![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
Warning
In order not to compromise your security, this page will not be accessed. The requested URL has been identified as a potentially dangerous website. In order not to compromise your security, the access to this page has been blocked. For more information why this page has been blocked, please click here. You can find a description how to bypass the blocking for this page here. (only in German and English).Requested URL: http://slrr-ro.dmon.com/ Category/categories: Malware :| |
Quote:
@PlayerSUD: Frumos e30`ul dar sincer chestia cu \\\M e aiurea se vede urat, si inca cva, parerea mea e ca mai bine o faceai pe taota alba nu asa jumate cu negru nu da bine :D |
va salut !Am si eu o nelamurire in legatura cu jocul ! Nu pot sa imi dau seama cum se adauga jante noi ! Ma poate ajuta cineva ? Multumesc anticipat !!!
|
imi da si mie o alta harta ca mam saturat de circuitul ala am 2.3.0 LE si daca are cineva un garaj mai mare si pach ala sa pot merge cu masina prin garaj
|
Quote:
|
Quote:
@royal17: Intra pe G.O.M si gasesti acolo harti si tot... asta e pt "n" oara cand se posteaza link cu site de unde sa luati masini harti etc...cititi si voi paginile anterioare( pentru noii veniti):!: |
bai fratilor as vrea si eu un tutorial despre cum sa modific diferite piese ale masinii de ex:farurile astept un raspuns ms mut
|
va rog io datimi si mie un pm sau scrieti aici pe forum cum fak sa deschid alea din meshes dar kat mai detaliat plz(kum sa instalez toate cele kum sa exportez etc)ka nu prea ma pricep:(:D MS
|
re all de curand am instalat versiunea 2.2.1 mwm si mwm to LE ... am reusit sa adaug masini componente interior exterior... dar nu gasesc motoare ca sa nu dea eroare la ele si sa iasa din joc ... stiu ca jocul este vechi si plin de erori ... dar poate reuseste sa imi explice si mie cineva cum fac sa convertesc motoare pt versiunea care o am eu ... sau cu ce ms.. :rolleyes2
|
@EfEcT-MaStEr: Tutoriale despre 3dmax (cu care se modifica si se creeaza masini, etc) il gasesti pe gom ;)
@drifter01: O pagina in urma i-a zis Maryus lui Mitza ce si cum, citeste acolo ! |
Permiteti-mi sa fac un banc. dar fara suparare. Stiti ce raper ii place lui Becali??? Tupacpac
|
mah lume am o mica mare problema.... mi`am instalat JPG mod si acuma cand fac poza imi arare direct jpg dar nu le pot deschide.ce sa fac sa pot face iar poze ???sau dc imi face poza da nu o deschide?
|
multza mikiude:)
|
salut...am pus pana pe o versiune de 2 lei ...nu pot pune nici un motor pe nici o masina ca nu se potrivesc daca vreau sa fac un motor nu sunt toate piesele complecte... :|
|
5 Attachment(s)
Mi`am scos jpg modu ala ce l`am instalat si acuma merge ca si inainte.Inca 2 de la mine si sper sa va placa.
|
http://www.slrr-mods.com/forums.php?m=posts&q=11&d=0 bagativa si voi sa fim mai multi https://www.220.ro/V1bx5oWlid/GSM-SLRR-DRIFT-CHALLENGE
|
imi poate da va rog ...va implor cineva o versiune cu mai multe motoare bagate .Multumesc (eu am incercat sa bag motoare dar bagam unu disparea altu ori dadea dont send )
|
@NtzDra: Foarte tare omule, bine raw de tot Drifting FELICITARILE MELE !
@dacia_wrc: Man uite aici :arrow: SLRR 2.21 mwm cu cateva motoare si masini :!: Sper sa`ti fie de folos |
multumesc mult de tot Mikidude
|
@SatanaVex-imi place mult de tot subaru tau:X:X:X:X
@royal17-nu exista harti pentru versiunea 230 le...daca vrei sa te plimbi pe alte harti bagati 221 mwm sau Le2MWM |
Are cineva paintjobu ca jumate masina e albastru si jumate negru pls uracati'o :X
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Iata Golfu meu cum este?:D
|
Mikidude acum am dezarhivat da e aceiasi chestie...are 4 motoare :|
|
|
pff pe cele dupa 1 le'am incercat na mers aproape nici unu acum ma uit pe 2 dar degeaba ...am bagat o lancia cand o aleg dont send tot ce fac dont send
|
@dacia _wrc-iti da dont send pt ca nu stii sa il instalezi bine si cu ce moduri trebuie, si doi incearca o versiune mai stabila...pt mine cea mai stabila dintrre toate a fost LE2MWM, bagi patch pana la 221, bagi mwm patch si pe urma le2mwm...toate astea le gasesti pe gom..bafta:D
|
va salut pe toti, si va intreb ca nou venit cum se fac paint joburile, si decalurile??
|
Quote:
|
Quote:
|
mda nu stiu daca e bine ce fac dar marius te rog sa imi dai si mie idul tau de mess
|
Uite id-ul meu dony_ddc....poate pot sa te ajut ;)
|
6 Attachment(s)
Chevrolet Camaro SS, a little monster Orange !
|
4 Attachment(s)
Masinutza mea preferata
|
eu nu mam mai jukat de mult:( nu mai am timp nici sa stau pe akas dar.. fac si eu cv akm seara si o sa pun cand o sa am timp..........frumoase masini all bafta la jok tuturor:D:D:wave:
|
cum schimb si eu harta la 2.3.0 LE ca mam saturat de pista aia , Daca intru in oras imi da eroare ajutatima
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
am inteles ms
|
salut,am si io o problema,am 2.2.1.mwm si la hartile de drift mi se vede foarte intunecat dc?masina se vede bn si se vad doar dungile albe de pe pista si formele stalpilor si ce mai e pe aklo dar pista pe unde sa o iau nu vad:(( am bagat si alte piste si nimik:((
si zicetimi si mie plz de unde iau si eu le2.2.1mwm |
| All times are GMT +2. The time now is 07:32. |
- Copyright 2026 4Tuning