![]() |
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
update pls comment
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
interesant si BMW`ul tau...doar ca trebuia lucrat la o rez mai mica, ceva de genul 1024x768 (greseala asta am facut`o si eu la Lexus`ul de mai sus) :-) |
2 Attachment(s)
"Red Carpet" :)
/edit: "jetu'" ala a fost o incercare pe care am uitat s-o sterg :wink: |
Quote:
|
aaaaa...poate sunt yo chior...dar unde vedeti voi jetul ca yo nu prea reusesc sal obs....
|
Nu-l vezi pentru ca nu mai e, pentru ca l-am scos :lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
update la bmw-ul de pe pag anterioara :rolleyes2 c&c pls ;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
*t1grul - foarte interesanta ideea ... felicitari ...
*L33L00 - eleronu tot transparent e ... *Reme - prelungirea pt prag e de proasta calitate ... puteai sa faci un resize ... e destul de greu sa lucrezi la rezolutia aia ... *Gabi - jantele cred k ar fi trb sa aiba niste reflexii "colorate" ... in restu curata ... felicitari ... *metal_militia - roata fata mi se pare ca e cam mica ... bafta in continuare la lucrare ... |
2 Attachment(s)
un opel...pareri?
|
- selectii aiurea;
- culoare ireala; - janta spate plata si, impreuna cu cea fatza, blurry; - spoileru' descentrat; - side ventu' ireal; - efectul de geamuri fumurii ireal (cand scazi luminozitatea, scade si opacitatea); - masina e dintr-o bucata (spoiler spate+caroserie+spoiler fata). |
2 Attachment(s)
ok...am facut si eu un toon...primul de altfel....asa ca as vrea sa aud ce parere aveti....comentati in voie.......
|
Quote:
man carbonu e ireal rau de tot si e prea prea prea inchis |
Quote:
|
Quote:
|
L33L00 cred ca tu nu stii cum arata toate tipurile de carbon ........
Gabi cred ca pe masina asta ai realizat cel mai misto carbon, bravo ! :D |
Quote:
-jante strambe -culoare ireala -pare decupata cu traforajul sorry man mai lucreaza un pic la ea! restilizeaz-o! Quote:
|
mersi reme....sigur voi mai face toon-uri,dar nu stiu daca va fi urmatoarea lucrare..oricum sunt f misto de facut
|
Foarte misto pufy ! Felicitari !
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
un mic bmw comentati:-)
|
Quote:
si cu carbonu ca ex e asta https://img460.imageshack.us/my.php?i...accord2mj2.jpg (l-am mai pus odata da cred ca cineva mi-a sters adresa ) |
Quote:
|
de acord cu patriotu...are dreptate asta mic!
|
Quote:
Dupa ce ca ai fost (si inca esti) un RETARDAT acceptat din mila, tu tot cu gura mare esti. **** aia de care tot vorbesti, tine-ti-o in gura, ca nu e nimeni dispus s-o tina penteu tine, comprendes? Daca din punctul tau de vedere carbonu', de pe Honda ta e etalon pentru look-ul pe care tre' sa-l aiba o capota de carbon, fac plecaciune, da'... ma mai gandesc 2 secunde si-ti spun asa: WRONG! Wrong pentru ca toata masina are reflexiile apusului, mai putin carbonu', care mai e si plat si de ale carui selectii nu mai vorbesc. Eu iti dau un sfat, si anume nu mai face tu 5 masini pe zi, ca le faci degeaba, daca dup'aia 5 zile sa le refaci greselile si nu mai face **** mare cu noi, ca stii ca esti un masturbator. Du-te pe PSU - acolo-ti place tie, ca te pupa aia-n cur si de lucrezi bine si de lucrezi prost - si lasa-ne pe noi sa fim "prosti" in continuare, ca... mai buni nu putem fi. Ia si un ban de 7 zile, sa-ti mearga bine toata saptamana! PS: moderatorul usergroup-ului Virtual Tuning este rugat sa-l dea afara pe raton; membrii grupului cu abateri cauzatoare de ban nu vor mai avea acces la grup. |
pot sa iau eu locul lui leloo in vt user group :D
|
Cristi: locul in VT se castiga, nu se doneaza !
|
pai fiind liber ma gandeam ca nu am cu cine sa concurez pt el :) , dar poti sa pui o masina tu si doritorii se baga la ea(locul lui leeloo)
|
in sfarsit cineva a luat atitudine...bv gabi;)
|
5 Attachment(s)
Nu e tocmai VT.......dar comentati!!:lol:
|
nu ma prea pricep la manga,dar poate ca ar trebui sa folosesti un soft brush,pt k liniile tale par cam tari si cam pixelate tinand cont de dimensiunile pozei...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
o masina noua...mici modificari...comentati va rog!
|
N-ar fi fost mai marfa fara antena aia de pe plafon? :D
|
Reme e draguta masina, dar no offense nu crezi ca ar fi cazul sa incerci si putin mai mult tuning ? :) stiu ca poti dar esti lenes.........da-ti silinta mai mult :D .......sper ca intelegi unde bat
|
1 Attachment(s)
ce ziceti de asta?
|
giubau_v8 :jante plate si janta spate e nashpa cum e sub aripa ,proiectoare ireale si putin tuning
reme : jante alb negru si cum zice gabi putin tuning |
| All times are GMT +2. The time now is 15:20. |
- Copyright 2026 4Tuning