![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Carbonul am vrut sa il dau la opacitate mai mica, dar se vedea albastru din cauza masinii si nu am reusit sa il fac inapoi la culoare si de aceea am preferat sa il las asa. (acum mi-am dat seama cam cum ar fi trebuit sa fac, dar e prea tarziu)
P.S.: Nici intercoolerele alea nu sunt bune?:sad::rolleyes2 |
Quote:
Intercoolerele sunt un pic cam blury/low rez, dar sunt ok. |
La asta m-am gandit si eu. Sa fac mai intai alb-negru, dar e prea tarziu.
Intercoolerele nu sunt deloc low rez. Pe donoare erau aproape cat masinile pe care le-am pus. Le-am facut umbrele cu brush si poate de aceea par asa. |
2 Attachment(s)
Golf v
|
2 Attachment(s)
Trabi:weee:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:|
Better ? |
arata bine, dar cred ca i-ar fi trebuit un prag , si rotile mai mari ....
|
Din ochiu meu jantele sunt pe 15 si nu vreau sa atinga aripa.
si prag nu cred ca e masina classic. Gandesc realist ;) |
unde-s pozele de rezolutie mare? dc dracu lucrati cu deastea mici acum?:| va e mai usor?:| nu cred
|
2 Attachment(s)
Audi Q5 , pareri?:arrow:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
vGaby >>> scoate si u dunga aia de pe grila... la farul de pe dreapta pozei.. ai o pata de alb acolo... sta in aer...ce-i cu ea? la farul din stanga pozei.. ai selectia tremurata la capota.. partea alba.. a masinii.. ca sa zic asa...si parca sa zic ca nu te-ai jucat prea bine cu umbrele...
WLAD >>> interesanta ideea cu coloratul jantelor:P dar ti-au mai ramas dungulite de gri... pragul e luat de pe o poza de rezolutie slaba...ai vopsit si semnalizatorul... ai desaturat dunga aia nichelata de pe spate.. si arata cam ciudat:-?? acum.. daca tie-ti place.. e ok:P pragul spate la imbinare cu aripa spate (prim plan) se vede foarte urat... ai facut trecerea direct... si vezi ca ai foarte multe dungulite gri pe masina... parti nevopsite... fii mai atent la selectie... bft |
2 Attachment(s)
ce ziceti? nu mai prea seamana...nuh?
|
Quote:
Felicitari..Bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
|
- Copyright 2026 4Tuning