![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
Rog ceva comentarii
|
Foarte tare stilul ales, iar execuția:shock:.
Bravo!:clap: |
@ dilio - dacia logan MCV 1
10+ pt executie 10 pt idee dar explica-mi si mie la grila radiatorului ce vrea sa fie "limba" aia de acolo? observ ca ai inglobat stilul hyundai tucson in bara de logan, am dreptate? jantele se incadreaza perfect, portbahajul de pe masina e super bine pus spor la tuning in continuare! |
2 Attachment(s)
Varianta finala la traby..imi pare rau ca m-am grabit cu postarea celei de dinainte.Primul meu brush..
|
2 Attachment(s)
Peugeot nu stiu sigur ce model e.
|
Quote:
Masina ta are culoarea pixelata si ireala. Tot "superbitate" ramane :lol: |
2 Attachment(s)
buzz buzz
NISSAN Be(e)-1 |
er...o intrebare k sunt foarte curios...la multe critici vad "culoare ireala"
cum fac sa optin culoare reala...dak ziceti k e ireala, desi am vazut masini cu niste culori "ireale" in realitate prin brasov... |
Quote:
|
Quote:
Multumesc. |
2 Attachment(s)
ford focus st :-).astept parerile voaste!
|
Quote:
-decupajul e facut foarte prost, fii atent cand decupezi, da zoom mare si decupeaza pe bucatele -roti ovale -culorile de pe spoilerul spate e diferita de cea a masinii -culoarea negru de pe plafon e in totalitate ireala -fii te rog atent cu elementele, daca vrei sa faci ceva fa ceva finut pentru inceput si dup-aia incet-incet cu lucruri mai grele=> modificari radicale Spor la treaba in continuare! am si eu musca aia galbena...vreau si eu un commentariu! |
2 Attachment(s)
mic styling A4
|
la traby`ul meu nimic?:(
|
Quote:
ai inceput asa strong cu full brush. nu e bine. fa prima oara cate un brush la masina ..ceva simplu,o aerisire cu umbre ,lumini si reflexii calumea. incet incet faci mai multe si mai multe..tot asa pana reusesti un full brush bun. asta e cam de copii...:rolleyes2 bafta la brushat! :-P |
| All times are GMT +2. The time now is 01:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning