![]() |
Re: Masini Abandonate!
stiu ,si mie imi parea rau dupa ea ,dar ... :sad:
|
asta clar nu e din romania:D
|
3 Attachment(s)
nu sunt chiar on topic,dar as vrea sa stiu daca a vazut cineva masina din poza de mai jos.a fost a mea(mai degraba a tatalui meu) si as vrea sa stiu daca a vazut-o cineva de cativa ani incoace de cand a vandu-o,mai exact din 2009.macar dupa jante(renault 14) si se poate recunoaste usor masina.sunt curios daca inca mai e in circulatie sau REMAT a scris pe ea.a fost vanduta cu tot cu numerele din poza.multumesc anticipat!
|
Exista acum si pagina de Facebook Masini Abandonate, puteti posta si acolo poze .
https://www.facebook.com/masini.abandonate.5 |
Quote:
|
Quote:
|
De vre-o doua saptamani din pacate e23-ul a disparut :(, asa ca nu cred ca o sa mai vad eu asa masina prea curand.
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
renault 5:sad:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
In Afi Palace Cotroceni de vreo 1 an sta pe bara o dacie care pe zi ce trece se afunda din ce in ce mai mult in "tristetea prafuita"...
Attachment 2869189Attachment 2869190 |
Mie mi se pare o banala dacie 1310 din milioanele de dacii care au existat candva. Nu iti fa griji inca mai exista destule. Peste vreo cativa ani o sa punem poze cu logane prafuite si abandonate in loc sa fie duse la Remat :D
|
Quote:
Mai bine stă acolo, decāt īn umezeala de afară. |
Quote:
Ce pare a fi reconditionat la Dacia aia??? Pe bune, frate, vezi vreo diferenta intre ea si celelalte Dacii stock care exista? Poate a fost putin mai ingrijita la viata ei, tinand cont ca nu prezinta rugina, dar iti arat eu o Dacia din '96 a unei colege care arata tipla, fara sa se fi umblat vreodata la tabla. Conteaza cum ingrijesti o masina, atata tot! :rolleyes2 |
Comentariile nu-şi mai au rostul dacă tu consideri că Dacia aia nu pare a fi recondiţionată. Să īncetăm cu offtopic-ul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:37. |
- Copyright 2026 4Tuning