![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
4 Attachment(s)
drifter gt - frumoasa masina la fel si grafica si pozele insa cred ca ar merge alte roti
kid for drift - fortza si masina si grafica si tot vin si eo cu un bmw e 46 c.s.l stance |
6 Attachment(s)
Nissan 350z (Fairlady Z33) Slammed |
Quote:
am o veste mare! NU MAI VORBII IN NUMELE ALTORA!! |
2 Attachment(s)
Golf again :D
|
2 Attachment(s)
Minunate masini pe aici.
Momentan doar 2 poze.Revin mai incolo cu restul: Attachment 2626104Attachment 2626105 |
2 Attachment(s)
|
5 Attachment(s)
Vrea sa sara in ochi :lol: |
Ce harta e in prima poza?
|
5 Attachment(s)
Quote:
Honda S2000 |
3 Attachment(s)
Nissan Skyline R34 GT-R
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Suspensie Stock...praf...
|
3 Attachment(s)
S15 :-)
|
DrifterGT - nu am nimic cu tine sincer , dar nu mai folosi atat photoshop.... si nici macar nu imbunatateste pozele... scoate textul ala aruncat asa prin imagine . lens flare-ul nu il poti folosi la far(in cazdrul acesta) daca era poza din botul masini da mergea perfect sau sa pui lens flare pe masina acolo unde se reflecta lumina da..
DA uite la a adoua poza cea cu spatele merge (mie asa mi se pare ) lens blur-ul arata mai interesant dar ai stricat iar cu lens flare.... ptc ai senzatia ca e far.. Intrebare : dc ti-ai facut site pentru 3 masini care nu sunt deosebite cu nimic ? |
Quote:
mie imi place ce poze si masini face, intr-adevar nu am inteles a doua poza in care stopul se aprinde ca farul dar in rest e ok acum tu- sunspesie stock pe o masina de drag??WTF :!: :!: :!: daca ai avea o suspensie stock pe un drag cred ca ai da cu bara din spate de pamant de a-i nenorocio...dar in fine, fiecare cu pasaricile si pasaroii lui :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:01. |
|
- Copyright 2026 4Tuning