Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Folii Auto (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto.html)
-   -   COLANTARI AUTO PROFESIONALE ® (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto/39512-colantari-auto-profesionale.html)

hihi 21-03-11 15:00

Re: Colantari auto profesionale (folii carbon, metalizate, folii stopuri, faruri etc)

Salut,
vreau sa-mi colantez partea cromata de la o grila la o fabia, cu colant negru mat.
Cat ma costa ?

http://www.1st-product.com/uploads/8...grille-657.jpg

xtz_06 22-03-11 16:44

Re: Colantari auto profesionale (folii carbon, metalizate, folii stopuri, faruri etc)

salut
cat costa de colantat total, in negru o vectra gts?

mmmbbb67 22-03-11 21:39

4 Attachment(s)
Buna seara,
M'ar interesa o colantare totala la o masina care este complet transformata, nu are luneta in spate plafonul continua pana la portbagaj, dar as dori sa stiu daca la voi se poate printa colantul intr'o anumita culoare, de exemplu negru metalizat cu albastru in ape, gen albastru perla,nu stiu sa explic sau daca se poate face colantul sau aveti colant negru metalizat care joaca sau schimba in albastru sau alte culori in lumina sau daca imi poti propune ceva pe baza de negru. Ma intereseaza un pret si daca se poate, iti atasez cateva poze sa iti dai seama ca idee de masina, merci

colantari 25-03-11 10:04

Quote:

Originally Posted by hihi (Post 4188053)
Salut,
vreau sa-mi colantez partea cromata de la o grila la o fabia, cu colant negru mat.
Cat ma costa ?

http://www.1st-product.com/uploads/8...grille-657.jpg

75 lei.

colantari 25-03-11 11:13

Quote:

Originally Posted by mmmbbb67 (Post 4192270)
Buna seara,
M'ar interesa o colantare totala la o masina care este complet transformata, nu are luneta in spate plafonul continua pana la portbagaj, dar as dori sa stiu daca la voi se poate printa colantul intr'o anumita culoare, de exemplu negru metalizat cu albastru in ape, gen albastru perla,nu stiu sa explic sau daca se poate face colantul sau aveti colant negru metalizat care joaca sau schimba in albastru sau alte culori in lumina sau daca imi poti propune ceva pe baza de negru. Ma intereseaza un pret si daca se poate, iti atasez cateva poze sa iti dai seama ca idee de masina, merci

Nu putem face o oferta pentru masina in acest stadiu.
Reveniti cu poze cand este asamblata complet.

colantari 25-03-11 11:14

Quote:

Originally Posted by olaruionut (Post 4180282)
Salut un opel astra g 2 usi colantare totala..negru..cat costa cu respect multumesc..

200 euro

colantari 25-03-11 11:15

Quote:

Originally Posted by big_ballz (Post 4180903)
Cat ma costa pt un mondeo plafon negru lucios, stopuri semi-colantate in culoarea caroseriei(nu fumuriu) si folie fumurie pe spate+luneta?

Colantare: 350 euro.
Folie spate + luneta: 120 euro.

colantari 25-03-11 11:15

Quote:

Originally Posted by Gaby B (Post 4181100)
Buna ziua !

Cat ma costa si pe mine sa colantez elementele incercuite cu negru mat?

Multumesc anticipat!

100 lei.

stentorian 29-03-11 22:45

Salut,
as putea afla cat ar costa colantarea intergrala a unui Golf 5/5usi in negru mat si a elementelor de interior(manere usi +consola) in colant imitatie carbon?
Multumesc

colantari 30-03-11 08:08

Quote:

Originally Posted by stentorian (Post 4211306)
Salut,
as putea afla cat ar costa colantarea intergrala a unui Golf 5/5usi in negru mat si a elementelor de interior(manere usi +consola) in colant imitatie carbon?
Multumesc

Colantare negru mat: 250 euro.
Elemente interioare: 50 euro.

Preturi fara tva 24%.

hlaus 30-03-11 16:56

salut, ce garantie oferiti? in caz ca mi se zgarie caroseria ramane o simpla zgarietura sau se ia o portiune mai mare?

hlaus 30-03-11 17:02

Quote:

Originally Posted by colantari (Post 4179897)
Colantare auto negru mat, gravura computerizata pe plexic negru pentru creerea logo-ului Brabus in schimbul siglei centrale, vopsire elemente exterioare (bari, praguri, masca, etc.), folie fumurie stopuri, faruri, semnale laterale, etc.

frumos, dar as avea o intrebare. intre vopsit negru mat si colantare negru mat care e cel mai usor de intretinut

colantari 30-03-11 17:24

Quote:

Originally Posted by hlaus (Post 4213130)
salut, ce garantie oferiti? in caz ca mi se zgarie caroseria ramane o simpla zgarietura sau se ia o portiune mai mare?

Garantie: 12 luni.
Daca se zgarie caroseria se poate colanta doar acea piesa, nu toata masina.

colantari 30-03-11 17:25

Quote:

Originally Posted by hlaus (Post 4213137)
frumos, dar as avea o intrebare. intre vopsit negru mat si colantare negru mat care e cel mai usor de intretinut

Colantarea este mai ieftina si mai rapid de remediat.
Vopsitul necesita un cost mai mare si un timp triplu de asteptare "pe bara"

stentorian 30-03-11 22:54

As mai avea o intrebare: cat ar costa capota, semnul VW si grila fata la un Golf 5 in imitatie carbon.
Multumesc

All times are GMT +2. The time now is 19:52.

- Copyright 2026 4Tuning