Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

3Xtreme 09-08-09 14:44

Re: Comentarii lucrari!

Carbonul am vrut sa il dau la opacitate mai mica, dar se vedea albastru din cauza masinii si nu am reusit sa il fac inapoi la culoare si de aceea am preferat sa il las asa. (acum mi-am dat seama cam cum ar fi trebuit sa fac, dar e prea tarziu)
P.S.: Nici intercoolerele alea nu sunt bune?:sad::rolleyes2

Rares_CRM 09-08-09 15:03

Quote:

Originally Posted by 3Xtreme (Post 2545226)
Carbonul am vrut sa il dau la opacitate mai mica, dar se vedea albastru din cauza masinii si nu am reusit sa il fac inapoi la culoare si de aceea am preferat sa il las asa. (acum mi-am dat seama cam cum ar fi trebuit sa fac, dar e prea tarziu)
P.S.: Nici intercoolerele alea nu sunt bune?:sad::rolleyes2

Prima data faci capota alb negru (CTRL+Shift+U) si atunci nu o sa mai ai probleme cu culoarea sub carbon.
Intercoolerele sunt un pic cam blury/low rez, dar sunt ok.

3Xtreme 09-08-09 15:06

La asta m-am gandit si eu. Sa fac mai intai alb-negru, dar e prea tarziu.
Intercoolerele nu sunt deloc low rez. Pe donoare erau aproape cat masinile pe care le-am pus. Le-am facut umbrele cu brush si poate de aceea par asa.

Wlad 10-08-09 12:40

2 Attachment(s)
Golf v

TFK 10-08-09 20:14

2 Attachment(s)
Trabi:weee:

D@N_NSL 10-08-09 20:23

Quote:

Originally Posted by TFK (Post 2548526)
Trabi:weee:

mi se pare mie sau roata spate vireaza?

TFK 10-08-09 20:35

1 Attachment(s)
:|
Better ?

KillerINC 10-08-09 20:42

arata bine, dar cred ca i-ar fi trebuit un prag , si rotile mai mari ....

TFK 10-08-09 20:44

Din ochiu meu jantele sunt pe 15 si nu vreau sa atinga aripa.
si prag nu cred ca e masina classic.
Gandesc realist ;)

(!8Y_M 10-08-09 21:18

unde-s pozele de rezolutie mare? dc dracu lucrati cu deastea mici acum?:| va e mai usor?:| nu cred

vGaBy 11-08-09 00:18

2 Attachment(s)
Audi Q5 , pareri?:arrow:

Wlad 11-08-09 09:19

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by vGaBy (Post 2549060)
Audi Q5 , pareri?:arrow:

imi place cum ti-a iesit..dar ce e cu acea dunga de pe grila?:?: si de la mine un opel astra h caravan.ce parere aveti?:D

(!8Y_M 11-08-09 09:56

vGaby >>> scoate si u dunga aia de pe grila... la farul de pe dreapta pozei.. ai o pata de alb acolo... sta in aer...ce-i cu ea? la farul din stanga pozei.. ai selectia tremurata la capota.. partea alba.. a masinii.. ca sa zic asa...si parca sa zic ca nu te-ai jucat prea bine cu umbrele...

WLAD >>> interesanta ideea cu coloratul jantelor:P dar ti-au mai ramas dungulite de gri... pragul e luat de pe o poza de rezolutie slaba...ai vopsit si semnalizatorul... ai desaturat dunga aia nichelata de pe spate.. si arata cam ciudat:-?? acum.. daca tie-ti place.. e ok:P pragul spate la imbinare cu aripa spate (prim plan) se vede foarte urat... ai facut trecerea direct... si vezi ca ai foarte multe dungulite gri pe masina... parti nevopsite... fii mai atent la selectie...

bft

_seby_ 11-08-09 23:40

2 Attachment(s)
ce ziceti? nu mai prea seamana...nuh?

big_ballz 12-08-09 00:20

Quote:

Originally Posted by _seby_ (Post 2551652)
ce ziceti? nu mai prea seamana...nuh?

Arata binishor si asa..duce a ferrari masina acum..dar in partea din fata unde ai vopsit ce era cu negru...a ramas o forma tesita de zici k ai dat cu ea in zid..
Felicitari..Bafta!

All times are GMT +2. The time now is 08:03.

- Copyright 2026 4Tuning