![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
Masina a fost vopsita ..
PS: o saptamana nu voi mai posta nimic .. am ceva belele:( |
Totul a decurs bine,pe seara voi scoate masina la poze cred
|
2 Attachment(s)
Am reusit sa schimb puntea...am gasit una la remat...pe la ora 3 ma apuc de evazarile spate..
Attachment 2488900Attachment 2488901 @dms28-De ieri l-am scos de la vanzare ma:)) @Ruffy RUF-Mai erau vreo 2 unde am fost eu..daca vrei...ma anunti.. @balint-Nuu...Dupa ce termin si eu masina..facem o sedinta foto?:D @ionut.alex63-Nu mai bine dadeai motorul jos prima data si lucrai al el..?... @quick_silver2-II sta foarte bine! |
2 Attachment(s)
arata bine radule ;)
Am gasit astazi la remat un golf 3 si i-am luat barile :D doar ca... sunt negre Pana diseara dau toata evacuarea jos si schimb si galeria Cretu-Mergi fara numere mosule asa e cel mai bine :)) glm nr din spate punel pe luneta ;) |
2 Attachment(s)
R.Equinox:Da ai dreptate trebuia sa dau mai intai motorul jos apoi sa lucrez la el dar mam gandit prea tarziu la asta.
Am terminat si usile. |
9 Attachment(s)
Aseara am cumparat un golf 2 GL.....motor 1600 cm3 diesel
inmatriculat 2 proprietari... berlina 2+1 usi cutie manuala 5+1 kilometraj 304.065km reali consum 4.50l putere 40kw culoare alb alarma cd player,radio norma non-euro itp valabil pana in 2013...rovinieta... masina de nefumatori... pret 550e :D motorul trebuie schimbate mai multe piese....discurile de frana + etrieti trebuie schimbati si ei ruginita in mare parte jantele ruginite si ele |
2 Attachment(s)
ionut.alex63 - incet incet o aduci pe linia de plutire:D
quick_silver2 - arata bine jantele! R.Equinox - nu arata rau baba...chiar ma inteerseaza unul!!!! te rog vorbeste si astept un mesaj Tomas_SlrR - masina chiar prezinta potential mare cel putin eu asta vad prin acel jeg de pe ea si flori de rugina!!! bafta Se merita sa iau E36-le? 328i an 94 la 2300 euro ? Urs-ul a fost matuit:D si va fi dakar gelb:D |
Tomas cand facem o liniuta :))?
bft cu mosu ;) |
Multumesc frumos baieti!
R.Equinox Grasule,de unde ai asemenea raritati? |
Quote:
si m`am apucat de golf...am dat pana acum jos doar emblemele de pe spate...ma voi apuca de spoilere sper ca intr`o ora sa termina ca sa ma apuc de aripile spate sa le curat de rugina si sa dau un kit pe ele...:D |
2 Attachment(s)
Am inceput treaba pe la 2:50..si am terminat acum 10 min...am reusit sa scot rugina de pe panoul spate...si evazari spate...am dat o mana de chit subtire..urmeaza sa finisez si apoi un grund pentru a elemina imperfectiunile...am de gand sa dau interiorul jos sa vad podeua daca e intreaga..
Attachment 2489227Attachment 2489228 @KrYpToN-Mersi!..Hai ca prinde forma si golfu tau! @Tomas_SlrR-Hai ca nu e grav...o poti face fara probleme..Bafta cu ea.. @Ruffy RUF-Cand ma mai vezi pe Mess.Buzz! @quick_silver2-Am relatii..vrei tu tu una?...Mosul avea 3..una la mine..una spre ruffy...si daca vrei..tu .. @Tomas_SlrR-Tu esti baza!:) |
Quote:
Mersi oricum! |
2 Attachment(s)
R.Equinox - ce zici ma iau eu nissan`ul ramas ?:D
Am terminat aripile spate...si ma apuc de caroserie sper ca pana la 23 sa termin pentru ca nu este mult...:D |
3 Attachment(s)
În sfârşit pot posta şi eu.Merge netul,momentan.Mulţumesc RDS,toată stima.De joi au zis că vin să rezolve.Încă sunt pe drum,vin din America. :rolleyes2
Am înmatriculat Golf-ul,m-a dus totul la 600 de euro.Am vopsit mizul jantelor şi le-am montat. S-ar putea să fie prea mult poke pentru unii,însă eu sunt mulţumit,nu freacă şi se comportă ok la drum. Urmează poate,bări de GTi sau de G60.Dar nu sunt decis încă. Attachment 2489305Attachment 2489306Attachment 2489307 @Drift.Ivm: Ce motor ai,sau îi pui ? @cristy_dacia: Îţi urez succes cu el. @KrYpToN: Mama ce lăsat e.Nu-ţi freacă ? Sau ai air-ride? @R.Equinox: Nici bine nu ai luat cazanu' că te-ai şi apucat de treabă.Bravo. @ionut.alex63: Succes cu acest proiect îndrăzneţ. @autOcty: Mult succes cu Chevrolet-ul.Vezi dacă poţi face ceva cu AA-ul. @Ruffy RUF: Zici că e Trabant acel Lotus. :D @cretu_bs: Ăla e fostul Golf al lui Tomas? @quick_silver2: Eşti mult mai old school decât mine. @Tomas_SlrR: Să ai parte de el.Ai nimerit cum nu se putea mai urât cu acele ornamente de chrom atât pe bări cât şi pe geamuri. |
Quote:
se cumpara altele maine colegule...si asa ma duc dupa aripi fata ... deci cumparat alte geamuri si alte spoilere....:D |
4 Attachment(s)
Salut!
In ultima vreme am fost ocupat cu gasirea unui sponsor. Si am gasit: AutoMaster. Am intrat si in clubul NoFear,dupa ce am dat un fel de proba,ca sa ma accepte. Suntem destul de multi,ce pot spune,masinile lor sunt WOW,pe langa a mea,,fass..... Cam asa va ramane coltu'. O sa incerc sa inmatriculez sapt asta sau urmatoarea. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Salut,
Azi la GT500 am inegrit stopurile,si am cumparat niste jente Barracuda tot set-ul 931 lei |
1 Attachment(s)
Quote:
DariusAlexandru Mersi lafel Azi a terminat si mecanicu meu de facut la motor:) - Bloc motor - 300 lei - Camshuft - 1225 lei - Pistoane forjate - 4166 lei - axele cu came - 300 lei - Kit turbo - 1150 euro ( Galerie,Turbina si conducte si capacu dela motor cu intercooler) - Cutie viteze - 200 lei - Rampa injectoare - 200 lei - Chiulasa - 500 lei - Biele - 100 euro - Curea distributie - 138 lei |
3 Attachment(s)
Am avut primul accident cu ae86-le:lol:,am luat o curba cu prea mult unghi...si am intrat cu spatele in cauciucuri:lol:
Spoilerul spate a fost distrus,cat despre spoilerul fata...a cazut un suport:lol::lol: Ce scandal mi-a facut equinox...doamne! P.S: Daca stiti pe cineva care vinde un RB26DETT,va rog sa ma anuntati! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Va salut! Dupa multe ore de munca impreuna cu KidForDrift am reusit sa sudam RollCage`ul 8).Iti multumesc inca odata esti un om super si muncitor Kid! :D
Zilele urmatoare voi da o noua vopsea masinii, si probabil dupa ma voi uita dupa o noua suspensie. Attachment 2489494 Attachment 2489495 Attachment 2489496 @DariusAlexandru: Motorul e 13B REW( Rotary Engine Wankel) stock, cum am spus si in descriere. Oricum.. frumos golful :D @R.Equinox: Frumoasa masinuta, bafta cu ea! :D @Tomas_SlrR: Bafta cu ea ! @nyckmen: Imi place Shelby`ul! :D Bafta cu el. @KidForDrift: Pff, daca nu esti atent.. Ii pui RB26? :rolleyes2 |
motorul a plecat spre KidForDrift cu pretu de 350 de euro :)
|
3 Attachment(s)
In dimineata aceasta am iesit cu E30 ul la plimbare, tin sa precizez ca masina se comporta bine si la 130 si la 270 :D....+ poze
|
1 Attachment(s)
Astazi la ora 5:30 impreuna cu inca un prieten am inceput lucru la nissan.Astfel am reusit sal terminam si sal dam tot cu grund.Maine va intra la vopsit.
|
Quote:
|
Quote:
|
Oficial am terminat geamurile si aripile....la 1 plec la dezmembrari sa vedem ce gasesc....nu le voi monta pana nu termin caroseria definitiv...
si oficial am vandut si Rabbitul :D si ma duce gandul la o Mazda Rx`7 ... vreau sa o fac de drift 8) .. deoarece imi este dor de acest sport :D fara poze....poze punem mai incolo... |
5 Attachment(s)
Sa imi scuzati absenta de pe forum, chiar daca nu prea am mai intrat pe forum am lucrat din greu la golf ieri am primit piesele, ieri si azi am montat tot masina este neagra are un motor VR6 2.8 si un look einvagen:) sunt foarte multumit de vopsea acum ma duc inapoi la garaj sa incep sa vopsesc barile si capotele fac ce pot azi si ce ramane maine, iar luni sau marti o sa primesc interiorul facut pe comanda, deabea astept:-)
|
Quote:
|
Quote:
@Tomas-ala nu e Baiern...e Einvagen:rolleyes28):lol: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am dat jos semnalizarile de pe aripi..de pe langa bara...am dar si bara fata jos...am scos rugina din spatele barii..si la evazari fata...urmeaza sa dau jos interiorul..iar zilele astea...sa scot motorul de pe masina...sa lucrez mai usor la el..si sa rezolv si compartimentul motor!..Trebuie sa dau jos tot ce inseamna logo-uri/sigle etc...
Attachment 2489697Attachment 2489698 @Tomas_SlrR-Ia-l..La pretul care e..e pomana..si vezi ca te cam grabesti!..Mai incet..mai intai scoti rugina..apoi un chit subtire..finisez chitul...apoi o mana de grund! @DariusAlexandru-Pai vreau sa o termin sa ma apuc de mk1!..Arata excelent golfu tau!..Bravo! @..::AnDy007::..-Arata bine masina..cand ma dai o tura?:D @nyckmen-ooo..Dar ai bani nu gluma:))..Arata bine! @cristy_dacia-Multi km fara incidente! @KidForDrift-Pentru faza care ai facut-o...motorul til cumperi singur taica...vezi daca nu stii sa conduci... @Drift.Ivm-A iesit foarte bine! @tabokubmw-Bafta cu el! @ionut.alex63-Off..Frundul total se da exact atunci cand vopsesti masina..dai grundul..astepti 15-20 min..apoi vopseaua..apoi lacul! |
de unde pot descaraca moduri pt joc ?
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am pus faruri si proiectoare galbene pe matza....! Eu zic ca arata foarte bine!!!:lol:8)
|
M-am apucat sa dau jos interiorul...pana acum am dat jos scaunele..pana diseara o sa fie gata!..Cred.
@KidForDrift-La e36 parerea mea ca mergea mai bine pe faza lunga galben si pe scurta simpla..dar faci cum vrei tu..imi place masina..si am de gand sa te fac sa mi-o vinzi!..Acum ..treci la mine la garaj..! |
Am curatat caroseria...ma apuc sa montez geamurile...sper sa fie gata in 3 ore :???:
si vine si surpriza de duminica :D mai incolo desigur. KidForDrift - arata bine ma...lasa`le asa...nu te lua dupa R.Equinox de cat timp se tine dupa mine sa ii vand ursul:lol: |
3 Attachment(s)
Salut,va prezint noua mea masina,o Toyota Supra cam ruginita,dar cu scaune sport si o turbina noua.Peste o ora iese de la vopsit si ii schimb jantele,suspensiile,si franele...
|
Quote:
ON Am scos mocheta..se pare ca are ceva rugina..urmeaza sa dau jos bordul..sa chelesc interiorul..apoi..sa scot rugina......pe la 9 promit ca revin cu poze! Tomas-Eu incerc doar sa iti salvez ursu!:bat: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:00. |
- Copyright 2026 4Tuning