![]() |
Re: Club Cielo
Quote:
|
pentru mine este super la polivalenta stiti ca o am pe aia mica si ajung mai usor in alta locatie nu stiu daca as putea onora intilnirile la fel ca pina acum daca vreti sa ma aveti in continuare cu aceeasi cadenta lasati-0 aici multumesc !
daca nu era pitica putea sa fie si la pitesti |
ma super tari intalnirile din bucuresti dupa cum am avzut in poza felicitari si bravo baietii :)
|
Si intalnirea din Galati a fost "mare" :lol: :lol: :lol:
|
:))..auzi kamikaze....daca iau permisu...la vara trag o fuga pana la brasov....vi si tu akolo...daca e..io fac 540 km dus intors...u kam 100:Ddaca vrei bineinteles:D
|
1 Attachment(s)
Sal am gasit niste pleoape ...la vreo 350 de mii spuneti-mi si mie parerei akm pls. km credeti k sar vedea ?
|
Ce sa zic, is belea pleoapele, plus ca daca le vopsesti la culoarea masinii, ar fi si mai jale
|
iale,vopsestele,punele,si pune poze aici:))
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Petre daca ai o poza cu masina lu Radu (ERD) o sa vezi cum o sa pice acele pleoape.Sunt mai marfa alea din poza lui Snapy...adica ca ale mele. :)
|
KTL...de mult am vrut sa te intreb...La tine au stat colturile pleoapelor singure?
|
snapy....de cand te cautam si nu stim k esti tu....cum ai plus plasa in spatele grilei?cum ai prinso sau in ce....
|
Trebuie sa recunosc...pe atunci nu stiam mai nimic de Cielo si m-am dus la Viper la mine in oras si am rezolvat.
|
:(((io vreau sa prind plasa in spatele grilei....sa vopsesc toata grila in alb...adika intelegi..u...se va vedea k la opel astra...poi si nu ai putea sa te uit snapy....trebe doar 3 suruburi desfcaute...orikm ar exista 2 posib....silicon,sau holsuruburi...kare vor strika....aspectul...
|
Cu prima ocazie ma uit special pt asta. Am mai desfacut grila dar nu m-a interesat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:01. |
- Copyright 2026 4Tuning