![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
de ce sa-i pui biopace? urci zilnic dealuri? altfel nu vad la ce te-ar ajuta prea mult
cum adica nu reusesti sa scoti axul...sa scoti piniaoenele de pe axul pedalier ca sa desfaci ceva 2 piulite mari? |
biopace are deja asa este ea originala , axul pedalier nu pot sa-l scot , am auzit ca imi trebuie un extractor ceva de genu ... o sa incerc eu
|
Uite aici o explicatie mura'n'gura :lol: .
http://www.freerider.ro/service/cum-...erul-6402.html Aia e toata smecheria care ajuta sa-ti dai bratul pedalier jos. Mie nu-mi trebuie smecherie aia de presa de angrenaj. folosesc un lemn si un ciocan :lol: :lol: si un imbus de 6. L.E. si un filmulet ca sa intelegi 100%. (sper) :lol: https://www.youtube.com/watch?v=H6aHv...1&feature=fvwp |
5 Attachment(s)
Sa o prezint si eu pe a mea :
NSR Charger Cadru : Aluminiu hydroformed 7000 Furca: RSL Gila T4 100mm Frane: Fata - mecanice pe disc Shimano BR-M465 Spate - mecanice pe disc Avid BB7 Manete: Shimano Acera EF-35 Foi: Shimano TS-32 Jante: Jetkit Fool Maxx mix Spite: 28 Aerodinamic black Schimbator fata: Shimano C-050 Schimbator spate: Shimano Deore 9S Sa: F1'Z1:K Nisene ( a reusit sa ma duca Bucuresti-Campina si Bucuresti-Ruse :peace:) Pret noua: 590 euro |
6 Attachment(s)
si a mea bicicleta
este un magellan PolarX furca rst launch roti (gume maxxis , butuci novatec si cercuri single track) frana disc , fata avid , spate shimano schimbator spate shimano deore LX , fata shimano pedalier shimano , pedale bike pozitive pipa si ghidon Truvativ sa si teava sa bike pozitive. |
|
4 Attachment(s)
Noua achizitie de azi :P
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Asta e a mea.
Imi place la nebunie cum arata:D pacat ca e grea ca un tanc:sad: |
Quote:
|
Quote:
|
detin un cadru rock machine de 18".. afecteaza cumva daca pun o furca- cursa de 120?:D
astept un raspuns..b.afta |
Salut baieti ar fi super daca am face o intalnire cu toti!!!Astept raspuns!!!!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
o bijuterie care hiberneaza deocamdata:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:47. |
- Copyright 2026 4Tuning