![]() |
Re: Club Renault 5
a luato, fara sa-i fac nimic!
poate sa fie de vina butucul(contactul)? |
Quote:
daca sigurantele sint OK, butonul de avarie merge ? ala nu trece prin cheie. Daca nici ala nu merge, fie s-a oxidat o borna a bateriei, sau poate (mai rar) vreun alt contact de pe parcurs, de ex contactul intre baterie si carcasa.... fie ti-a murit bateria subit, se intimpla la baterii mai vechi (sau ai lasat lumina aprinsa...) Daca avaria merge dar restul nu, e posibil sa fie dus contactul de la cheie, zgiltie-l un pic pe diferite pozitii... la mine la un moment dat, nu mergeau semnalizatoarele si alte chestii daca nu dadeam din cheie o idee INAPOI (in sensul in care opresc masina), facea contact doar pe acea pozitie. Am schimbat blocul contact. Demarorul merge ? la R5 din blocul contact ies 2 cuple, una e pt demaror si alta e pt restul. |
ieri nu mergea nimic(lumini,claxon,radio,indicatorul de benzina,avari),am lasato si azi a mers.
Demarorul se misca(lipseste un surub de prindere) |
3 Attachment(s)
Dau capota mea la schimb cu una stock(sa fie dreapta ) cine e intresat 0727378094sau [email protected].. mie personal nu i-mi place ..dar in schimb isi face bine treaba ..
|
Stie cineva daca tre sa fac modificari in talon sau in carte dak vopsesc plafonul ALB, culoarea masinii fiind ROSU .....help pls ...
|
nu. daca nu depaseste 30 % din suprafata masini nu trebuie. daca are cineav si poate sa ma ajute o janta de r5 in 3 prezoane. sa imi dea un pm. multumesc!
|
Plafonul nu cred ca face 30% din suprafata masinii....in concluzie nu trebuie modificari ....MS de raspuns ...
|
Quote:
Apropos, astazi tocmai am (terminat de) dezmembrat un R5 in 5 usi (1.4 + cutie in 5 trepte), asa ca am multe, multe piese (model '84)... Nu am "aruncat" din el decat "coaja" (inclusiv aripile fata). Pentru doritori, astept PM. |
porksch carburatorul este dublu sau monocorp?daca este dublu fa-i un pret
|
100 ron carburator r5 alpine turbo (dublu-corp);
este in stare perfecta si merge montat si pe modelul aspirat fara probleme. |
ce model de carb este ala luci_alpine? serie
|
este carburatorul de serie de pe r5 alpine turbo.
|
un manual de R5 GTT shtitzi de unde iau shi eu? vreun site, link..ceva..ms!
|
Quote:
|
Salutare! Vreau sa-mi cumpar un R5 1.4 GT Turbo! Stiti ceva anunturi ? Nu conteaza orasul. Sunt dispus sa dau 2000-2500e.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:00. |
- Copyright 2026 4Tuning