Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

TuningBoy 25-02-10 18:12

Re: Cafeneaua Ieşenilor

Asta am observat...dar nu mai are de gand nimeni sa faca ceva (inafara de 4tuning) ? :D

MihaiCsl 25-02-10 22:19

Sorin,ti-am dat un pm sau cel putin asa cred,da-mi si mie niste poze in dimensiuni mai mari cu bertonele lui Paul.
Il bate tehnologia :-s

Bogdan.IS 25-02-10 22:40

am dat o plimbarica cu pejou pe copou mai inainte , si am vazut vreo 3 liniute , intre cate 2 masini , dar totusi n-am vazut niciuna intr-un copac :twisted::twisted:

criminales 26-02-10 00:03

Quote:

Originally Posted by skimpy (Post 3122178)
am si eu o propunere.
stiu ca pe forum intra destul de multa lume. nu putem cumva sa ii punem pe toti sa dea un test de gramatica a limbii romane pentru a li se valida contul?
nu de alta, dar imi ia foc retina cand vad asa de multe erori.

salut! ce comic esti skimpy:lol:

drobet@ 26-02-10 06:53

cui vand 4 jante borbet a 4x100 cu tot cu cauciucuri 215/40/16 2 dintre ele 9j si 2 normale cu capac drept(fara sigla la borbet) 300 euro sau schimb cu alte jante mai ieftine sper sa nu ma transeze nimeni ca am postat aici pls:lol:

criminales 26-02-10 09:04

http://video.bzi.ro/video/show/Salva...bucuresti-3240

criminales 26-02-10 09:09

asa documentar ar trebui sa facem si noi
si toata tara asta e o groapa
DUMNEZEU SI SFINTUL PETRU IN CER IMPARTIAU LUMEA
SF PETRU II ZICE LUI DUMNEZEU DOAMNE DA CITE LE DAI ROMANILOR MUNTI CIMPII DEALURI APE DOAMNE. LE DAI TOT CE E PE PAMINT ?
DUMNEZEU II ZICE DA SF PETRU. LE DAU TOT CE E PE PAMINT
DOAMNE DA NUI DREPT ZICE SF PETRU
SI DUMNEZEU II ZICE
DA STAI SA VEZI CE POPOR LE DAU

skimpy 26-02-10 12:11

Quote:

Originally Posted by criminales (Post 3124531)
salut! ce comic esti skimpy:lol:

nu am incercat sa fiu comic, ci realist. daca nu sunteti de aceeasi parere cu mine si va place sa schingiuiti limba romana nu inseamna ca nu am dreptul la o opinie.

TuningBoy 26-02-10 13:33

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 3124207)
Sorin,ti-am dat un pm sau cel putin asa cred,da-mi si mie niste poze in dimensiuni mai mari cu bertonele lui Paul.
Il bate tehnologia :-s

Nu am primit :D

Bogdan.IS 26-02-10 13:54

Quote:

Originally Posted by drobet@ (Post 3124730)
cui vand 4 jante borbet a 4x100 cu tot cu cauciucuri 215/40/16 2 dintre ele 9j si 2 normale cu capac drept(fara sigla la borbet) 300 euro sau schimb cu alte jante mai ieftine sper sa nu ma transeze nimeni ca am postat aici pls:lol:

mie ai putea , dar momentan e criza la mine ... 4x100/4x108 am la masinutza , lipestete de cineva cu opel , peugeot , si golfutz mai vechi , daca vrei sa le dai .

oltcit_aveo 26-02-10 15:27

Va salut. Eu sunt student in Iasi.Am luat o amenda de viteza la intrare in Iasi, am platit amenda, dar acum nu stiu unde sa duc copia chitantei. Am fost la o sectie de politie din copou dar mi s-a spus ca nu acolo trebuie sa o las. Am mai fost pe la politia municipala din cate am inteles ca era acolo, pe langa o cladire pe care scria SRI, dar nici acolo nu am putut sa o las. Spuneti-mi va rog, unde trebuie sa duc copia chitantei?

no limits design 26-02-10 15:30

dar pentru ce trebuie sa duci copia chitantei?ca nu prea am inteles

oltcit_aveo 26-02-10 15:32

din cate stiu asa se face la o amenda. cel putin asa faceam de fiecare data cand luam o amenda, duceam o copie a procesului si a chitantei la politie.

no limits design 26-02-10 15:34

Eu am luat o gramada de amenzi si nu am dus niciodata nici o copie la politie.Si nu am avut nici o problema.....iti pastrezi tu chitanta sa ai dovada ca ai platit amenda si atat.

oltcit_aveo 26-02-10 15:35

oricum, imi puteti spune pe ce strada este politia rutiera

26WRC 26-02-10 15:36

Quote:

Originally Posted by oltcit_aveo (Post 3125788)
Va salut. Eu sunt student in Iasi.Am luat o amenda de viteza la intrare in Iasi, am platit amenda, dar acum nu stiu unde sa duc copia chitantei. Am fost la o sectie de politie din copou dar mi s-a spus ca nu acolo trebuie sa o las. Am mai fost pe la politia municipala din cate am inteles ca era acolo, pe langa o cladire pe care scria SRI, dar nici acolo nu am putut sa o las. Spuneti-mi va rog, unde trebuie sa duc copia chitantei?

nu o du nicaieri, daca iti intra cumva la impozit, prezinti chitanta la "taxe si impozite" din primaria bacau si ti'o taie din impozit;)
asa am patit si eu

no limits design 26-02-10 15:39

Eu zic ca nu are rost sa mergi dar daca vrei neaparat:

Politia Rutiera Iasi
Adresa Strada Otilia Cazimir nr. 14
Localitate Iasi
Judet Iasi
Telefon fix 0232 446348

GAby645 26-02-10 18:59

Quote:

Originally Posted by oltcit_aveo (Post 3125788)

unde ai fost tu la politie acolo in spate la cladirea unde scria SRI vis-a-vi e politia rutiera !!! Imposibil sa nu o fi vazut !!

oltcit_aveo 26-02-10 20:45

deci am fost acolo in zona si am intrebat un soldat care pazea acolo, si mi-a spus ca s-a mutat politia rutiera de acolo din zona.

criminales 26-02-10 20:48

https://www.youtube.com/watch?v=bFbJLvcJMnU

drobet@ 26-02-10 21:04

no limits cand terminni si tu desenul colegu:D

CoCaine 26-02-10 23:16

Eu am luat mai de mult o amenda in Iasi si mi-a venit la primarie la mine in oras,noroc ca mai aveam chitanta..acolo iti trebuie,in alta parte nu e nevoie..

no limits design 27-02-10 01:41

Quote:

Originally Posted by drobet@ (Post 3126755)
no limits cand terminni si tu desenul colegu:D

care desen?;)....ca am o gramada de proiecte pe care trebuie sa le termin

P.S.:costan cand mai vii prin iasi??:D

drobet@ 27-02-10 06:52

pai cel cu nissanul 100 nx te rog daca ai timp
:rolleyes2

zorro6299 27-02-10 10:39

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 3127205)
Eu am luat mai de mult o amenda in Iasi si mi-a venit la primarie la mine in oras,noroc ca mai aveam chitanta..acolo iti trebuie,in alta parte nu e nevoie..

Exact asa se intampla,cum spune CoCaine, daca nu esti de pe raza judetului unde ai fost amendat...(asa am patit o si eu k un radar in CT),.. ti-o trimite la tine in oras ( bacau ,sau unde ai adresa pe buletin ).
Chitanta pastreaz-o , sigur i-ti va trebui la primarie , la BC , la ghiseu unde plătesti amenzile !!!

Baftă tuturor !!!

no limits design 27-02-10 10:50

drobeta ti-am dat pm..

pai si mie de ce nu mi-a venit nimic acasa?....ca am luat 4 amenzi pe raza judetului iasi

CoCaine 27-02-10 11:45

nu iti vine nimic acasa..vine la primarie pe numele celui care e trecut in acte proprietarul masinii cred..daca nu ai chitanta sau o copie,e cam nasoala treaba:-)
NLD nu vin prea repede prin Iasi,as trage o fuga dar am cam 3500 km si nu e chiar o nimica toata :-)

Armandot 27-02-10 11:46

voi chiar platiti amenzile?sunt singurul care le are stranse acolo la finante pe toate?:)

criminales 27-02-10 12:26

Quote:

Originally Posted by Armandot (Post 3128096)
voi chiar platiti amenzile?sunt singurul care le are stranse acolo la finante pe toate?:)

Nu esti singurul.:lol:

ghici_robert 27-02-10 12:34

Platiti mai amenzile ca nu au astia cu ce sa le cumpere abecedare la militieni :) Daca citeste vreun militian si se simte ofensat ca parerea mea este ca majoritatea sunt analfabeti .... eu merg cu NT-TGA sa ma opreasca sa le spun si in fata.
Pe mine sa ma amendeze politistul care dupa ce completeaza procesul verbal este capabil sa il citeasca coerent ...nu pe silabe.

criminales 27-02-10 12:34

[B][I][FONT="Georgia"][SIZE="6"]BUNA ZIUA DRAGI VIZITATORI AI ACESTUI FORUM
A INCEPUT CAMPANIA DE PRIMAVARA [SIZE="7"]SALVATI GROPILE
[SIZE="5"]GROAPA ESTE UN ECOSISTEM FOARTE COMPLEX SI PE CALE DE DISPARITIE
[SIZE="7"]SALVATI GROPILe
https://www.youtube.com/watch?v=bFbJLvcJMnU

Armandot 27-02-10 21:19

ziceti-mi si mie cine stie, cine cunoaste mai bine legea in caz ca nu am rovinieta si ma opreste politia ce poate sa imi faca?amenda,certificat luat,permis?ms

criminales 27-02-10 22:40

amenda de la 1000lei in sus

Armandot 27-02-10 22:46

daca e doar amenda e bine, ca nu are unde sa mi-o trimita.

CiRiNeL 28-02-10 00:42

Quote:

Originally Posted by Armandot (Post 3129893)
ziceti-mi si mie cine stie, cine cunoaste mai bine legea in caz ca nu am rovinieta si ma opreste politia ce poate sa imi faca?amenda,certificat luat,permis?ms

stiu pe cineva care a luat radar cu 160 si nu avea nici rovineta...s-a ales fara permis pt radar...fara certificat pentru rovineta si o amenda insumata de 3600 RON (36 de milioane vechi)

26WRC 28-02-10 01:11

Quote:

Originally Posted by Armandot (Post 3129893)

certificat retinut +amenda 500 ron

bakal 28-02-10 01:41

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 3130506)
certificat retinut +amenda 500 ron

si daca iti ia certificatu, cum iti mai faci rovinieta? amenda e de la 500 de lei. stiu asta pt. ca din pacate m-a prins un radar, si cand sa-i dau actele am constatat ca aveam rovinieta expirata de 2 zile...si mi-a zis politistul ca imi da doar avertisment, de data asta, pt rovinieta, dar ca amenda pleaca de la 500ron...fara sa mai zica si de certificat

Armandot 28-02-10 08:19

hmm ok, ms pt raspunsuri.

D3m0N 01-03-10 20:35

rovinieta se poate face si dupa cartea de identitate... pt a recupera certificatul trebuie sa te duci la politie cu amenda platita si rovinieta noua :)

Bogdan.IS 02-03-10 14:07

baieti , ziceti-mi si mie va rog , unde gasesc o sala de forta prin tudor ? inafara de cea de langa caminul 16 .

All times are GMT +2. The time now is 12:58.

- Copyright 2026 4Tuning