Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

Mr.Extasy 24-10-09 20:32

Re: Street Legal Racing - Redline

Warning
In order not to compromise your security, this page will not be accessed.

The requested URL has been identified as a potentially dangerous website.

In order not to compromise your security, the access to this page has been blocked.

For more information why this page has been blocked, please click here.

You can find a description how to bypass the blocking for this page here.
(only in German and English).Requested URL: http://slrr-ro.dmon.com/
Category/categories: Malware

:|

Mikidude 24-10-09 20:43

Quote:

Originally Posted by Mr.Extasy (Post 2747756)
Warning
In order not to compromise your security, this page will not be accessed.

The requested URL has been identified as a potentially dangerous website.

In order not to compromise your security, the access to this page has been blocked.

For more information why this page has been blocked, please click here.

You can find a description how to bypass the blocking for this page here.
(only in German and English).Requested URL: http://slrr-ro.dmon.com/
Category/categories: Malware

:|

hmmmm nu stiu dc iti zice tie asta, incearca sa folosesti alt browser ! Firefox sau Google Chrome !

@PlayerSUD: Frumos e30`ul dar sincer chestia cu \\\M e aiurea se vede urat, si inca cva, parerea mea e ca mai bine o faceai pe taota alba nu asa jumate cu negru nu da bine :D

edinho_realmadrid 24-10-09 20:47

va salut !Am si eu o nelamurire in legatura cu jocul ! Nu pot sa imi dau seama cum se adauga jante noi ! Ma poate ajuta cineva ? Multumesc anticipat !!!

royal17 24-10-09 20:54

imi da si mie o alta harta ca mam saturat de circuitul ala am 2.3.0 LE si daca are cineva un garaj mai mare si pach ala sa pot merge cu masina prin garaj

FesnicIlie 24-10-09 20:54

Quote:

Originally Posted by edinho_realmadrid (Post 2747787)
va salut !Am si eu o nelamurire in legatura cu jocul ! Nu pot sa imi dau seama cum se adauga jante noi ! Ma poate ajuta cineva ? Multumesc anticipat !!!

eu mam dat cu HAI la Cluj :X ft tare baiatu

Mikidude 24-10-09 20:57

Quote:

Originally Posted by FesnicIlie (Post 2747801)
eu mam dat cu HAI la Cluj :X ft tare baiatu

Baaa cu off`topicurile astea PUNCT. Discutati pe PM sau pe alt forum legat de ce si cu cine va`ti dat...

@royal17: Intra pe G.O.M si gasesti acolo harti si tot... asta e pt "n" oara cand se posteaza link cu site de unde sa luati masini harti etc...cititi si voi paginile anterioare( pentru noii veniti):!:

EfEcT-MaStEr 24-10-09 21:05

bai fratilor as vrea si eu un tutorial despre cum sa modific diferite piese ale masinii de ex:farurile astept un raspuns ms mut

drifter01 24-10-09 21:51

va rog io datimi si mie un pm sau scrieti aici pe forum cum fak sa deschid alea din meshes dar kat mai detaliat plz(kum sa instalez toate cele kum sa exportez etc)ka nu prea ma pricep:(:D MS

tcstupac 24-10-09 22:09

re all de curand am instalat versiunea 2.2.1 mwm si mwm to LE ... am reusit sa adaug masini componente interior exterior... dar nu gasesc motoare ca sa nu dea eroare la ele si sa iasa din joc ... stiu ca jocul este vechi si plin de erori ... dar poate reuseste sa imi explice si mie cineva cum fac sa convertesc motoare pt versiunea care o am eu ... sau cu ce ms.. :rolleyes2

Mikidude 24-10-09 22:11

@EfEcT-MaStEr: Tutoriale despre 3dmax (cu care se modifica si se creeaza masini, etc) il gasesti pe gom ;)

@drifter01: O pagina in urma i-a zis Maryus lui Mitza ce si cum, citeste acolo !

GeO_0pel 24-10-09 22:24

Permiteti-mi sa fac un banc. dar fara suparare. Stiti ce raper ii place lui Becali??? Tupacpac

SatanaVeX 24-10-09 22:48

mah lume am o mica mare problema.... mi`am instalat JPG mod si acuma cand fac poza imi arare direct jpg dar nu le pot deschide.ce sa fac sa pot face iar poze ???sau dc imi face poza da nu o deschide?

EfEcT-MaStEr 24-10-09 23:45

multza mikiude:)

dacia_wrc 24-10-09 23:57

salut...am pus pana pe o versiune de 2 lei ...nu pot pune nici un motor pe nici o masina ca nu se potrivesc daca vreau sa fac un motor nu sunt toate piesele complecte... :|

SatanaVeX 25-10-09 01:18

5 Attachment(s)
Mi`am scos jpg modu ala ce l`am instalat si acuma merge ca si inainte.Inca 2 de la mine si sper sa va placa.

NtzDra 25-10-09 08:04

http://www.slrr-mods.com/forums.php?m=posts&q=11&d=0 bagativa si voi sa fim mai multi https://www.220.ro/V1bx5oWlid/GSM-SLRR-DRIFT-CHALLENGE

dacia_wrc 25-10-09 08:10

imi poate da va rog ...va implor cineva o versiune cu mai multe motoare bagate .Multumesc (eu am incercat sa bag motoare dar bagam unu disparea altu ori dadea dont send )

Mikidude 25-10-09 10:38

@NtzDra: Foarte tare omule, bine raw de tot Drifting FELICITARILE MELE !

@dacia_wrc: Man uite aici :arrow: SLRR 2.21 mwm cu cateva motoare si masini :!: Sper sa`ti fie de folos

dacia_wrc 25-10-09 10:52

multumesc mult de tot Mikidude

Maryus_x90 25-10-09 11:41

@SatanaVex-imi place mult de tot subaru tau:X:X:X:X
@royal17-nu exista harti pentru versiunea 230 le...daca vrei sa te plimbi pe alte harti bagati 221 mwm sau Le2MWM

PlayerSUD 25-10-09 13:43

Are cineva paintjobu ca jumate masina e albastru si jumate negru pls uracati'o :X

Mikidude 25-10-09 13:54

Quote:

Originally Posted by PlayerSUD (Post 2749117)
Are cineva paintjobu ca jumate masina e albastru si jumate negru pls uracati'o :X

Ala ti`l faci tu singurel, in cazu in care vrei sa faci un golf III si daka ti`l da CrazyEyes poti sa il ceri lui...dar eu unu zic sa ti`l faci tu ca nu e greu, nu cere Tutorial program etc...daca citesti din urma gasesti..;)

PlayerSUD 25-10-09 13:56

3 Attachment(s)
Iata Golfu meu cum este?:D

dacia_wrc 25-10-09 14:19

Mikidude acum am dezarhivat da e aceiasi chestie...are 4 motoare :|

Mikidude 25-10-09 14:52

@dacia_wrc: Man uite aici gasesti (iti pun 2 site`uri) UNU DOI ,de bagat le bagi in SLRR/parts/engines

dacia_wrc 25-10-09 14:58

pff pe cele dupa 1 le'am incercat na mers aproape nici unu acum ma uit pe 2 dar degeaba ...am bagat o lancia cand o aleg dont send tot ce fac dont send

Maryus_x90 25-10-09 16:03

@dacia _wrc-iti da dont send pt ca nu stii sa il instalezi bine si cu ce moduri trebuie, si doi incearca o versiune mai stabila...pt mine cea mai stabila dintrre toate a fost LE2MWM, bagi patch pana la 221, bagi mwm patch si pe urma le2mwm...toate astea le gasesti pe gom..bafta:D

Plesa 25-10-09 16:17

va salut pe toti, si va intreb ca nou venit cum se fac paint joburile, si decalurile??

Maryus_x90 25-10-09 16:39

Quote:

Originally Posted by Plesa (Post 2749456)
va salut pe toti, si va intreb ca nou venit cum se fac paint joburile, si decalurile??

si noi te salutam ca nou venit si iti zicem asa: Ca toti noi care vin intreaba ceva...am un raspuns pt voi... cititi paginile topicului si o sa aflati tot ce vreti:> da ca sa nu fiu nesimtit uite aici un tutorial http://street-legal-mods.com/page.php?al=alias2769 citeste cu atentie si vei stii ce ai de facut:D

Plesa 25-10-09 16:44

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 2749523)
si noi te salutam ca nou venit si iti zicem asa: Ca toti noi care vin intreaba ceva...am un raspuns pt voi... cititi paginile topicului si o sa aflati tot ce vreti:> da ca sa nu fiu nesimtit uite aici un tutorial http://street-legal-mods.com/page.php?al=alias2769 citeste cu atentie si vei stii ce ai de facut:D

multumesc ptr sfaturi

Plesa 25-10-09 18:17

mda nu stiu daca e bine ce fac dar marius te rog sa imi dai si mie idul tau de mess

dony ddc 25-10-09 18:19

Uite id-ul meu dony_ddc....poate pot sa te ajut ;)

Mikidude 25-10-09 18:44

6 Attachment(s)
Chevrolet Camaro SS, a little monster Orange !

Plesa 25-10-09 20:16

4 Attachment(s)
Masinutza mea preferata

jurec@d!xxl 25-10-09 20:28

eu nu mam mai jukat de mult:( nu mai am timp nici sa stau pe akas dar.. fac si eu cv akm seara si o sa pun cand o sa am timp..........frumoase masini all bafta la jok tuturor:D:D:wave:

royal17 25-10-09 20:37

cum schimb si eu harta la 2.3.0 LE ca mam saturat de pista aia , Daca intru in oras imi da eroare ajutatima

Andu_RacE 25-10-09 20:40

Quote:

Originally Posted by Plesa (Post 2749919)
Mikidude nu te supara da-mi si mie id-ul tau, frumoasa masina sau da u add vyp3r_plesa

Tinere esti disperat dupa id'uri? :???: si app, bine ai venit pe aici, incearca totusi sa citesti si regurile forumului ca nou venit si in al doilea rand incearca sa scrii totul intr-un singur post, iar in cazul in care ai uitat ceva...editeaza post'ul :P e forum tata, nu messenger :D

Quote:

Originally Posted by royal17 (Post 2750261)
cum schimb si eu harta la 2.3.0 LE ca mam saturat de pista aia , Daca intru in oras imi da eroare ajutatima

chiar cu o pagina in urma sa explicat treaba asta, pune mana si mai rasfoieste paginile ;)

Mikidude 25-10-09 20:40

Quote:

Originally Posted by royal17 (Post 2750261)

Omule 2.30 nu are alte harti... baga`ti 2.21 mwm si acolo adaugi multe harti de drift drag etc... :!:

royal17 25-10-09 20:55

am inteles ms

drifter01 26-10-09 00:16

salut,am si io o problema,am 2.2.1.mwm si la hartile de drift mi se vede foarte intunecat dc?masina se vede bn si se vad doar dungile albe de pe pista si formele stalpilor si ce mai e pe aklo dar pista pe unde sa o iau nu vad:(( am bagat si alte piste si nimik:((
si zicetimi si mie plz de unde iau si eu le2.2.1mwm

All times are GMT +2. The time now is 07:32.

- Copyright 2026 4Tuning