de paravanturi. ale mele va plac?
|
Quote:
|
Cand este urmatoarea intalnire la Ikea?
|
Quote:
Maine e intalnirea la ora 19 la polivalenta :P ... ne-a luat valul cu discutia asta si a ramas in urma rau pagina pe care era anuntul |
Quote:
pe unde la tineretului ? si nu am ce sa le fac la lapi becurile de 50w si lumineaza destul de tare pe frana |
Aha... S-a mutat. Mult mai aproape de mine. Oricum imi placea si la Ikea (hot dogii aia erau destul de buni dupa un frig zdravan.
Multumesc! |
Quote:
|
Revenind la ale noastre la intalnirea aceasta nu o sa pot sa ajung dar la urmatoarea spun prezent cu conditia sa ma culeaga si pe mine cineva dea intrarea in Bucuresti sa nu mai pierd doua ore de rataceala pe acolo:drunk:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:27. |
- Copyright 2026 4Tuning