![]() |
Re: Galerie foto
:lol:poate era in misiune:lol:
|
La o vorba cu Politia :lol:
|
Ei are voie ma...:twisted:
|
Uite un om al politiei sub acoperire.Baieti aveti grija! lol
|
Daca te luai de el zicea ca nu ii parcata ci doar stationeaza ;) mama lor de gabori
|
Quote:
|
in work
4 Attachment(s)
Salutari!Am zis mai demult ca o sa pun poze cu golful varianta finala,inca nu am apucat sa-l gat din cauza la ceva mici incidente.Dar urmeaza o poza cu fata gata si spatele inca in lucru(fara semne acum,a mai ramas 1).As vrea o parere referitoare la jante cele de pe el sunt Rh o sa pun si poza separat si niste Dotz aceleasi dimensiuni,ma intereseaza strict aspectul cu pachetul de pe masina.Cam atat pt acum am sa revin cand e gata 100%.
|
foarte frumos golful tau..dar cred k prind mai bine Dotz-urile;)
|
Mersi!o sa mai astept opini pe mine ma intereseaza alt ceva ce ar trebui luat in considerare 1.jantele pe negru par mai mici decat sunt in relaitate asa ca aici din punctul meu de vedere au avantaj dotz-urile si 2.jantele au dimensiunile in J de exemplu 18X8J,8J ala e grosimea jantei in inch vine 8x2.5 -aia iti da grosime cauciucului 225=22.5 cm si asa mai departe pe alea Rh avand bordura si cu telescoapele sport care ofera un unghi negativ la roti daca pui pe fata 8J.. si pe spate 9J.. se vede superb,pare masina latita,pe alea Dotz nu poti sa iti dai seama numai daca te uiti la grosimea cauciucului si par mai mari din lateral.Mai astept putin...
|
Foarte frumoasa masina. In legatura cu jantele mie imi plac mai mult RH pentru ca sunt negre ca masina:D
|
Faina masina, sa ai grija de ea.
|
Nu e un pic cam exagerat spoileru' fata?:weirdface
|
Re: in work
Quote:
|
Ai vazut RH-urile pe vreo masina?
|
:D Am vazut eu RH-uri pe Golf 3 si pe Bmw E30 ,da nu erau ca cele din poza,am vazut un model muuuult mai vechi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:19. |
- Copyright 2026 4Tuning