Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

kirin 29-04-07 22:38

Re: Portul Constanta !

scosese presurile sa le puna la roti sa treaca peste :D

Psycho 30-04-07 12:09

Quote:

Originally Posted by LKS (Post 876475)
acelasi slk pe care il impingeau unii azi pe plaja la venus ? :D se daduse la fund

probabil ... nu m-ar mira :D

GABBY_ 30-04-07 18:56

aseara venise rutiera in port si i-a imprastiat pe copii in cateva secunde ,astea se intamplau pe la 23:30

CT-07-APV 30-04-07 22:28

NU stiu pe cine a imprastiat dar ma rog.. au fost 3 masini un logan un vento si un logan rosu AHF parca care a filmat nr de inmatriculare. S-au invartit un pic pe acolo apoi au plecat

Don M 04-05-07 18:46

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV (Post 878341)
NU stiu pe cine a imprastiat dar ma rog.. au fost 3 masini un logan un vento si un logan rosu AHF parca care a filmat nr de inmatriculare. S-au invartit un pic pe acolo apoi au plecat

Ahf`u ala l-am vazut la billa pe post de radar... mare grija baietii s-au apucat fr***rii rau de tot...

kirin 04-05-07 21:36

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 884752)
Ahf`u ala l-am vazut la billa pe post de radar... mare grija baietii s-au apucat fr***rii rau de tot...

si pe la scafandri mai sta

Doctorul 05-05-07 23:34

prin port mai vine cineva??? nu prea am mai auzit nimic de port...:(

CT-07-APV 06-05-07 03:09

Mai vine cate nu doi dar pe frigu asta nu prea mai sta lumea acolo. Am fost eu in seara asta dar nimic spectaculos.

BuGyy 06-05-07 13:18

ce ma frate ca am murit ieri seara de ras :))) s-a dat un ford mondeo cu o dacia .. shau cu mondeo nu stia sa plece in scartz cu ea i se oprea motoru cica avea de 2 zile carnetu da mai dao drak de treaba nu stie si el sa ambaleze motoru ala !

YZF-PWR 06-05-07 14:05

pei dak omu are de 2 zile carnetu eu zic k e de inteles

DUTZU 06-05-07 17:24

Tu ce crezi GAG'ule ca totzi sunt pilotzi de mici...:))) ?

leonard 06-05-07 23:52

nu totzi sunt pilotzi de mici...da decat sa te faci de cacao in fatza lumii mai bine exersezi dreaq 1 saptamana doua undeva ferit de ochii lumii....nu te arunci ca papagalu din prima

quick_5hifter 07-05-07 00:35

Decat sa fii pilot IN PORT, mai bine te lasi...ati vazut bariera aia, acum e accesul liber pe nisip...e clar ca a fost acolo cineva care a franat cu ambreiajul. :rolleyes2
Pe langa asta, la ce trafic e in perioada asta in oras, eu zic ca NU AI CE SA CAUTI LA VOLAN FARA SUPRAVEGHERE daca ai permisul de 2 zile...
PS: In port nu ai cum sa te faci de cacao, spectatorii sunt un fel de gluma proasta...acolo, in cel mai rau caz, poti spune ca au ras niste broaste spre bordura.
Nu mi-ar fi rusine nici daca m-as da peste cap acolo....nici daca mi s-ar opri motorul in mers. Nici macar daca as pleca impingand la un Mercedes!!!

YZF-PWR 07-05-07 02:15

la faza cu spectatorii , nici ca puteai so zici mai bine , sincer pt mine aia mi se par cei mai mari semintari care pur si simplu nu au bani de iesit in oras asa ca se baga la un punga de seminte sa vada ce mai face lumea prin port cum se dau ....
Dar la faza cu supravegheatu .... la inceput cel mai bine e sa conduci singur ;) , nu sa fi stresat cu cineva in masina , rude etc sa te bata la cap , sau oricine , intai inveti singur , apoi bagi om in masina , lasa mai omu sa fie sanatos ghinionu lui .... va garantez k fiecare ati avut ispravele voastre cu masinile ori la inceput ori mai tarziu ;) ,ori vor veni ... asta e , se mai intampla si la case mai mari.

DUTZU 07-05-07 09:05

Ce bine zice Quick Shifter....:))) !!! Acolo e concurentza intre incepatorii....:)))

All times are GMT +2. The time now is 07:59.

- Copyright 2026 4Tuning