Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

squid 24-05-10 15:15

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

cine cu cine s-a dat? :)

Black Pearl 24-05-10 23:50

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

:-) https://www.youtube.com/my_videos

PinkProbeLady 25-05-10 00:03

Quote:

Originally Posted by Black Pearl (Post 3387301)

Lili dar ce e asta? acest link ma arunca direct la mine pe pagina pe youtube...

Black Pearl 25-05-10 00:29

:lol: nu stiu ce am facut :D ce link am pus mai sus (din greseala)

asta e ceea ce vroiam sa postez defapt: https://www.youtube.com/watch?v=UFO0WK5Ovbc

rangerxtr 25-05-10 12:52

cam slabut nici o frana de mana nimica.....data viitoare si eu sunt prezent acolo e tare de tot!!!!

las ca vin eu cu plasticul!!!

realmode 25-05-10 13:15

Quote:

Originally Posted by rangerxtr (Post 3388175)
cam slabut nici o frana de mana nimica.....data viitoare si eu sunt prezent acolo e tare de tot!!!!

las ca vin eu cu plasticul!!!

Bine ai revenit de la oltence... lasa plasticurile si zi`ne cum ti`ai clatarit ochiI :D

PinkProbeLady 25-05-10 14:00

:lol: oltence

realmode 25-05-10 14:02

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 3388398)
:lol: oltence

... zi`mi ca esti Olteanca Ramo ?! :D:D:D :lol::lol::lol:

rangerxtr 25-05-10 15:26

da fusei........stii cum e cu oltencele lege! 1) spalat bine cu dero,spirt ,persil,chiar flambata...... 2)apoi important sa nu vb!(se rezolva cu un ciorap etc...ca sa evitam sa auzim vorbele cu timpurile lor....slangul,....groaznic.....

realmode 25-05-10 15:34

Quote:

Originally Posted by rangerxtr (Post 3388649)
da fusei........stii cum e cu oltencele lege! 1) spalat bine cu dero,spirt ,persil,chiar flambata...... 2)apoi important sa nu vb!(se rezolva cu un ciorap etc...ca sa evitam sa auzim vorbele cu timpurile lor....slangul,....groaznic.....

Oh my God ! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
AI convins tot Ardealul si Banatul, nu vrem Oltence :-P:-P:-P:-P

Feelings 25-05-10 15:39

Quote:

Originally Posted by rangerxtr (Post 3388649)

Quote:

Originally Posted by realmode (Post 3388665)
Oh my God ! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
AI convins tot Ardealul si Banatul, nu vrem Oltence :-P:-P:-P:-P

...Pt articolul Moca .. gratis.. fara bani..
Donez doua permise de intrare la : (al 3-lea e pt mine.. )
Str.Valea Rasnoavei nr.8, Predeal, Brasov

Sanatoriu Psihiatric.. :lol::lol::lol::lol::lol:

rangerxtr 25-05-10 15:40

nu ma intelege gresit sunt focoase frumoase dar prin cultura lor evita apa si cam au lipsit la lectia cu "how to be a gospodina" not "how to bee the best"......deci mai bine mananci la restaurant.....si iei mult detergent si dezinfectant! in rest sunt bune...am stat cu una cam 32 anni mai de mult...si stiu.....recompenseaza pt o vreme "patul" in loc de bucatarie dar apoi....vine si foamea!

realmode 25-05-10 15:52

Quote:

Originally Posted by rangerxtr (Post 3388680)
nu ma intelege gresit sunt focoase frumoase dar prin cultura lor evita apa si cam au lipsit la lectia cu "how to be a gospodina" not "how to bee the best"......deci mai bine mananci la restaurant.....si iei mult detergent si dezinfectant! in rest sunt bune...am stat cu una cam 32 anni mai de mult...si stiu.....recompenseaza pt o vreme "patul" in loc de bucatarie dar apoi....vine si foamea!

Frumoase... senzuale... focoase... si le place mai repede footbal`ul si berea decat curatenia. Subscriu la ce ai spus dealtfel. :lol::lol::lol:

v_erick_audi 25-05-10 16:20

nici o poza de vineri:sad: nimeni nimic?

http://www.autodrawings.net/vjd_eric...=getgallerytab

Black Pearl 25-05-10 16:31

1 Attachment(s)
Eu am lipsit din pacate. :sad:

Am in schimb o poza cu Alex, de azi dimineata, in trafic :D

BOGDAN_UWW 25-05-10 18:20

3 Attachment(s)
salutare la toti :D ce mai faceti voi ?:)
am pus si eu la ford alte incaltzari...:D

alexalfa2006 25-05-10 19:29

Quote:

Originally Posted by Black Pearl (Post 3388804)

Meci mult de poza. Cam murdara masina dar azi a primit un rasfat

PinkProbeLady 25-05-10 20:24

Quote:

Originally Posted by Black Pearl (Post 3388804)

De ai avea o peruca blonda :lol:

alexalfa2006 25-05-10 21:28

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 3389402)
De ai avea o peruca blonda :lol:

As fi Gabi

predescu 25-05-10 21:42

Quote:

Originally Posted by alexalfa2006 (Post 3389626)
As fi Gabi

nu ti-ar sta rau cu o peruca sa stii ca am observat ca exista loc sa punem umpic de superGLUE sa lipim peruca:D:D:D:D

PinkProbeLady 26-05-10 01:46

:lol:

Feelings 26-05-10 06:39

LA MULTI ANI PinkProbeLady !!!

razvan_shadow619 26-05-10 10:56

1 Attachment(s)
bogdan_uww jantele tale sunt Ronal ca seamana cu ale mele !?
n-ai capacele la ele?

razvan_shadow619 26-05-10 11:00

happy birthday PinkProbeLady...

