Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

ghici_robert 23-03-10 20:37

Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning

3 Attachment(s)
ATENTIE LA MINE TOATA MULEA ....aloo acolo in spate LINISTE .
Azi bunicu Ghici va preda lectia .... Auto Russia. :P

Se spune ca Rusii la Paris Dakar au venit cu un Kamaz si ia trimis la baie pe toti marii producatori de camioane inclusiv Volvo si Mercedes . Si au fost asa de cu votca in cap ca au scos pe unele speciale timpi mai buni decat cei cu motocicletele :))
https://www.siteconstruct.ro/auto-rusia/
Si ce mi se pare cel mai interesant ca sa o traga la toata lumea au scos rusii o masina de teren care depaseste Hummer-ul in toate testele posibile.
https://www.siteconstruct.ro/auto-rusia/
Concentrativa atentia asupra geamului de la portiera cand il inchide ...are prea multi cm grosime ...e dat dracului .

Uitativa ca vineri seara va ascult la stadion din lectia de azi :P)

Pentru cei silitori care vor o tema suplimentara :)
Tot de la Rusia merita vazuta Volga in varianta new :)

VladM 23-03-10 21:32

Stie cineva pana la cat e deschis vineri la ghiseu de depunere dosare pentru permis ?

Scarto 23-03-10 21:50

Stie cineva vreun Peugeot Boxer, dintr-ala platforma in spate, cu brat metalic de ridicat marfa (macara din aia mica ca la camioane) de prin Piatra Neamt ? Mi-a fost furata antena de la statie (taiat cablul) in seara asta in parcare la Galleria Mall si am vazut pe inregistrare masina, dar din pacate nu se intelege prea bine numarul. Daca stie cineva marca asta de masina prin oras ... rog sa ma anunte pe PM. Masina e de la vreo firma din oras sigur. Nu mi-e neaparat de paguba, 2 mil, ci mai mult de hot. Vreau sa-l dau pe mana politiei ca sa nu mai pateasca si altii ca mine.

O poza informativa.. cam cum ar arata masina (fara bratul metalic)

http://www.ostroparc.ro/Vehicule/Ima...20B-41-XNB.jpg

buddy_lexx 23-03-10 23:26

daca vad asa cva prin oras...am sa notez nr...p ca si mie mi-a spart cineva parbrizu si mi-a smuls un stergator si stiu sentimentu.macar sa`l prinzi sa-i dai vreo 2 bucati in moaca.

AutoSelect 24-03-10 02:15

Arabesque parca are modelul acesta de masini si mai sunt cateva pe varianta la materiale de constructii.

johnson 24-03-10 08:34

Volga aia a castigat vreo 2 ani la rand tot ce sa putea pe la saloanele de tuning si are cam tot ce se putea lua de pe un BMW850

Scarto 24-03-10 18:00

S-a rezolvat intre timp. Tipul (tipii) care au furat-o, n-au asteptat si au si pus-o pe masina ... si astazi a fost vazuta masina prin oras si au fost prinsi. Masina are numere de IT.

AnDrEiCa 24-03-10 18:09

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 3215826)
S-a rezolvat intre timp. Tipul (tipii) care au furat-o, n-au asteptat si au si pus-o pe masina ... si astazi a fost vazuta masina prin oras si au fost prinsi. Masina are numere de IT.

Si ce ai facut?Cum ai rezolvat-o?

askhy 24-03-10 19:19

:) nu cumva iau prins pe pod la orion? ca a oprit garda o masina in genu' cu numere de it,:) ia luat din mers:)

Scarto 24-03-10 20:13

Da, pe pod la orion. Nu stiu ce le face ... Pagubitul si-a recuperat paguba ca era chiar pe masina antena... mai departe nu stiu ce se va intampla

VladM 24-03-10 20:31

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3213587)
Stie cineva pana la cat e deschis vineri la ghiseu de depunere dosare pentru permis ?

?????????????????

Scarto 24-03-10 20:37

Arunca o privire aici VladM http://www.neamt.ro/Info_utile/acte/seip.php

ghici_robert 27-03-10 10:06

Pe traseul de la Almas ...anul trecut se antrena nu stiu ce echipaj de VRC sau mai multe echipaje, nu mai stiu exact .
Va rog ajutati-ma cu ceva informatii cine, cand, cum ...si ceva poze sau filme .
Va multumesc anticipat .

ghici_robert 27-03-10 10:20

6 Attachment(s)
TEMA PENTRU ACASA . Conspectati fi faceti un rezumat cu tema Trasee Off Road de pe langa Piatra Neamt .
Documentarea se face de aici http://www.turism.piatra-neamt.info/...u-offroad.html
Sa nu faceti greseala sa va duceti de nebunii cu masini nepregatite pentru ca pe majoritatea traseelor nu exista semnal la celular si ramaneti de amanet pe acolo.
Si sa nu uit ....cateva poze de pe traseele de la Brates http://www.turism.piatra-neamt.info/...-drumetii.html in afara de traseelul propriu zis .... daca luati si o tanti' cu voi se uda toata cand ajunge in zone de astea : http://www.turism.piatra-neamt.info/drumetii19.html

B16SIX 27-03-10 18:48

Quote:

Originally Posted by ghici_robert (Post 3223437)
Pe traseul de la Almas ...anul trecut se antrena nu stiu ce echipaj de VRC sau mai multe echipaje, nu mai stiu exact .
Va rog ajutati-ma cu ceva informatii cine, cand, cum ...si ceva poze sau filme .
Va multumesc anticipat .

Claudiu David era pilotul si era cu 1 mitsubishi evo
trebuie sa iau legatura cu dom VALY de la KMK pt poze si filme ,el era 1 din sponsori

ady_lkw 27-03-10 20:11

Multumesc alin B 16 SIX pt. alarma montata pe masina ,ieri seara chiar mi a fost eficienta;functioneaza si merge perfect multumesc Alin si Red Zone Tuning

stefan_88 27-03-10 23:11

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B16SIX (Post 3224496)
Claudiu David era pilotul si era cu 1 mitsubishi evo
trebuie sa iau legatura cu dom VALY de la KMK pt poze si filme ,el era 1 din sponsori

Cateva poze de la mine :) .
Attachment 1391720Attachment 1391721
Attachment 1391722Attachment 1391723
Attachment 1391724Attachment 1391725
Attachment 1391726Attachment 1391727
Attachment 1391728

marian_sro 29-03-10 11:58

d-nul ghici mai e traseul cuejdi-....pana unde duce.a fost organizat raliul manastirilor acum cativa ani.

cracaoani-lacul cuejdel. cel putin lacul e super.pacat ca in ultimii ani odata cu refacerea drumului s-a cam manelizat.accesul se poate face si cu masina mica.

imi cer scuze daca le-ai mai pus dar din harti nu mi-am dat seama.

Octav93 29-03-10 18:34

Salutare!:D.Sunt nou pe acest forum dupa cum se vede,si in ciuda faptului ca am o varsta destul de mica in comparatie cu dumneavoastra,as dori sa nu ma luoati "in ras"(daka doriti).Am mai multe nelamuriri si intrebari de adresat,la care as dori sa primesc sfaturi si raspunsuri de la dumneavostra cei din Piatra.(PS: voi primi peste un an un chevrolet aveo,care sta in curte de ceva timp......as vrea sa il aranjez un pic pana ce il pot conduce.........)Am si unele cunostinte in domeniul auto,de aceea sper sa nu ma catalogati ca un pusti care se joca cu masinute de jucarie(cam aiurea exprimarea........),dar acum sa nu cadem in extream cealalta,adika sa cedeti ca ma dau mare expert in domeniu auto.

La revedere!;)

ThunderRa 29-03-10 19:08

Am un sfat: daca vrei sa te ia lumea in serios, renunta la ortografierea "kineza". Folosirea unor "adika" sau "daka" nu te fac mai "cool" ci analfabet. Citeste si tu regulamentul de postare pe forum inainte de a posta ( https://forum.4tuning.ro/announcement.php?f=29&a=125 ) in special punctul 9. Bine ai venit!

Octav93 29-03-10 19:36

Multumesc de sfat domnule.(nu am scris asa ca sa par cine stie ce ,ci doar din obisnuinta).Pe viitor nu am sa mai fac greseli de genu acesta.

ThunderRa 29-03-10 21:06

Acum poate ne postezi una....doua fotografii cu masina de care vorbesti si poate ne spui ce planuri ai cu ea. Sunt pe forum cativa baieti care au facut din aceasta pasiune o profesie si te pot ajuta, daca nu cu achizitii si manopere, macar cu idei numai bune de pus in practica.

LE: nu-i nevoie sa "domnesti" pe nimeni pe forum. Aici toti suntem egali. :) Pe mine ma poti striga Radu.

stefan_88 29-03-10 21:59

Quote:

Originally Posted by Octav93 (Post 3230421)
Salutare!:D.Sunt nou pe acest forum dupa cum se vede,si in ciuda faptului ca am o varsta destul de mica in comparatie cu dumneavoastra,as dori sa nu ma luoati "in ras"(daka doriti).Am mai multe nelamuriri si intrebari de adresat,la care as dori sa primesc sfaturi si raspunsuri de la dumneavostra cei din Piatra.(PS: voi primi peste un an un chevrolet aveo,care sta in curte de ceva timp......as vrea sa il aranjez un pic pana ce il pot conduce.........)Am si unele cunostinte in domeniul auto,de aceea sper sa nu ma catalogati ca un pusti care se joca cu masinute de jucarie(cam aiurea exprimarea........),dar acum sa nu cadem in extream cealalta,adika sa cedeti ca ma dau mare expert in domeniu auto.

La revedere!;)

Bun venit pe forum :) ...

buddy_lexx 29-03-10 23:16

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 3231125)
Bun venit pe forum :) ...

si la revedere! :)))

glumeam... bine ai venit printre noi! sedere placuta!

arata-ne si noua o poza ,doua cu masina!

razvan1485 30-03-10 08:13

bun venit!!

VaLeX 30-03-10 08:16

welcome :)

Octav93 30-03-10 15:05

Oki.Sa incep cu inceputul.Chiar vreu sa urmez o cariera in domeniul auto,deoarece sunt forte pasionat de masini si mai ales de tuning,spun acest lucru deoarece tatal meu a avut o mare influenta asupra mea si inca o are,deoarece il el vad un model pe care vreau sal il urmez si chiar sa il depasesc.El este inginer mecanic,si se ocupa in special cu autocamionele.In legatura cu masina,daca primesc acordul tatei,as vrea sa incep dupa ce mai strang cativa banuti sa montez un sistem audio(as incepe cu partea tehnica,dar masina este inca in garantie si marog nu prea pot sa ma ating de ea prea mult).Acum daca este cineva dispus sa imi ofere cateva idei si sfaturi,il ascult cu darg.Cu pozele e un pic mai greu,dar o sa fac tot ce imi sta in putinta.:-)

Octav93 30-03-10 15:07

oops!mi-au scapat unele greseli....."forte"..=foarte....si cred ca mai sunt.:oops:

askhy 30-03-10 16:42

bun venit pe forum si bafta la modificari ;), iao incet, un sistem, jante, ceva pe la exterior, si usor usor iti formezi o idee la ce vrei sa faci cu masina :D

Octav93 30-03-10 17:16

Da o sa incep incetisor,cand voi avea si bani necesari....adica nu am cash,foarte mult ca sa ma puc sa bag in masina....incerc sa adun banut cu banut,si la cateva luni sa mai adaug ceva.Am si eu o intebare referitoare la un body kit,care sa fie facut pe comanda,sau marog dupa preferintele clientului......daca ar fi pe aici prin zona,de asta m-as apuca prima data(sau voi ce credeti ca ar fi bine sa fac:?:).

AnDrEiCa 30-03-10 17:18

Quote:

Originally Posted by Octav93 (Post 3233238)
Da o sa incep incetisor,cand voi avea si bani necesari....adica nu am cash,foarte mult ca sa ma puc sa bag in masina....incerc sa adun banut cu banut,si la cateva luni sa mai adaug ceva.Am si eu o intebare referitoare la un body kit,care sa fie facut pe comanda,sau marog dupa preferintele clientului......daca ar fi pe aici prin zona,de asta m-as apuca prima data(sau voi ce credeti ca ar fi bine sa fac:?:).

Lasa body kit-urile la inceput, cu o suspensie sport si un clean loock,ar arata mult mai bine decat cu alte spoilare

Octav93 30-03-10 17:35

Oki sunt de acord cu tine,dar aici trebuie sa tin cont de pretul suspensiilor,pentru ca mi-ar placea mult mai mult un kit de air ride,dar pe alta parte masina ii destul de noua(aproximativ 4 ani) deci suspensiile pot sa mai astepte.Asa macar la exterior stiu ca fac ceva cum imi place si nu mai modific dupa aceea(un lucru mie imi place sa fie facut "ca lumea" de prima data,ca sa nu mai bag bani si a 2 oara in acelasi lucru.............pentru askhy).Sper sa nu te fi deranjat cu vorble mele..........adica nu vreau sa fac modificari minime ca mai apoi sa fac altele(valabil numai pentru exterior).

Scarto 30-03-10 19:59

Daca stie cineva sa-mi zica si mie pasii si costurile unei inmatriculari (masina este deja inmatriculata in Romania si vreau s-o iau pe numele meu)...

buddy_lexx 30-03-10 21:55

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 3233692)
Daca stie cineva sa-mi zica si mie pasii si costurile unei inmatriculari (masina este deja inmatriculata in Romania si vreau s-o iau pe numele meu)...

cel mai corect si complet raspuns il gasesti pe site-ul politiei...sau al rar`ului ...;)

Scarto 30-03-10 22:03

Am cautat si ... dupa cum era de asteptat, n-am gasit nimic legat de preturi...

buddy_lexx 30-03-10 22:05

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 3234219)
Am cautat si ... dupa cum era de asteptat, n-am gasit nimic legat de preturi...

preturi...
radierea aprox 30lei
vizita la rar 100lei
taxa la cec aprox 60lei
cu restul de acte oricum te ajunge cam 3 milioane tot.. nu mai retin exact

razvan1485 31-03-10 09:00

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 3233692)

radiere 30 + impozitele tale daca sunt
identificare rar 80-120
actele de vanzare - 30-50
taxa pt certificat 40
numere - daca le schimbi -60la rand si 100 paraca preferentiale
si cat mai platesti pt asigurare
daca am mai omis ceva sa ma mai corecteze colegii :D

D@N_NSL 31-03-10 10:45

1 Attachment(s)
mai nou data treci strada prin loc nepermins primesti amenda 60 lei si 2 puncte la permis

morpheusmaster 31-03-10 11:28

Quote:

Originally Posted by D@N_NSL (Post 3235314)
mai nou data treci strada prin loc nepermins primesti amenda 60 lei si 2 puncte la permis

PROCEEEEEEEEEEEEES!!!

razvan1485 31-03-10 11:59

probabil k nu si a u facut norma de amenzi, de te au agatat la chestia asta, dar totusi puncte la permis:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 05:15.

- Copyright 2026 4Tuning