![]() |
Re: Club ESPERO
bah is panarame becurile astea care sunta cum...nu se mai fabrica ca acum cativa ani..eu am si is niste prostii...mare branza de diferenta..xenon rules
|
Quote:
|
Quote:
|
Pt Espero cred ca cele mai bune becuri (pe incercate) pt faruri sunt Philips Vision Plus (+50%), bineinteles H1 (nu H7 sau alte nebunii, ca nu se potrivesc), H3 pt proiectoare. Sincer, orice becuri halogen ati incerca nici macar nu o sa se compare cu xenonul, e prea mare diferenta...Iar cu porcariile alea albastre la 20 lei perechea, alea sunt doar de fantezie, ca oricum nu lumineaza mai nimic pe strada, mai ales atunci cand e ud pe jos sau ploua, ceata, etc...Deci xenon!
|
ma inger ma pui pe ganduri tu...:D sonny cat ar face niste xenoane pt esperache?:rolleyes2
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/313-discutii...e/page-12.html Iti recomand de 4300 sau 5000 k. Cele de 6-8000 k bat spre albastrui si nu mai dau lumina foarte vizibila si buna pt ochi. 5000 k e compromisul intre luminozitate si lumina alba. |
mersi geo,chiar acum i am lasat un mesaj sa mi spuna un pret ca sa mi fac si eu o idee ca sincer am de gand sa mai pastrez masina ca sunt multumit de ea:-P
|
Pai in general un xenon obisnuit costa intre 250-350 ron. Recomand si eu produsele vandute de serban, am si eu xenon de la el si sunt multumit, sunt f bune calitativ si garantia e reala, ceea ce e f important. Nu sunt f scumpe si chiar merita!
Daca vrei lumina albastra (de frumusete) ia-ti de 6000+ k, dar o sa vezi mai putin bine pe carosabil..Daca vrei luminozitate mai buna, cauta de 4300-5000 k, la fel cum ti-a recomandat Geo...Multa bafta! |
ma ing3r GNT-ul are vreun topic...?m-ar interesa oleaca....
|
Nu are, si cu siguranta pe toti posesorii de Espero i-ar interesa acel topic (daca ar fi existat).
|
Salut, am si eu 2 intrebari :
1 cum desfac butoanele de la bord pt a schimba ledurile la reglaj lumina ceasuri + stergatoare ; 2 cum desfac consola de la a/c, caldura si scrumiera tot pt a schimba ledurile Merci |
Consola cu a/c, caldura are niste "gheare" pe lateral. Inainte sa scoti consola vezi ca in dreapta, la picioare dupa ce dai jos plasticul ala vei vedea cablul de la aeroterma. Scoate-l ca sa poti scoate consola.
Butoanele de la bord nu le-am desfacut dar ma gandesc ca sunt prinse tot cu clipsuri. Spor la treaba ! |
3 Attachment(s)
Cat credeti ca mi-ar lua la vopsit sa fac eleronul asta albastru (bleumarine 22L) ?
|
Quote:
|
John nu iasa bine cu spray-ul, oricat te-ai pricepe....
Costy eu cred ca iti ia minim 50 lei manopera + materialele... 100g vopsea 15 lei = lac la fel.... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:20. |
- Copyright 2026 4Tuning