![]() |
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am dost la 4tuning day' . Anul acesta ...foarte slab ...anul acesta a fost un "Targ de materiale de constructii" numai femei tencuite, date cu lavabil din cap pana in picioare, vopsite, balcoane cu termopane care stateau sa cada .....
Nu stiu frate cum pot sta femeile alea varuite cu kg de machiaje de sa nu o recunoasca nici maicasa ...anu asta nimik natural toate erau machiate cu trafaletu .... masini...slab... slab totul.... Doar cateva poze am reusit sa fac mai calumea ...in rest ....varza .. |
Ceva poze de la bucuresti????? in special cu cei de ai nostri
|
Quote:
in pozele alea reusite apar si eu, nu?:lol::lol: |
2 Attachment(s)
Cam ce culoare credeti ca s-ar potrivi pe farasu asta al meu?Eu ma gandeam la un portocaliu cu negru.
|
Quote:
|
Hai ca sar eu cu o idee, argintiu cu albastru sau preferata mea verde aprins cu negru :D
|
Quote:
|
Dragos da pe unde ai umblat in weekend ca team asteptat la stand la 4tunigdays
|
Quote:
|
Quote:
NRG arat bn asa, unele retusuri pe ici pe colo dar arata bn asa |
Quote:
|
Merci pt pareri ,acuma am mai multe variante ,sa dea caldura sa il spal si sa il bag putin in PhotoShop sa vad cum i-ar sta mai bine:-):-)
|
LOC DE MUNCA IN LONDRA
Conditii : -Carnet de sofer si sa conduca bine -Sa vorbeasca engleza -Sa stie bine utilizare internet si web design foarte putin. 600-800 lire / luna + casa + masa Care crede ca se inscrie in conditii sa ma sune 0744.881252 |
Quote:
|
ghici a specificat...sa conduca bine....tu abia ai scos masina din service......:rolleyes2
|
:)) ce vina am eu ca nu sa dat ala la o parte :))
|
atunci iti recomand sa iti iei un tir :D ca atunci sigur se da:D
|
:lol: la asta anu m-am gandit :twisted:
|
3 Attachment(s)
Ia sa va explice bunicu GHICI cum e cu tuningul . TOATA LUMEA ATENTIE LA MINE .
Primul om din lume care a facut tuning a fost roman . Aurel Persu . Prima masina perfect aerodinamica care imita forma picaturii de ploaie a fost facuta in Romania de romanul mai sus mentionat in anul 1922 si a si brevetat inventia. In anul 1924 Ford si GM au vrut sa cumpere acest brevet dar romanu nostru care tot roman ramane a refuzat sa le vanda brevetu asa ca inventia a vost partial furata . Prima masina tunata si perfect aerodinamica a fost romaneasca , facuta de un roman , in Romania ... e important de retinut cand mai mergeti in Bucuresti masina se afla expusa Muzeul Tehnic National si este in stare perfecta de functionare. In ultimi ani marile firme producatoare de masini se bat sa obtina premiul Aurel Persu pentru aerodinamicitate . In anul 2006 premiul a fost obtinut de Mercedes S-Class si in 2007 de Toyota Corolla. Este rusinos pentru noi ca romani si pentru noi ca pasionati de tuning ca nu dam importanta acestor lucruri pe care se bat firmele mari din lume si destul de rusinos si pentru cei de la 4 tuning ca nu acorda un spatiu la aceste intalniri pentru cele mai mari realizari ale lumii in materie de tuning , realizari care sunt romanesti 100% si orice alt popor ar fi mandru de ele . MARE PACAT CA NU STIM sa exploatam acest potential de imagine .... care e trecut cu vederea ori din lipsa culturii generale din domeniu ori din neglijenta. FOARTE IMPORTANT DE RETINUT aceasta masina a ramas cotata ca fiind cea mai aerodinamica masina din lume , deci la ora actuala noi avem in Romania , facuta de un roman CEA MAI AERODINAMICA MASINA a tuturor timpurilor si o tinem ascunsa intr-un muzeu. Poate sunt eu de moda veche si imi cer scuze daca am deranjat pe cineva , dar mi se pare total aiurea sa ma duc la atatea expozitii de tuning in Romania si sa vad ca romanii nu expun niciodata cea mai mare realizare a lor si a omenirii in materie de aerodinamica. SI SI MAI GRAV ESTE ca multi romani "pasionati" de tuning habar nu au si nu au auzit in viata lor de Aurel Persu .... dar cei de la Mercedes , Toiota , Ford , MG stiu ..... |
Quote:
|
Am vazut-o cand eram copil si mergeam ca pionier in excursie cu clasa pe la muzeele tarii si clar ca nu am uitat-o nici pana in ziua de azi.
|
Chiar nu stiam si multumesc dl. Ghici pentru informatie. Inca ceva de care sunt mandru ca sunt roman.
|
bunicule eu stiam de masina..(99%dintre romani nu stiu de ea)...daca vrei iti pot modifica olcitu asa
|
eu stiam masina... dar nu stiam ca`i cea mai aerodinamica din lume! deci :shock:..am ramas uimit de treaba asta.
