![]() |
Re: Chat
Si eu is pe Opera. Recunosc ca are bug-uri, dar este cel mai practic browser pt. mine.
Un avantaj fata de Firefox (in afara de cele enumerate de Lexion) este ca toolbar-ul contine numai strictul necesar, si iti ramane loc destul pentru afisarea paginii. |
GT-R alb in alba
|
Quote:
|
7 dacii la mine in fata blocului ! :shock::shock::shock:
|
autobuz verde la mine in fata casei ,
|
la tine autobuzul verde apare si dispare :P
|
La mine in fata blocului acum nu este nici o masina, dar daca vrei sa parchezi dupa ora 5 nu gasesti loc.
|
doamne ce devine incet acest thread nici nu stiu de ce mai sta deschis/......
|
tre sa refuleze si ei undeva:P
|
Are cineva: "Pimpinela - Entre la espada y la pared"? Am cautat o saptamana pe net sa dau jos piesa si nu o gasesc. Daca o are careva il rog mult sa ma anunte
|
Quote:
Incearca pe acest topic https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2577-caut-melodie/page-370.html |
1 Attachment(s)
poftim
|
festival in parcare la mall azi..concurs de Barbeque grill's(mici,gratare etc)merita gustat eventul
|
3 Attachment(s)
Quote:
Nu prea m-au atras ceaunurile de la standul Vila Gong...cam pline de grasime, in rest, toate aratau si miroseau foarte bine :-) |
merci mult pentru ajutor
|
cuplacere
|
Felicitari echipei CFR Cluj! Bravo lor...au obtinut o victorie meritata si 3 puncte foarte pretioase... bravo bravo bravo ::joy::joy::woowoo::woowoo:
|
Quote:
funny...tipul are sigla rammstein la logo....si cauta pimpinela:))(nu ca as fi auzit vreodata piesa,dar banuiesc ca e departe de rammstein ca gen) |
felicitari pt meciul de aseara ..un meci frumos cum nu am vazut de mult la o echipa romana /...Bravo CFR Cluj !!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Merci mult
|
felicitari
|
Quote:
|
unde ma pot duce ca sa imi fac o capota "bad boy" look? :P
|
nu e in cluj, dar am vazut ca lucreaza tare frumos
aici |
da, lucreaza f bine, dar cred ca o sa fie cam greu pt ca nu am drum prin Bucuresti.
|
Ajutati-ma va rog cu o piesa... PATRICIA KAAS - L'aigle noir
|
2 Attachment(s)
patricia kaas - l'aigle noir
Patricia Kaas wf Pascal Obispo- L'aigle noir |
mare domn. Merci tare mult
|
stire care ne intereseaza cat de cat
http://www.citynews.ro/Lege-impotriv...e-masini+20931 |
eu inca nu stiu la ce curse ilegale se refera astia la SSp. Intre scutere si mopede poate.
|
Nu ne prea intereseaza pentru ca nu umblam pe la "sala sporturilor"
|
legea aia nu o sa fie numai pentru cei de la sala sporturilor. O sa fie probabil o alta idiotenie, cum e si cea cu moatoarele din bucuresti.
|
Adevarul e ca sunt multi tanci care abia au invatat sa conduca si se cred piloti de curse...problema e ca mai sunt si altii care au masina...o modifica dar nu o duc decat la show-uri(poate nici acolo),astia care nu participa la ilegale,care unii din ei sunt chiar soferi responsabili,de ce trebuie sa sufere si ei prostia asta? Mda..trebuie sa fiu solidar cu restul tunerilor...dar asta nu inseamna ca trebuie toti sa fin "bizoni"(apropo la campania top gear),ce,daca am 2 tobe in loc de una,si una alta schimbate pe masina,si chiar putini cai in plus trebuie neaparat sa insemne ca fac curse ilegale?!?!?! Pentru inceput ar fi bine sa se ocupe de alte probleme majore,taximetristii care fac neste manevre de speriat, sau soferii care chiar daca au permis de conducere de foarte multi ani se cred regii soselelor(pardon,potecilor ca noi nu avem sosele) si la fel si astia fac manevre de parca nu sunt reguli de circulatie, ar mai fi bine sa mai astupe si cate o groapa din cand in cand(sa nu mai facem zig-zaguri pe strazi)...sau hai mai bine sa ne luam toti tancuri,asa rezolvam toate problemele,gropile nu ne mai intereseaza,"vitele" din trafic nu ne mai pot avaria masina(sau pune in pericol viata)...loc de parcare gasim(in cela mai rau caz parchezi pe alta masina) iar daca ne mai opreste vreun politai la stop cu "verificare de rutina" sa-l punem sa priveasca putin in teava tunului.
|
sa dea cu bota in ei din partea mea :lol: si sa le confiste scuterele la copiii astia teroristi
|
Quote:
|
Quote:
Sigur ca da.....99,99 % masini stock.... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:48. |
- Copyright 2026 4Tuning