![]() |
re: Club Ford Capri
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
ai inlocuit-o cu ceva ptr. 3 carburi? :D
|
Quote:
Mi-ar fi placut sa pun 3 carburi, este imaginea perfecta a unui astfel de motor, dar, din pacate, reglarea carburilor ar fi una empirica si in niciun caz nu as avea uniformitate pe cele 3 carburi. Daca as fi avut un carbotest (unul performant) acasa, nu m-ar fi deranjat. Prin urmare, raman la Holley 500. Referitor la change of plans, urmeaza sa ajunga un MT75 reconditionat complet (schimbata toata carcasa cu clopot integrat, pinioane, rulmenti, selectoare, sincroane etc). Pretul intregii nebunii este dublu fata de pretul unui MT75 gasit de mine la dezmembrari si care si agata. |
Quote:
|
am si eu nevoie de sistemul de prindere al cablului de acceleratie pt V6.
|
Quote:
|
cine vine la mare vara asta este rugat sa sune la 0744319383. macar sa ne vedem la fata daca nu la capre.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cu trenu. faceti si voi discutiile astea pe mess, nu?
pentru criss: superchargerul e alegerea de lux. e mult mai mult decat un turbo. mult mai frumos, mult mai eficient, mult mai ce vrei tu. si da, e mult mai greu de pus si intretinut. eu din cate am citit si vazut, vin fara intercooler, majoritatea. banuiesc ca aerul nu prinde aceeasi caldura ca la turbocharging si deci nevoia de racire e mai mica. probabil ai nevoie de unul in cazul in care boost-ul va fi imens. nu ai precizat totusi.. ai facut rost de unu ceva? |
Planul e asa:
1- sa gasesc intai un 2.0 sau 2.3 v6 la pret rezonabil (pt ca nu pot experimenta pe motorul masinii pt ca circul cu ea zi de zi) 2-sa gasesc un compresor 3-la iarna cand nu am mult de lucru sa incep sa-l mesteresc si pana in primavara sa-l pot urca pe masina. Boost am de gand sa-i dau decent (un 0.4-0.5) Deocamdata e doar planul,dar sunt in cautari :-) |
daca gasesti un hambar plin cu chargere sa ma tii la curent. e destul de important ca chargerul sa fie intr-o stare foarte buna.. nu e ca la turbo unde schimbi rulmentul si elicea, suruburile alea 2 se cam uzeaza sub boost serios si am auzit de la cineva ca a cam stricat un charger in un an si putin de la boost mare. daca nu, exista mereu turbochargerele electrice de pe net.. sunt sigur ca sunt cativa de pe threadul asta carora le surad :)) spor la treaba
|
Daca nu ai cel putin 6000 de euro nici sa nu te gandesti la a-ti pune superc pe 2.0 sau 2.3.
ps: Dragos, referitor la turbo electric: :)))) |
nici nu ma asteptam sa vina radu sa ne strice visele.. hai ma ca siiiiigur sunt cativa pe aici care cred in puterea turbosuflantei electrice.. oare iti iei scutire de impozit daca zici ca e hibrid masina? :))
|
Quote:
ps.. suntem o forta nu numai pentru ca lucram la aceiasi model de masina... ci si pentru ca ne avem unii pe altii...!!!! |
nu cred ca poti numi o invitatie deschisa si cateva reply-uri gen: pregateste grataru STOP aduc eu berea STOP eu aduc micii STOP pregatirea unei intalniri. nemtii ar considera asta ineficient si antisocial... vreau doar sa punctez ca pe mine cel putin ma enerveaza aceste reply-uri fara rost. si ca sa nu fac acest reply fara rost o sa pun o poza cu ceva frumos:
https://img373.imageshack.us/my.php?i...0805212ag0.jpg acel ceva frumos fiind un capri cu ax de sierra |
cum ramane cu marea? mai vb. sau nu? ca si eu vreau sa merg dar nu vrea nevasta-mea..:( . grataru e mare? merg portii ptr 6 persoane? nu ca am fi 6 odata dar asa...sa stiu? mai e chioscu ala la 2 strazi distanta? catalin..pe cat mergi la mare?
LA SUBIECT-(trimit eu si clapeta sigur) |
M-am gandit la cosmineloo sambata si duminica...nu de alta dar am fost in Costinesti.... dar nu am vazut nicio capra"
|
Quote:
|
toate sunt la locul lor. inclusiv Piscina. :) alf o sa fie si el de fata. doar nu o sa putem manca tot ce punem pe gratar. am punctat.
|
lansez o provocare......... din ce piesa/ansamblu reprezentativ de la capri se poate face un gratar...???
ps... sper sa nu ma impuste oarecine.... castigatorul primeste 3 kile de vin vechi...!!! |
eu eu eu stiu.
1. poti sa faci gratar daca scoti cu grija firele de la instalatia de dezaburire de la portbagaj. 2. poti face mai mult un fel de plita din capota. iau vinu? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
eu nu particip decat daca cineva suplimenteaza premiul...!!! CV-03-BTF tel. 0744222246 |
eu zic ca k capota nu e nimic mai ochios deci...capota pe post de capac la gratarul facut din grilele fata de la mk1 prinse pe haionul de la mk3 ( sa tii cont si de pile si..clapeta-luni o trimit)))
|
Quote:
painea si scobitorile? se ofera cineva? |
1 Attachment(s)
astazi iar a fost " rally " in covasna.....
|
cine zicea ca are o cutie in 5 trepte?
am luat de la el o bara stabilizatoare de fata acum cateva luni. de la tine BTF? |
5 Attachment(s)
probabil nu e locul cel mai potrivit sa postez asta(fiind un opel): am gasit asta prin giurgiu.. ultima e masina mea, tot prin giurgiu am gasit-o si pe ea, era pe la vopsitor
|
1 Attachment(s)
Quote:
ai mess-ul meu.. sau tel 0744222246... vali.. si cu tine ar trebui sa ma aud la un telefon.. imi dai un beep..plz..??? si va pun si eu ceva frumos ... vorba lui silencer.... |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
De pe ce masina l-ai luat? |
Quote:
Quote:
|
cine stie de unde pot cumpara pasaj roata spate la mk1..????
|
Quote:
apropos: ce pret are? @nitu & btf: cv in 5 de OHC, nu mere pe V6 din cauza lungimii prizei parca. |
shefu Silence Power, cat vrei u pe galeria aia de 2.8? ca io cam fac ceva pe ea de injectie mecanica..si o trec la perfuzie pe caburator:D
am galerie de 2.3..da e mai mica in pipe... mah, ce fac e eu la esapamente? idei, ceva? ca de luat talonul inapoi mi-l iau, dar dup-aia iar mi-l iau astia...de zgomotec... |
Imi pare rau, dar nu mai este de vanzare... am pierdut licitatia pentru o admisie de 2.8 aproape noua, care, oricum, s-a terminat la un pret astronomic.
Daca vrei, poti sa alezezi difuzoarele admisiei de 2.3 si e numai buna. Cu toate astea asigura-te ca gaurile pentru racire nu sunt diferite. Iti spun asta pentru ca am vazut o admisie de 2.8 injectie si avea (parca doar) o gaura obturata. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:44. |
- Copyright 2026 4Tuning