![]() |
Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA
Poate exista si aici un fir de adevar,dar de ce l-au tinut secret 2 ani si ceva?si acum din senin stirea nr 1 ca in mai 2007 s-a prins intr-o cursa un "raton".Cine stie ce porcarie o mai fi si asta si de ce majoritatea evenimentelor de asa natura au loc in mexic.
|
BULLshit
|
Quote:
|
stie careva un site de unde pot downloada carti in format pdf din domeniul IT
|
Quote:
http://www.freetechbooks.com/ free cam greu gasesti in domeniul IT dar poti sa cauti pe torrente....BAFTA! |
chiar nu vrea nimeni cont de scenefz? il dau mok :)
are download 3 gb upload 20 gb |
Daca nu se inghesuie lumea poti sa mi-l lasi mie mostenire...mersi :)
|
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
faine jantele..si eu vreau sa vopsesc etrierii..eventual daca te hotarasti spune-mi si mie sa rezolvam deoadata.
:) |
Quote:
nah ca o vazusi :) .... mai urmeaza live ;) ... pai ma gandeam la rosu imola sau alta nuanta de rosu ... oricum sa vedem ... eu am luat legatura cu omul si a zis k imi aduce ceva vopsea speciala sa vedem .. nu stiu cat ar ajung un kit foliatec .. merge pt. 2 masini ? :D .... ondin ... dimineata bagi viteza prin fata pe la Lisa,ha ? ca te-am jinit vreo 2 zile la rand :) .... |
nu bag deloc viteaza ca e motorul rece, drumul ca-n Romania si merg frumos cu schimbari pana in 2000 de ture.dupa care imi continui drumul respectand limitele legale.daca ma grabesc foarte tare plec de acasa cu o ora mai repede.
:lol: |
Quote:
|
nu e neaparat asta dar tin foarte mult la masina si uite asa ma rasfata si ea de fiecare data.
ah rasfatatule :) ... hai ca mai vb pe mess .... numai cand ma bagi in lista zi-mi cine esti :D
|
Quote:
Pt etrieri si tamburi este spray (special) rezistent la temperaturi ridicate dar iti trebuie cam 2 tuburi sa le faci calumea(eu cu un tub abea am reusit sa fac tamburii calumea) O sa arate fain cu "unghile" facute rosu :) |
Quote:
|
da' vedeti ca sunteti offffffftopic :rolleyes2:lol::lol:
|
ai luat contul Dane? care e username-ul?
|
Mai rabdati un pic si apare noul Need for speed :shock:8)
https://www.youtube.com/watch?v=M-MwVTG9AO0 |
o sa te joci tu numa ala ca mie nu-mi merge:lol:
|
Asta e ...sa va cumparati placa video si multi rami :P :lol:
|
Gelule vineri seara te dadeai cu motorul in stadion?
|
Quote:
|
Apropo de jocuri, stie cineva pe bune care e configuratia minima pentru GTA 4? Nu m-am mai jucat pe calculator demult si nu mai sunt la curent cu stirile..
|
Minimum System Requirements
- OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3 -Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz - Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space - Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900 Recommended System Requirements - OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3 - Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz - Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista) - 18 GB Free Hard Drive Space - Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870 p.s. ce ma dispera ca laptopu meu nu indeplineste recommendedu la procesor si mere cam urat :evil: |
Quote:
|
Quote:
:peace: las ca te prinzi tu ce si cum pe mess ... |
Va place noul Renault Fluence ?
Vazut din spate cred ca trebuie sa plateasca un procent din vanzari celor de la Audi. :twisted: |
deci se gandeste la buzunarelul tau ? :) ... apropo daca tot esti toata ziua prin Deva ... si ai drum prin Real ... vezi daca e ceva vopsea sau spray pt. etrieri ;) .... red of course! ... vezi ce firma si pret :P .... Regards !
|
e plin in Deva de asa ceva, inclusiv la magazinele de la parterul blocurilor, preturi de la 9 lei in sus, multe nuante de rosu..cate tuburi sa fie?
Quote:
|
lasa magazinele de apartament :D ... ceva mai special sa fie ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Cine vrea asa ceva? Mai am 9 ,nu va cer bani stati linistiti,ca si eu le-am luat moca:lol:
|
vreau si eu una bucata.
|:) dau la schimb ceva cd cu un soft primit in trafic prin austria, ca daca nu stiu germana la perfectie nu ma ajuta la nimic. scrie pe el "saug's dir einfach runter!" si se lauda cu muzica, videoclipuri, erotic si jocuri. pe versuri are un cod "code" si un nume " benutzername". ciao |
Quote:
|
Ce-s alea ?
|
What is Ubuntu?
Ubuntu is a community developed operating system that is perfect for laptops, desktops and servers. Whether you use it at home, at school or at work Ubuntu contains all the applications you'll ever need, from word processing and email applications, to web server software and programming tools. Deci in esenta eu am inteles ca e un sistem de operare cu licenta moka |
Un fel de linux
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning