![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
ms ms... mai am si eu ceva de adaugat : -antena invizibila :D + de asta nici nu m'am straduit mult ... pentru ca o faceam degeaba, avand in vedere ca majoritatea voturilor la challenge se dau pe prietenie :rolleyes2
LE: semjke chiar frumos, imi place :D |
2 Attachment(s)
Un Logan facelift :) ceva pareri ?
|
Spoileru fata trebuia un pic mai inchis la culoare, trebuia sa te joci un pic de la levels. Stiu donor-ul, jantele le-ai luat de pe aceesi masina. :) arata OK, ai lucrat curat. bv.
|
E adevarat Rares, e prima masina pe care incerc sa o fac cap coada, de la acelasi donor am luat pragul si eleronul. multumesc pentru apreciere sincer.
|
2 Attachment(s)
Honda S2000 |
1 Attachment(s)
un logan:lol:
|
Janta fata arata bine cea spate nu prea.
Grila de mercedes cromata are ceva reflexii pe ea si masina ta nu are nici una. Ar fi bine sa pui masina pe un background ca sa mearga reflexiile de pe grila desi nu e cea mai buna alegere. Sfatul meu e sa continuii masini, asta nu e o masina terminata ii mai poti faci o gramada de lucruri. edit: Geamurile fumurii sunt facute cum trebuie.:D |
2 Attachment(s)
pun si eu lucrarea mea dar sunt incepator :sad:
|
2 Attachment(s)
In lucru...plec cu cortul si nu mai am timp sa il termin :( dar o sa il terin dupa ce vin :)
o parere... |
Culoarea e destul de buna cu unele exceptii. Jantele parca nu sunt de acolo pe viitor incearca Image>adjustments> Auto Levels, Auto color, Auto contrast si vor arata mult mai bine ( fa setarile de mai sus pe layerele cu jenti-le). Uita-te si cum le pui, par strambe. Incearca sa mai pui si cate un prag, un bumper.
Bafta! Super loganul continua ca iese foarte fain. Ai grija la geam. De honda mea nu zice nimeni nimic? |
putine modificari la honda dar a iesit bine..
la prag zic ca mai tre pic lucrat:P ...am si eu tot honda aceea modificata mai sus... |
2 Attachment(s)
Am revenit cu loganul...dar cam imi pierd rabdarea si paote o sa il mai retusez...dar in mare e gata :) mai tre cateva completari....ajutatima sa-l fac mai fain..ziceti greselile!
|
2 Attachment(s)
mai am si io cv pareri,greseli ?
|
la modificari ca a tale nu prea ai ce gresii:P:D
e faina masina:P ti-o doresc pe grila fatza se mai vede pic semnul:P |
Quote:
de ce ai sters oglinda?? vrei sa faca accident omul?? iar la roti mai exerseaza pana iti iese ca arata urat de tot |
| All times are GMT +2. The time now is 15:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning