![]() |
Re: masinile modificate din bacau
Frumos, imi place. Poate umbli si la suspensii ce zici?
Am sa pun si eu niste poze a unor prieteni de ai mei mai bine zis frati cu Honda Civic, sunt din Bacau dar locuiesc in Milano, probabil leati vazut, una portocalie (170cp) si una neagra acu 2 ani (115cp) |
Am revenit. Nu stiu ce fel de jante am sa pun pe 17" da oricum ceva pe negru. Loganul ala negru de care tot vorbiti ce mai are in plus, ca sa stiu sa mai pun pe masina(bineinteles, ceva mai tare, nu imi place sa copii de la altii). Oricum, tre' sa ma apuc de motor...
|
km ar trebui neaparat umblat la motor dc e de 1.6 16v nu cred k mai trebuie umblat cine jtie ce doar filtre am si eu un a4 model 97 q acelasi motor ce-i pot face sa ii mai ridic asa putin cai ?
|
Quote:
|
hai sa facem schimb de masini!
|
dar tu ce conduci???
|
la 1,5 dci se pot face modificari la motor?
|
bravo ba baiatule...tia iesit destul de bine ...take care
|
e adevarat cu 1 aprilie la bucuresti?
|
Quote:
|
i-legalul are vointa. tine-o asa!
|
nu am zis eu nimik. apreciez pt ceea ce facut panaa cum si cate o sa mai faca in continuare. bafta man in proiect si tine-o tot asa. masina intoarce priviri.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Aleks scoatel pe panfliu asta de pe forum (glumeam:):):)) atentzie la toata lumea e framiu poate va luatzi de el gata cu off topicu!!! la 15 dci de nustiu catzi cai de pe logan merge facut ceva ca de e disel dar la benzine inafara de un filtru sport nu cred ca potzi sa ii faci ceva o remapare la benzina nu se merita shi oricum poate dauna motorului |
| All times are GMT +2. The time now is 05:17. |
- Copyright 2026 4Tuning