![]() |
Re: Diverse discutii
bv tng...haideti mai devreme mah pe la 5 6....dak pueti....
|
Frate, daca TNG a zis ora cutare eu zic ca e mai bine intalnirea sa se faca la ora aia fiindca daca vin cu o ora doua inainte cativa, se formeaza un anume grup care ce va face? Va vorbi de cei ce nu sunt prezenti.
Bine... nimeni nu le tine mana la gura, dar decat sa se ajunga la discutii d-alea de neam stitzi voi de care mai bine se face intalnirea la ora zisa de TNG. |
ok...got the idee la 6 30 ajung pe acolo
|
• Ploieştiul, învadat de caii putere
Camera de Comerţ şi Industrie Prahova deschide, mîine, cea de-a VI-a ediţie a Salonului Auto, expoziţie de autovehicule, autoutilitare, accesorii şi piese de schimb. Şi în acest an, manifestarea va avea loc pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti, pe suprafaţa de 1700 mp reunindu-se 24 de firme din domeniul auto şi accesorii auto. Totodată, vor participa şi 7 instituţii bancare, care vor arăta celor interesaţi să achiziţioneze un autoturism soluţii şi oferte de leasing auto. Astfel, iubitorii cailor putere vor putea vizita expoziţia pînă sîmbătă, 15 aprilie a.c. :D |
cred ca o sa trec si eu o fuga :D
|
1700 mp? Fata de 10000 mp la Prisma 2...
Si cam ce masini or fii? |
:) ploua! :)
nu ma risc sa ma duc... sincer... :D |
Mda... asta e vreme de cerculete ca e ud pe jos numai bine! :D
|
Traiasca tractiunea spate cine are bineinteles:twisted:
|
skama vii sambata ?
|
Quote:
tu ai tractiune fata? mergi in maini? :D |
:D:D:D:Dtare asta momo ...no offense skama
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
si tu ai pikt la sport sa mergi in maini:D?
|
Nu da eu de obicei cand aveam proba aia la gimnastica faceam flotari la alea nu sunt probleme ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:56. |
- Copyright 2026 4Tuning