![]() |
Re: Provocări pentru SUBARU lui Sebastian.
|
Pana la urma ce se mai aude cu masina??? Exista vreo sansa cat de mica sa o vad si eu in actiune la Tulcea pe 17 iun ?
|
Sanse teoretice sunt, dar practic nu o sa fie gata pana atunci.
Perioada aceasta este foarte solicitanta pentru Racing Code, avand multi clienti. Este posibil sa fie in perioada rodajului atunci, asta in cel mai bun caz. In plus de asta am citit si am vorbit cu multe persoane care au avut probleme cu cronometrarea la cursa trecuta si asta nu ma atrage deloc. As vrea ca atnci cand pun un timp acesta sa nu fie contestabil. |
Quote:
|
Sunt atat de importante posturile mele sau vre un trompetist a sunat sa dea de veste...
Daca tu intelegi ca este de zambit... este fix problema ta si consecintele le suportati voi dar e pacat sa munciti in zadar. |
Prea multe pretentii:p
|
Quote:
|
cand va iesi masina trebuie sa mearga la fel de bine ca acum multi ani, sa tina pasul cu se se afla pe piata in momentul actual.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Efortul a fost facut tocmai pentru a depasii stadiul trecut.
De fiecare data cand s-a facut o modificare efectele au fost pozitive si performantele au fost imbunatatite. Am si cateva imagini recente, cel mai calde chiar de ieri. |
gata cu rodajul? Se trece la reglaje?
|
Fazele de lucru sunt putin mai complicate decat se cunoaste.
Rodajul de mers in gol este gata, acum masina poate sa suporte sarcini usoare in vederea ajustarii softului pentru a prelua comenzile intr-un mod corect. Urmeaza soft de rodaj-postrodaj cu o putere modica in care se face rodajul mecanic si verificari ale bunei functionari a ansamblelor mecanice. Dupa ce merge cu acest soft 1000-2000km sau cateva ore pe stand se trece la soft pentru putere. |
Quote:
legat de timpi cred ca ar trebui sa vezi dincolo de orgoliul tau care de cele mai multe ori e prostesc si sa vezi eforturile care se fac ptr organizarea unui campionat de drag in romania. timpii aia de care vb tu au fost la o singura etapa in care au fost pb cu cablurile unui senzor. in rest iti doresc bafta si sa ne vedem la tulcea pe pista cu un timp cat mai bun.ai grija ca pista de la tulcea a facut multe victime ;),mai ales printre masinile subaru :)) |
Quote:
|
Victime adica planetare,cardane,diferentiale!E foarte aderent betonul sau Vht-ul depinde pe ce mergi!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:36. |
- Copyright 2026 4Tuning