![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
8 Attachment(s)
azi neavand ce face . si curios fiind ce se ascunde sub aripi am inceput sa dau jos arimpile si sa o caut de rugina :lol: . spre fericirea mea nu am gasit rugina. am vopsit si grila,si mai sunt multe de facut.incet ,incet se rezolva toatee. atasez si cv poze si va doresc o seara faina tuturor
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
il pun prima data aici pe forum... daca intereseaza pe cineva un volan VICTOR cu tot cu butuc sa imi ziceti. eu l-am pus ierii ei pe al meu rechinas si se potriveste. daca intereseaza pe cineva rog sa ma anunte.
pretul este de 150 ron complet, volan + butuc.in poze este un pic murdar, nu am avut timp sa il curat. stima tuturor |
vreau sa vand rechinasu meu.E cineva interesat???:D
|
6 Attachment(s)
poze....
|
ai avea mai multe sanse de vanzare daca ai pune si un pret:)..stare acte ,fiscal....daca mai sunt piese in plus...daca daca daca:)
|
Quote:
|
chiar nu e interesat nimeni?? :sad:
|
si in continuare caut prezoane ... nu gratis ... cate aveti
|
9 Attachment(s)
am scos rechinul de la reparat, indreptat lonjeron, facut unghi de fuga,desfundat aripa , reparat aripa ruginita, modificat traseu toba (ca era cam lasata). Acum sa vad cum merge vopsitul la sprei :d . Pt aripi am facut poze si inainte de reparatie.
Azi imi vine un filtru nou de aer, cel vechi era murdar si dadea nas masina. |
salutare
are cineva un spoiler bbs de vanzare? din pacate am lovit masina |
Quote:
|
nu chiar
aripa dreapta,far drt,bara,grile oricum nu cred ca e gata pana la intalnire mi-a pierit cheful |
I-mi pare rau sa aud asta,am eu spoiler bbs 50E,suna-ma daca mai vrei si caseta de directie servo
|
Pentru cine este interesat de un BMW E21 320 4cil din 1978 dar a fost omologat 1.6 carburator in stare buna,nu i-mi apartine masina am fost sunat doar ca este de vanzare pret 1000euro neg
|
4 Attachment(s)
poze cu masina
|
Mentionez ca masina nu pare sa fi suferit interventi de tinichigerie sau vreun accident major dar a fost revopsita, culoarea originala find gri metalizat acum find un gri foarte inchis nu negru cum se vede in poze
|
11 Attachment(s)
duminica am luat un spray de vopsea, grund la cutie, smirghel de 80 si 800, diluant si am vopsit rechionul prin partile cu probleme . Inainte de vopseala am pus peria de sarma pe masina de gaurit si am dat jos rugina. NU a iesit perfect ..insa ma perfectionez.
Cum masina era pe canal am intrat sub ea sa vad cum mai arata pe dedesupt. Am vut sa verific uleiul in cutia de viteze (5 trepte),deoarece m vazut ceva prelingere de ulei, insa nu am reusit sa gesesc surubul care trebuie desfacut (pana acum nu am mai umblat pe la cutie). Daca are cineva o poza sa vad cum stau lucrurile cu surubul buclucas as aprecia. |
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
si cu chiu cu vai am reusit sa urcam motorul pe masina.mai grea a fost asteptarea decat munca in sine :-) .ii multumesc oficial lui francezu pentru ajutor caci fara el eram in urma rau cu lucrarile,lui danielson pentru motor si ajutorul dat si lui jamaicanu pentru piesele trimise si nu numai ;)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ultima data cand am umblat la turbina care baga aer in masina am reusit sa rup o "elice". As vrea sa lipesc bucata rupta la loc.
Cu ce lipici as putea sa lipesc respectivul plastic, avand in vedere ca trebuie sa reziste la respectiva "invarteala". Trag sperante ca operatiunea ar reusi deoarece ruptura nu a avul loc perpendicular pe suprafata plasticului ci mai degraba longitudinal , astfel incat suprafata pe care va fi aplicat lipiciul ar fi destul de mare. Atasez poze. |
tine-o tot asa damane , hai ca vrem sa-i auzim si glasu la motoru ala.
|
Quote:
|
ieri am reusit cu greu sa rezolv treaba cu delcoul. si azii am facut o tura, problema este ca motorul nu merge rotund. imi puteti spune oare care sa fie problema. va multumesc mult si ast rasp , mentionez ca am trecut masina pe injectie si bujiile si fisele au ramas aceeleasi care au fost la acrburator.oare sa fie aia problema? stima
|
1 Attachment(s)
Am o carcasa de bord de vanzare in caz ca are nevoie cineva.
|
10 Attachment(s)
poze de azi.sa nu sariti pe mine ca are carburator de dacie :D .asa am primit galeria de admisie si cu carburatorul asta o sa functioneze pana la m20.
|
sa nu uiti sa desfaci pompa de benzina ... spor la treaba, oricum vad ca ai deja
|
Quote:
|
Quote:
|
pe forumul(si aici ma refer la 4tuning in general) asta am vazut numai bosi si nebuni la nick :D .
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
si am scos si rechinasu la o plimbare....sa il dezmortesc un pic....dupa ce i.am schimbat arcurile si amortizoarele....multumesc pe aceasta cale lu don nicu...alias MON....pentru ajutor......si niste pozici de azi...si un filmulet o sa fie peste vreo 2 zile ...:D
|
3 Attachment(s)
oooo, razvane incepe sa prinda forme :D imi place!!!,tine-o tot asa bravoo!! si niste mici poze cu a mea, inca nu iam cumparta aripile dar am alte prioritati inaite luna asta, poate luna vitoare sa vedem cum stam cu bugetul
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:10. |
- Copyright 2026 4Tuning