Eu tot ce stiam despre ea e ca in viziunea lui Persu asa arata masina viitorului si ca ii zicea picatura de apa... sper sa nu gresesc :D Aaa ..si eu stiam ca a fost fabricata in `23...:P |
Bine ca suntem mandri de stra-strabunicii nostri ca au reusit sa faca o masina aerodinamica-fas!Si la ce bun-daca dupa ~80 de ani -a iesit Loganul-si ala dupa ce s-au scremut francezii sa-l proiecteze!Vai de steaua noastra!Ma rog.....sunt nou p aici si(stiu ca a cam intrat la apa dezbaterea asta si nu vreau sa o readuc la viata) dar rog membrii din Piatra sa dea un semn cand vor fi primele intalniri cu radarele noi din judet,iar pentru cine mai stie-si din iasi .Multumesc anticipat!
|
Ca sa nu cumva sa uitam ca sportul national la romani este "datul in cap" si nu oina, vine userul de mai sus sa strice momentul... Oricum, ne place sau nu sa recunoastem, pana si dulapul de Logan e un succes international, chiar daca in Romania ramane o masina controversata. Eu am avut un Logan luat la lansare pe care l-am vandut dupa 4 ani si 70000 km, masina in care nu am bagat decat consumabile si nimic altceva. In prezent mai am un Sandero (il conduce sotia) si un MCV (pentru transporturi si mers pe drumuri neasfaltate), masini care functioneaza perfect. Stiu ca "nimeni nu e profet in tara lui" dar parca inversunarea cu care se arunca cu rahat in Dacia cu fiecare ocazie nu tine de imposibilitatea recunoasterii unor merite ci pur si simplu de prostie.
|
eu unu n`am nimic cu loganu... ce nu`mi place la el in primul rand.. ca e inalt...nu`mi place interioru si faptu ca nu au mai multe motorizari.dar e ok ca si masina...
|
Nu e vorba de calitatea Loganului despre care se cunosc destul de multe iar subiectul a fost dezbatut de o mie de ori:pret mic,garda mare la sol(lucru bun tinand cont de calitatea drumurilor de la noi) dar tinuta de drum proasta,coeficient de aerodinamicitate mare si o pozitie la condus care iti da senzatia ca in cazul unui impact frontal puternic-iesi din masina cu capul inainte fara prea mari sanse de a atinge volanul.(plus ce a mentionat si buddy_alex)
Eu ma refeream la nationalismul asta ramas de pe vremuri de mult apuse,nationalism care ne face sa ne bucuram de ceea ce au realizat romanii acum aproape o suta de ani.Fara sa ma abat de la subiect si ramanand in linie cu scopul in sine al forumului,in momentul de fata pot spune ca nu ne putem lauda cu absolut nimic ce tine de automobilism la noi in tara. |
Daca ar fi pus scaune de A8, cotiera de Mercedes si bord cu lemn din mahon si mai stiu eu ce minunatii, nu ar mai fi fost asa ieftin. E cum e si arata cum arata si de aia are pretul care-l are :)
Ah si daca e asa urat si prost ... de ce il cumpara nemtii si francezii ? Cand nemtii au BMW, Mercedes, Audi, etc .. francezii au renault, citroen, peugeot ? Eu unul sunt multumit de ce a ajuns Dacia si de masinile facute de ei (tinand cont de raport calitate/pret). Stati sa vedeti Duster ce vanzari va face! :) |
Pai normal ca e ieftina atat timp cat directia asistata hidraulic si airbagul pt pasager sunt optionale!Iar daca vorbim de modelul 'full' ajungem la un pret cu 300-500 EUR mai mic decat o Skoda Octavia tour sau Opel Astra clsic 3-iar despre diferentele dintre ele nu se poate discuta prea mult pentru ca sunt clare.
|
cateva piese pt masina
https://www.youtube.com/watch?v=XoHTV...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=np-iS...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=NXqEIW8gWGM https://www.youtube.com/watch?v=_TXGX75RQcU&feature=fvw https://www.youtube.com/user/metalcoo.../0/vrn6LE4MPVE https://www.youtube.com/user/metalcoo.../2/BEXdSKHnLU4 download cei interesati. |
unde se pot polisha niste jante in piatra neamt?
|
Quote:
|
Quote:
|
da`.. ideea era ca au bass mai puternic, suna frumos grozav
|
Quote:
|
omori subwooferele.. da` se aude frumos tare afara :d
|
Imi pare rau pentru tine daca poti compara ideea de 'model de baza' si 'full option' intre Logan si masinile nemtesti.Cu aceeasi banii cat costa Loganul full iti poti cumpara in momentul de fata,cu aceleasi dotari(mai putin buton pt deschidere portbagaj:)):Mitshubishi Lancer clasic,,Hyunday I30,sau Ford Focus.Pe langa asta,daca tot am pomenit de masinile nemtesti,pt inca 1700 de euro -Astra Clasic 3 sau Skoda Octavia-model 2009(si stim cu totii ca tot ce produce Audi de ceva ani incoace-are caroserie complet galvanizata)
|
Quote:
Quote:
Hotaraste-te !!! ___________________________________ Cu un Logan, poti sa cari saci de ciment si sa mergi pe strazile din romania mai bine de 5 ani, o Skoda Octavia sau cu Astra Clasic 3 nu poti face asta nici 2 ani !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:55. |
- Copyright 2026 4Tuning