![]() |
Re: Vanzari/cumparari - piese de ocazie
Eu doar am intrebat.Nu vad rostul postului tau.
|
Quote:
|
cumpar eleron luneta e36 coupe....
|
2 Attachment(s)
dau la skimb jante r16 marca (kong sau asa cv) pe bara fata ///m3 e36 sau suspensie reglabila e36.
au fost pe pisicuta.pe langa cauciucurile care le am montate pe ele si sunt de vara mai dau inca un set de cauciucuri tot de vara.nu sunt in stare f buna cauciucurile dar merg. jantele mai au cate o zgarietura dar sunt ok nu sunt strambe sudate etc.eu le tineam pt iarna dar ma tenteaza mult prea mult o bara de ///m. atasez o poza cu jantele puse pe masina. pe bani daca ar fi sa le dau le dau cu 200e |
2 Attachment(s)
dau la skimb jante r16 marca (kong sau asa cv) pe bara fata ///m3 e36 sau suspensie reglabila e36.
au fost pe pisicuta.pe langa cauciucurile care le am montate pe ele si sunt de vara mai dau inca un set de cauciucuri tot de vara.nu sunt in stare f buna cauciucurile dar merg. jantele mai au cate o zgarietura dar sunt ok nu sunt strambe sudate etc.eu le tineam pt iarna dar ma tenteaza mult prea mult o bara de ///m sau o suspensie reglabila. atasez o poza cu jantele puse pe masina. pe bani daca ar fi sa le dau le dau cu 200e |
6 Attachment(s)
Vand trimuri carbon OEM E46, au sigla BMW pe spate si cod. sunt din carbon real nu infoliate. Pret 400 de lei
Vand Si interior Sport e46 cu incalzire 300euro |
Quote:
|
Quote:
|
O placa de presiune de 2.0 24v are cineva ?
|
7 Attachment(s)
Dezmembrez bmw e39 97 523i complet
proiectoare noi e36 cu suport - 170 lei cu transport curier inclus 0745853326 |
1 Attachment(s)
Stie cineva ce model de jante sunt astea? Denumirea lor :-)
Scrie pe dos High Tehnology Formula 1 si sunt buza mica, buza mare. |
3 Attachment(s)
De vanzare jante pe 17" model ///M, cu gume bune.
8J toate 4. Pret 450eur negociabil. |
3 Attachment(s)
Set jante Bmw originale pe 15" fara gume.
7J toate 4. Pret 100eur fix. Set jante Bmw Alutec Cult 18" fara gume, aproape noi. Pret 300eur. |
5 Attachment(s)
Jante Ac Schnitzer Bmw Originale 17
Originale nu replici, de Bmw, la cerere pot face poze pe interior sa se vada ca sunt originale. Sunt pe 17", prindere 5x120. ET 45, 8,5J toate 4. Au cauciucuri aproape noi 225/45/17. Prezinta mici zgarieturi pe margine, de borduri. Pret 500eur |
3 Attachment(s)
cumpar capac janta Borbet A pe 17 ,si surub prindere,atasez o poza 2,3 cu tipul de janta..ast oferte..e urgenta.id:jhonycvz ,tel:0769.74.63.73
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:17. |
- Copyright 2026 4Tuning