![]() |
am de facut un referat despre tuning la motor!!! care ma puteti ajuta??????dati um pm si vorbim! :oops: :oops: :oops:
|
Re:
Quote:
|
ma nu conteaza profilu dar daca ti minte si ai facut fizica in liceu inveti cate ceva si despre motoare(motorul diesel, motorul otto(cu aprindere prin scanteie))!! si io ca sa ma scot sa iau un 10 sa stau flex dupaia i-am zis ca ii fac io un referat despre motoarele modificate!
am gasit ceva pe net despre ciptuning si nos dapoi mai trebuie si ceva despre evacuare si alte chestii care se mai pot face!! :oops: |
vezi aici amice :wink: :arrow: http://www.tuning.wanadoo.co.uk/index.htm
tot ce vrei sa stii despre tuning la motor... |
ms ms e mult de tradus :lol: :lol: :lol:
|
azi au ajuns jentile...In 2 fix saptamani.
Ii recomand pe cei de la Need 4 Tuning de pe Dorobantilor... :D |
oare esti primu client? sau is ei asa de seriosi si punctuali, tre sa mai cumpere cineva sa ne convingem
oricum sa le folosesti sanatos, sa nu le lovesti si alea alea |
ba kentoptWRC.. tu tre sa comentezi la fiecare post ca ai ca nu ai vre-un amestec? nu prea postez eu mult dar tu aberezi la maxim pe forumul asta ...
am ajuns ca concluzia ca tu urmaresti sa iti creasca numarul de posturi ca alfel al ta explicatie nu am !! bafta in continuare!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 :baby: |
NightRider sau care mai stiti ceva siteuri interesante despre tuning (mecanica) nu va sfiiti sa le faceti cunoscute. :roll:
|
tot ce ai vrut sa stii despre nos :P aici :wink: :arrow: http://www.diy-nitrous.fsnet.co.uk/
|
wob sa nu uitam ceva....
|
kent8 WRC 1 ti-am mai explicat sa te calmezi (futate dumnezo)
pentru nightrider, avem topic LINKURI pune-le pe toate acolo |
in sfarsit unu ca si mine (futal dumnezo pe kent) :lol: :lol: :lol: :lol: ma il batem???? :lol:
|
si...baieti...voua vi se pare scurt timpul de livrare de 2 sapt??!??!?!?!?!?!?! daca ziceati 5 zile era ok..dar asa mi se pare bataie de joc...in 2 sapt...mai apare un model MAI tare :P
|
danutzu, ti-am dat nr de tel, suna-ma daca vrei sa ne intalnim
piry ti se pare cumva ca n-am inteles? |
| All times are GMT +2. The time now is 17:34. |
- Copyright 2026 4Tuning