![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
am avzut si eu dupa ce am postat...dar inca e in lucru.....si la roaat spate paraca numi iase:( dar o sa mai il finisez....da mam urat astazi:)) |
2 Attachment(s)
Se poate sa pun si io o skoda?:)) nam mai lucrat de vreo juma de an....nu ma luati prea tare..stiu ca am multe greseli:))
|
2 Attachment(s)
long time no see :D
|
2 Attachment(s)
:arrow:VOLVO astept pareri
|
2 Attachment(s)
de mult timp nu am mai postat aici.
@cipprik - honda civic - spor la treaba in continuare! - culoare prea saturata - body kitt-ul se incadreaza cu greu in linile autovehiculului - flacarile sunt puse bine, dar nu sunt potrivite pt. tipul asta de masina - capota, tine de gustul fiecaruia...mie uu nu prea imi place, dar de lucrat ai lucrat curat. @bechirpaul - skoda octavia II RS - - jantele sunt un pic neclare -> blurry - plasa este un pic ireala, dar e pusa relativ bine - mai bine nu incercai sa faci priza de aer pe lateral, ca arata mai bine fara si nici nu ti-a iesit - legat de culoare nu ma pronunt...fiecare cu gusturile lui. @Gabi - volvo S60 - curat lucrat - arata bine... prezint si eu dupa ceva timp dacia logan facelift Mods: * BBS RS alb mat cu buza polishata * turbo kitt * suspensite sport * faruri shadowline * plafon negru * shaved doorhandels * fara sigla * ornament grila negru lucios * praguri * buza spoiler fata ABT |
Ce faci domnu? Chiar ca nu te-am mai vazut demult pe-aici :lol:
Ti-am vazut masina parcata la 4tuning days, la bucuresti... vii si la Cluj? Asa.. si sa nu fiu off: Masina e destul de ok, avand in vedere ca n-ai mai lucrat demult, jantele sunt pic inclinate in partea de jos, inauntru. Ar fi trebuit sa le scoti de jos, un pic mai inafara, ar fi aratat mai bine, ii stau rotile ca la trabant. Per total e f ok masina. Bv ;) Ps: imi place noua semnatura :D @Gabi# Curata volvo, imi place, clean. Dar, la modificarile foarte "multe" care le-ai facut (coborat, scos semn/manere, lungit spoileru :lol:) nu stiu ce greseli ai fi putut avea. Tine-o tot asa, mai bine faci modificari putine, si bune, decat multe si proaste. :) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Skoda a fost de incalzire ca na...de juma de an nici io nam mai lucrat...(chiar daca nu ma pricep asa bine)
Revin cu un Logan ..sper sa va placa:P |
in principu e frumusel ...ca o prima impresie , roata din spate e mai mica decat ceva din fata ....
|
[QUOTE=Reme;2605742]de mult timp nu am mai postat aici.
@cipprik - honda civic - spor la treaba in continuare! prezint si eu dupa ceva timp dacia logan facelift Mersi , apreciez ...sper sa rezist in VT daca nu imi taie alti creanga ,,, loganul tau a iesit super tare ...imi place bodykit-ul ales dar mi se pare ca rotile sun putin blury ....:rolleyes2 |
[QUOTE=Cipprik;2606741]
Quote:
@bechirpaul - dacia logan II - priza spate e ireala - evacuarea e stramba - spoilerul spate e stramb - rotile un pic blurry si strambe - ideea e f buna, apreciez lucrarea simpla si cu bun gust...bafta in continuare |
2 Attachment(s)
vedere din spate...un comment va rog!
|
3 Attachment(s)
am postat acum 1 luna un audi s8, kre chiar nu a ieshit :)), am facut ieri o alternativa...sper k e ceva mai bine
app spoilerul nu e stramb, asa e forma (curbata) s8 final masina verde...e prima s8 final2 masina albastra e alternativa... |
Quote:
|
Ms pentru sfaturi...o sa incerc sa fac din ce in ce mai bine de acu in colo:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning