![]() |
Re: Masina mea BH 01 YCE
ce s-a mai lucrat pe la ia????:-P
|
Super proiectul,imi place ca nu ai pus la inima vorbele rele de la inceput,multa bafta in continuare
|
frumos frumos frate este f low ma simt invidios :))) nu credeam ca se poate cobora o masina atata de jos
|
La multi ani Sergiu :) !!
|
Pf .. foarte frumos .
Bafta cu proiectul in continuare ! |
mai traieste masina?
|
Quote:
|
Spiritualule...
|
daca reusim sa o facem asa cum ne-o imaginam, masina va sta pe lonjeroane cand va fi parcata...
|
ii faceti un mecanism sa cada rotile cand apasati pe buton?
|
Exact asta fac. Iti dai seama cat de usor s-ar putea schimba roata in caz de pana?
|
Quote:
Bafta |
inca nu stim exact ce si cum, asta am ( avem ) in cap sa facem acuma, urmeaza documentatia, sa vedem de unde iau pernele de aer, compresor, butelie si etc, um pic cam foarte complicat, vedem ce va iesi, masina in 16 august intra pt facut aripi voi reveni cu noi poze cand am timp sa fac si cand voi navea ceva de aratat.....pana atunci sa ne auzim cu bine...take care:D
|
Nu e complicat deloc, e ff simplu, pernele vor sta exact in locul arcurilor si da vom schimba locul telescoapelor...
|
pernele de aer sunt minim 60 de dolari bucata,pentru partea din spate. sa muti pozitia telescoapelor mi se pare o prostie, mai ales in fata. pernele pentru fata sunt 150 de dolari bucata.
o valva de aer este 35 de dolari bucata, iti trebuie 8. poti sa-ti iei si valve manuale care sunt mai ieftine dar tragi la furtune prin masina de te saturi. compresorul e vreo 200 de dolari cel putin, rezervorul de aer cateva zeci. furtunul e ieftin, fittingurile sunt ieftine dar iti trebuie multe. transportul poate jumate din toata suma |
| All times are GMT +2. The time now is 10:41. |
- Copyright 2026 4Tuning