![]() |
Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA
mai vrea cineva ?
|
ondin .. vezi sa nu-ti prinzi urechile cu ubuntu-rile alea ;) ...
esti pe domeniu ? ... |
vreau si eu
|
Quote:
|
am inteles sa traiti,deci au mai ramas 5 (in afara de a lu' gelu,driver_xs si mozolici)care mai doreste care mai pofteste :lol:
p.s. reply-ul in dau de pe tel,sper sa mearga. |
cred ca ma bag si eu la un cd ;)
|
da macar le veti folosi sau doar asa sa le aveti ? :D:D
|
Eu am mai avut un ubuntu mai vechi si am fost tare incantat de el, pana am vrut sa ma joc ceva si trebuia windows simulator sau ceva de genu asta si am renuntat...pana la urma e bun linux, ca aia e un linux, pt protectie, virusi si altele dar personal sunt prea lenes si obijnuit cu Microjunk, so Xp pt mine. Bafta celor ce vor sa se joace cu el, o sa aveti multe chestii cu care sa va jucati la ubuntu, e unu din cele mai user friendly linuxuri.
|
Quote:
|
Quote:
spiritul de turma :)) ... joke ... |
eu raman fidel XP-ului ;) dar mersi Alexule..gestu conteaza
|
n-ai pentru ce frs,cu mare placere.
p.s. pentru gelu,mozolici si dgr,contact me pe pm sau pe mess sa ne intalnim sa vi le dau :) |
Quote:
Merci ;) |
Vreau si eu un disc d-ala. E cumva versiunea live-cd?
|
sãf nu stiu ce versiune e :lol: ti-l dau si te descurci tu.
|
La ce te ajuta daca e Live-CD? Demo il poti incerca si pe net, si de folosit Live nu poti face mare lucru cu el..
E ok ubuntu, un linux prietenos.. pentru amatori incercati si SuSE sau RedHat. |
Quote:
:) nu e greu de instalat un soft, doar ca nu am avut timp sa montez sistemul vechi ca sa rulez pe el ubuntu, dar vine el week end-ul si trecem pe sistem african. :) |
Quote:
|
Quote:
Eu recomand Suse si/sau Mandriva (era sa scriu "mandrina" :lol: )sunt mai user friendly si mai stabile ;) |
Bun asa. Spaic, cand esti pe la Honduras?
|
uite autistii unde se ascundeau ... tot o fedora, ubuntu si palararii rosii sunteti ... aveti autista cronica ? :D
|
Quote:
|
se baga careva la un suc cu mine si cu mariusek in seara asta?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Marius 3 karate
:lol: |
deci am niste huse pe masina de va ia zbenga :D ... o sa pun foto ...
|
deci trebuie sa ne ferim de tine
:lol: te-ai vopsit deja pe sub jantele alea de fite? :shock: |
ondin n-am prins-o :) ... ideea ma refer ...
|
Ondin intreba daca ai vopsit etrierii. :)
|
atat am devenit de profund?
:lol: |
Quote:
|
poti sa vopsesti etrierii cu orice vopsea si orice marca important e sa-ti placa culoarea,ca vezi prin magazine diferite spray-uri pt vopsit etrierii;bullshit,caracteristicile vopselei sunt aceleasi numai ca platesti in plus ca scrie"speciala pentru etrieri" nu o sa vezi niciodata la o masina de "serie" sa se cojasca vopseaua pe etrieri din cauza temperaturii iti spun din experiente si cine vrea sa-si mai vopseasca nu mai ascultati si bagati in seama toate porcariile ce le auziti din stanga si din dreapta.Cureti bine etrierul cu o bormasina cu perie de sarma,apoi cu diluant,si dai vopseaua.sau mai e si cealalta vrajeala:vopsea speciala pentru Jante de aluminiu,daca nu sunt vopsite electrostatic este o solutie cu care se dau dupa curatare,degresare,apoi urmeaza spritkitul si vopseaua ca sa nu se cojasca.
|
Quote:
|
@Creative256
cat de rosu e ? :) pune o foto .. vreau un rosu aprins :D @marku5 m-ai lamurit, multumesc ! ... iau Magic :) ... sapt. viitoare sper sa ajung sa le fac :D s |
Quote:
In alta ordine de idei, are cineva un sfat pt mine? , vreau sa imi iau un subwoofer si amplif, am gasit la cei din Tm de unde am si boxele (cred ca una a crapat ca imi caraie...) doua pachete care din punct de vedere al banilor imi suna rezonabil (adica mai am cata de strans dar as putea). va dau link si sper ca cineva cu mai multa experienta sa imi zica daca merita vreunu sau mai bine nu. Si mai o chestie boxele fata (unde e si cea care caraie)sunt componente, si au putere nominala 80 W, daca pun sub si amplif are rost sa iau un amplif separat pt ele , sau le pot lega tot la cel din pachete? habar nu am de aia intreb/:rolleyes2 http://www.carsystems.ro/details.php...8&prod_id=2521 http://www.carsystems.ro/details.php...9&prod_id=2523 |
mda ... interesant mod de a vopsi etrierii,placutele,discurile,si pilutilele de prezoane :) ... ti-a ajuns un tub? :D
sunt la serviciu :( ... |
Quote:
|
Creative 256.problema sta in felul urmator la pachetele din oferta ai un amplif cu 2 canale si acele canale trebuie sa le legi in punte ca sa-ti duca sub,deci nu ai cum sa amplifici si boxele cu acel amplif.pentru amplificare sub si boxe iti trebuie amplificator cu 4 canale.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:06. |
- Copyright 2026 4Tuning