Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/22728-discutii-povesti-noutati-zona-hd-deva.html)

BAD-GUY 18-11-07 20:47

Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA

Quote:

Originally Posted by Skylin3 (Post 1204987)
colegul e pe alta divizie, distributie si face drumuri, deci il ajuta. am sa-i spun de pretul de 5 mil.

Cred ca mi-ar trebui si mie una :) sa ma ti la curent cu ce rezolva pretenu'.

xxdadixx 18-11-07 20:52

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 1205277)
Cred ca mi-ar trebui si mie una :) sa ma ti la curent cu ce rezolva pretenu'.

Tudoran are pe matiz, pretul e in functie de raza de acoperire

sNap7 18-11-07 21:29

Vazut Audi RS6 in centrul devei acum 10 minute :D
Frumoasa masina ... si sunetul motorului si mai si .. biturbo ..

ssergynio 18-11-07 21:34

Re: Provocari

Quote:

Originally Posted by Marius3k (Post 1205116)
Adica intorsu' cu frana de mana !? :D

Vine zapada, unii abia asteapta! :twisted:

esti slab dak crezi tu k eu numesc intorsu' cu frana de mana, drift ,esti departe de subiect,nu ma cunosti ,......deci de unde concluziile tale?

ssergynio 18-11-07 21:41

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1205107)
Nu trebuie sa-ti amintesc ca te afli pe un forum de pasionati si sunt convins ca 100% din userii cu carnet si masina au incercat ce tu numesti drifturi.

de acord cu tine xdadi dar totusi ,vreunul cu mana pe sus ,sau au incercat sa se intoarca cu frana de mana si atat si cred k vrbm de cei din ograda" noastra.dar totusi ce crezi tu k numesc eu drifturi k sa ne facem mai bine intelesi ,...

HD-21-ARD 18-11-07 23:18

mah nu mai fiti asa rai.........
toti am incercat drift cu tractiune fata.........
deci mu.ati-va.........
scuze pt. cei care nu au incercat....:P

BAD-GUY 19-11-07 06:57

Quote:

Originally Posted by ssergynio (Post 1205365)
de acord cu tine xdadi dar totusi ,vreunul cu mana pe sus ,sau au incercat sa se intoarca cu frana de mana si atat si cred k vrbm de cei din ograda" noastra.dar totusi ce crezi tu k numesc eu drifturi k sa ne facem mai bine intelesi ,...

Daca tot vrei sa faci asa ceva,stiu eu vreo 2 locatii in jud Hunedoara unde nici nu e trafic foarte mare,pe serpentine cum mergi la Cincis si pe Silvas dar acolo sunt doar 2 curbe una dupa alta,restul sunt imprastiate.Conditile ideale :) : trebuie sa fie pe coborare si umed putin si atunci se pot lua relativ la viteze mari , in nici un caz pe zapada sau gheata!.

bunilla 19-11-07 08:15

in giratoriu e cel mai bine pt drifturi ;)

Marius3k 19-11-07 10:37

Daca ai "tractiune" spate. Adica propulsie!

HD-21-ARD 19-11-07 12:08

bine mai "DESTEPTILOR" si cu 4x4 nu se poate?

Marius3k 19-11-07 12:45

Hai sa ne abtinem de la asfel de comentarii, ok? Totusi, suntem o comunitate aici, nu suntem dusmani, nu?

GYM 19-11-07 12:59

Quote:

Originally Posted by HD-21-ARD (Post 1205941)

Nu merge ca iti derapeaza fata :)))

F.R.Sonic 19-11-07 13:09

Ba vedeti ca este un topic despre drift aici: https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action.html Daca vreti sa provocati pe cineva la drift reveniti pe topicul asta :p

chillii 19-11-07 14:14

HAHAHAHAAHAH cica iti derapeaza fata =))) gymy ma omori tuti wallpaperu din retro !!! hahaha bai fiecare cu treaba lui,acum cat se poate asa sa fie si sivashu ii criminal sa mergi dea latul si orashul tot ce ii curba ii mishto,deci nici drift nici intosatura , dealatul ! simplu, emperor nu prea stie sa mearga ca omul,drept, :)))):lol:

xxdadixx 19-11-07 18:08

Quote:

Originally Posted by HD-21-ARD (Post 1205941)

Ba se poate , frana si acceleratie in acelasi timp, fata ramane franata si spatele se invarte, drifturile din WRC sunt facute cu masini cu tractiune integrala. La campionatele de drift subaru-rile sunt doar cu tractiune spate :-P

All times are GMT +2. The time now is 05:14.

- Copyright 2026 4Tuning