Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Propuneri/Challenges (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/17755-propuneri-challenges.html)

Evoluzione 21-05-09 21:34

Re: Propuneri/Challenges

Quote:

Originally Posted by Emojackal (Post 2340664)
asta e primu chalange.se face top 3?:))

Ce vrei sa spui?
Oricum, dupa parerea mea nu-si are rost un top 3. Participi la challenge pentru ca sa progresezi si poate sa ti se demonstreze ca ai cea mai tare lucrare. Nu ca sa primesti un premiu, loc samd ;)

Emojackal 21-05-09 21:38

nu ziceam si eu ashea..ca orkum..eu sunt pe 4..din 3=))

Evoluzione 21-05-09 22:02

Ai sa vezi tu, se afiseaza fiecare cate voturi a primit. Vei putea face un top 3, dar nu iti va folosi la nimic, pentru ca lumea nu va vota cele 3 mai bune lucrari ci cea mai buna. Daca intalegi care e diferenta.

PS. Nu fi defetist, trebuie sa ai incredere ca sa ajungi la trofee ;)

stig_speed60 21-05-09 23:45

1 Attachment(s)
gata si spatele :D

kenzor 22-05-09 10:07

1 Attachment(s)
ma bag si eu cu asta.la spate am doar schita:(

Seb4speed 22-05-09 12:13

1 Attachment(s)
vin si eu cu o masinutza facuta in graba...sper sa fie apreciata desi in comparatie cu celelalte e 0 ....:sad:

mba 22-05-09 12:16

mi se pare mie sau unghiu lui seb4speed seamana destul de mult cu a lu kenzor ...care seamana destul de mult cu a lu blu ? :-??

kenzor 22-05-09 12:18

mba,eu o desenasem inainte sa o posteze blu,nu stiam.ca e banal sa fie 3 masini cu acelasi unghi :d daca deranjeaza mai fac ceva la schita cu spatele si o schimb:d

Seb4speed 22-05-09 12:18

eu personal asa desenez toate masinile ... nu le pot face drepte...

mba 22-05-09 12:33

dar nu am zis ca trebuie sa le schimbati....
doar "seamana"
si nici nu am zis ca a copiat careva...
stati linistiti din partea mea..

stig_speed60 22-05-09 13:28

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mba (Post 2342279)
mi se pare mie sau unghiu lui seb4speed seamana destul de mult cu a lu kenzor ...care seamana destul de mult cu a lu blu ? :-??

seamana doar pentru ca s.au inspirat din poza de la challenge. adica asta de mai jos. mie nu mi se pare nimic rau :???: initial voiam s-o fac si eu tot pe asta..

kenzor 22-05-09 14:01

1 Attachment(s)
uitati si spatele :d

stig_speed60 22-05-09 14:07

Quote:

Originally Posted by kenzor (Post 2342677)
uitati si spatele :d

stii ce? eu zic ca ar fi mare pacat sa nu-l termini.. ;)

radu.3 22-05-09 16:43

Quote:

Originally Posted by stig_speed60 (Post 2340665)
mersi blue! asa este, am muncit mult la ele si poate sunt prea multe, dar poate vrea si omu o sansa.. :???: te superi daca te ocupi tot tu de poll? :D

1. stig, eu ti-am spus ca nu am nimic cu tine. Doar ca mi se parea stupid sa te bagi cu atatea desene; infine, din partea mea participa cu cate masini vrei.
2. hai sa renuntam la jigniri ok? daca erai putin mai atent observai ca eu nici macar nu particip, asa ca nush cum as fi putut avea vreo sansa. Oricum, sper sa ai tu vreo sansa cu desenul ala intr-o culoare, fara nicio umbra, nimic :P

Bafta tuturor ;)

blue macca 22-05-09 17:13

2 Attachment(s)
ok, hai ca se lasa cu scantei :-"... nu merita sa continuam cearta!, chiar daca nimeni nu se cearta :))

deci... pe rand:
-top 3, sa zic asa, se afla de la punctaj.
-da, fac eu poll.ul (diseara)... care mai are de desenat, sa puna
-da, se intampla sa semene unghiurile la unele lucrari pentru ca, da, sunt desenate dupa aceeasi poza....

cam atat... <gata cu off-topic si ce.o mai fi... va asteptam pe cei care mai aveti de postat! (pana la 22 - 23, ok?)

eu am terminat cu el:

All times are GMT +2. The time now is 13:43.

- Copyright 2026 4Tuning