![]() |
Re: E46 - 320i B-19-RRM
Quote:
|
usurel ma,nu va agitati ca sifonul...glumeam doar...mai devreme nu se vedeau deloc pozele,acum sa remediat.
|
frumos...felicitari
mai mici retusuri si este completa... legat de inaltime eu zic ca ii ok,treaba ii ca totusi is jante de 19 deci foarte low nu are cum sa fie;)....arata bine de tot am si eu o intrebare...ziceti si mie care ii diferenta intre bara M si M technik II tot aud si vad...dar nu prea vad diferente bafta |
1 Attachment(s)
Un mic preview.
|
Buna treaba. A iesit f bine, in poze, pana nu o vedem in realitate nu se pune :)
Sa o stapanesti sanatos si fara incidente ! Au rezolvat cu stopul? P.S. Si mai ziceai de mine ca de ce nu o las mai jos...jantele de 19" sunt de vina. |
Quote:
Iar in legatura cu jantele pe 19, stai putin, o sa o rezolvam, si mai coboram masina. |
Quote:
|
Quote:
Arata intr-un mare fel, felicitari inca odata. Legat de cat e de joasa... nu stiu cati s-ar incumeta la jante pe 19" sa mearga cum mergi tu, deci mai jos de atat nu cred ca recomandata (nu zic ca nu e posibil, sau ca nu ar arata bine). Eu zic sa te rezumi doar la ce se poate, in limita sigurantei si a finantelor. In rest arata bestial! Imi place comparatia cu cele doua poze, before si after :lol: |
ce se vede acolo in spate ? ce sa ieste ? :lol:
|
Quote:
U N U :P Ia tranteste niste poze cu el sa il vada lumea! |
uite spioniiii =))))
|
Bravo raz, arata in mare fel. Trebuie sa ii tragem niste poze tari, nu asa.
|
1 Attachment(s)
.....
Attachment 1587175 |
inca odata spectacol masinuta,astept sa vad "reglajele"definitive;)is curios cat poti lasa masina cu jantele astea dar totusi sa nici nu iti atinga si sa mergi ca pe oua:D
bad boy-ul poate se putea mai agresiv si pe la interior se anunta ceva? si inca nu am primit argumente despre m pachet si tehnic II sa ai parte de ea |
8 Attachment(s)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:21. |
- Copyright 2026 4Tuning