![]() |
Re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
Cred ca de acum incolo o sa ma duc la prima intalnire pe jos... Macar sa nu mai pierd timpul in care imi dau seama ce gen de fata e.
|
Quote:
Da plimb-o , o saptamana doua cu metroul si ratb`ul si dupa iti dai seama ce gen de fata e :D si cand mergeti la un suc nu achita doar tu ...las-o si pe ea sa achite si o sa vezi un verdict in maxim o luna , daca sta cu tine sau daca cauta un sponsorel :-) si daca e sa caute , ii zici sa va mai vedeti putin de ramas bun asa , si apari cu masina sa-si bage putin unghia`n ficat :lol: ( faza experimentata de baietii mei ) :lol: |
Quote:
Cand oi fi pe banii mei platesc eu, pana atunci nu. Aia cu vazutu' de ramas-bun e foarte tare, mai ales daca ai si o masina mai scumpa:lol: Sau daca n-ai cine stie ce masina, si realizezi ca tipa e o piti cu ochii dupa chiusepti albi, imprumuti de la un prieten (daca ai vreunul care sa detina ceva de genul) un X5 sau ceva in gama aia de pret si o nenorocesti. Doar asa, de razbunare:lol: |
tu poti merge cu vectra linistit. vede balena de masina, si gata e :lol: ;)
|
Pai da... da nu e bemveu icscinci sau chiusepte pă alb. Nu e nici pă dizel... da' o vrajesc, ii zic ca e full fara navi :)))
|
eh .. piele sa aiba .. ca ce stie ea. o poti aburi linistit
|
Quote:
Nu, acu' serios, am avut si eu o prietena acum vreo 3 ani care facea pe strada: "uu, uite ce x5 frumos, al cui o fi?". Iti dai seama cum ma simteam eu atunci. De atunci m-am jurat ca o sa aleg mult mai atent si n-am mai facut greseala asta. Dar de, din greseli inveti, pana nu dai cu capu' nu te-nveti minte... |
legat de faza din postul lui amphetamine cu "uu, uite ce x5 frumos..." la mine s-a aplicat doar ca fara "al cui o fi". cand era cu mine in masina tot timpul fata cum vedea o masina... peste a mea ca valoare "uite ce tare e X-ul ala", "uite ce misto e Y-ul ala" si tot asa pana intr-un moment dat cand ma intalnesc cu un amic ce poseda o masina net superioara masinii mele.
din vorba in vorba ajungem la subiectul fete. cum o cheama pe prietena ta, cu ce se ocupa in sus si in jos. cand imi vine randul si ii dau numele fetei in cauza si ii fac o mica descriere, amicul asta al meu imi tranteste bomba: "bravo frate... vezi ca face treaba buna"... faza la care am ramas masca si am inteles ce era cu X-urile si Y-urile... |
Mai sunt fete cărora le plac maşinile fără să vrea să şi-o tragă cu proprietarii, ţie dacă-ţi place un Aston Martin nu te gāndeşti la cāt o are de lungă cheliosul de la volan, poate nici ea nu se gāndeşte la asta...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mie nu imi place Q7`le:)
nu ma atrag suvurile |
Quote:
|
Q7 sau nu hai sa revenim la subiect :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning