![]() |
Re: VT UserGroup - provocari
Quote:
nu doreste altcineva un battle pe bmw de pe pagina anterioara:?: |
as fi acceptat cu cea mai mare placere, dar sunt extrem extrem extrem de ocupat saptamana asta , am bacul saptamna viitoare, si nu cred k o sa am timp nici sa mananc , sincer...dupa bac accept provocare de la oricine , indiferent cine e. Si cu aceasta ocazie vreau sa le spun tutoror celor care dau bacul, cu toate ca risc un mare WARNING ,MULTA BAFTA LA BAC , ...salutare si numai bn , al vostru coleg de forum si prieten "sper"...kMo...:D !!
|
Quote:
asa ca pune mana pe carte!:-P;)BAFTA! poate am noroc pana la urma,si se baga cineva...:sad: |
2 Attachment(s)
pardon si masina...:oops:
|
1 Attachment(s)
pac pac masina mea ;)
Gabi fa te rog poll-ul |
Quote:
te anunt eu...daca ai rabdare pana atunci |
am si eu o intrebare...am vazut ca sunt foarte multi care sunt in [Virtual Tuning] dar nu au mai avut activitate de peste un an...nu ar trebuii sa le ocupe altcineva locu' in urma unor concursuri?...
|
gabi......daca vrei si ai timp......fa si u aici o lista q aia care mai sunt in VT usergroup... ca aia de pe prima pag nu cred ca mai e valabila pt k pe unii dintre userii care sunt scrisi acolo nu i'am vzt pe aici....pls
|
S-a restrāns destul de mult lista. Acum sunt la garaj; cānd ajung acasă, se rezolvă.
|
1 Attachment(s)
Un battle amical cu horicut pe un ford focus
|
se accepta...termen,pana luni
|
Quote:
|
|
multzam Gabi........dar tot sunt unii de care nu prea am auzit.........
|
de ex...
George_GMN Last Activity: 08-09-07 17:16 Join Date: 11-01-06 si mai sunt cativa care au intrat pe forum..dar nu au calcat pe la VT.. :| |
| All times are GMT +2. The time now is 09:32. |
- Copyright 2026 4Tuning