PinkProbeLady 26-05-10 12:14

Quote:

Originally Posted by Feelings (Post 3390255)
LA MULTI ANI PinkProbeLady !!!

Quote:

Originally Posted by razvan_shadow619 (Post 3390737)
happy birthday PinkProbeLady...

Vaii! Multumesc mult! :oops:

BOGDAN_UWW 26-05-10 13:05

Quote:

Originally Posted by razvan_shadow619 (Post 3390724)
bogdan_uww jantele tale sunt Ronal ca seamana cu ale mele !?
n-ai capacele la ele?

dap :D ronal sunt ...asa leam luat...fara capace:sad:

la multi ani PinkProbeLady... !

nalin 26-05-10 13:12

Heyy desi nu prea va cunosc:D Un sincer La multi Ani si tot ce iti doresti PinkProbeLady !!!

alexalfa2006 26-05-10 14:23

La multi ani Ramo, sa apara pe mazda de ziua ta un V8. 24 de ani nu? multi inainte

PinkProbeLady 26-05-10 14:42

Multumesc mult baieti!

Un V8 :lol: bine-ar fi!
Da Alex...24 din pacate eu cresc!

predescu 26-05-10 14:52

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 3390895)
Vaii! Multumesc mult! :oops:

pinky ......https://www.youtube.com/watch?v=qgklnid_6yo.....La Multi Ani!!!!!!!! melodia ii pt tine:-P:-P:oops:

PinkProbeLady 26-05-10 14:57

:lol::lol: NU pot sa cred! Multumesc!

predescu 26-05-10 15:00

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 3391383)
:lol::lol: NU pot sa cred! Multumesc!

Nu ai pt ce......multa sanatate si mult noroc....si la mai mult tuning pinky

BOGDAN_UWW 26-05-10 15:07

https://www.youtube.com/watch?v=qXyAiUzCSlc o melodie si de la mine :D

Alin Puma 26-05-10 16:12

La Multi Ani Ramo

BOGDAN_UWW 27-05-10 14:45

2 Attachment(s)
:D:evil::twisted::!:

razvan_shadow619 27-05-10 15:38

unde se va tine drift show-ul?
stie careva?

Black Pearl 27-05-10 15:55

1 Attachment(s)
Show-ul se tine la Expo Arad in 13 iunie (duminica) si va consta in concurs de indemanare, drift, audio si tuning car.
Nu se percepe taxa de participare.

Eu stiam de ceva timp de eveniment dar asteptam sa scoata cei de la expo fluturasul ca abia apoi sa scriu pe forum dar se pare ca Bogdan mi-a luat-o inainte :lol:
Vineri si sambata va fi deschisa o spalatorie auto, dupa cum se vede si din poza de mai sus si care presupun ca va fi atractia targului :lol:

Voi reveni cu amanunte privind inscrierea la concursul de indemanare, pentru ca locurile vor fi totusi limitate.

BOGDAN_UWW 27-05-10 15:58

Quote:

Originally Posted by Black Pearl (Post 3394384)
Show-ul se tine la Expo Arad in 13 iunie (duminica) si va consta in concurs de indemanare, drift, audio si tuning car.
Nu se percepe taxa de participare.

Eu stiam de ceva timp de eveniment dar asteptam sa scoata cei de la expo fluturasul ca abia apoi sa scriu pe forum dar se pare ca Bogdan mi-a luat-o inainte :lol:
Vineri si sambata va fi deschisa o spalatorie auto, dupa cum se vede si din poza de mai sus si care presupun ca va fi atractia targului :lol:

Voi reveni cu amanunte privind inscrierea la concursul de indemanare, pentru ca locurile vor fi totusi limitate.

sper ca nu e vreo problema ca am postat pozele :D
in legatura cu spalatoria :>doar masinile participante la drfit si indemanare pot sa participe la spalatorie ? dak nu...as dori un pretz ,poate o sa aibe ce spala pe ford gagicile :lol:

Black Pearl 27-05-10 16:08

Nu e nici o problema Era de asteptat ca zilele astea sa iasa fluturasii si afisul referitor la eveniment.
Spalatoria va fi deschisa doar vineri si sambata ca altfel ramanem fara spectatori duminica la show :lol:

Din cate stiu e gratis. Sa inteleg ca tu nu mai speli masina pana la Show:lol: pentru a le vedea cat mai mult in actiune pe masina ta :twisted::twisted::lol:

Feelings 27-05-10 16:12

la asa ceva m-am gandit si eu..
ar trebui sa facem o lista de inscriere pt spalatorie.. nu doar pilele sa se spele...

Lista..
1.) feelings seat cordoba..
2.) realmode Mazda 6 (cred ca din oficiu il pot inscrie.. :lol:)

All times are GMT +2. The time now is 19:36.

- Copyright 2026 4Tuning