![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
cred ca va trebui sa ne invatam cu viteza legala;))
|
vedeti si partea plina a paharului , veti face economie de combustibil :twisted:
|
deci...baieti luativa statii :D
|
gata , mi-am facut o mica modificare la profil , cati ani imi dati acuma ? :))))
peste tot pe unde postam , ma lua lumea , caa , baiatu mai intai ia permisu , dupa aia posteaza .... |
unii isi cumpara aparate pt ce aveti unde depasi viteza legale ?????
stati linistiti, am fost Duminica spre Vaslui, e varza drumul asa ca dam banii de rovinieta degeaba si acizele din benzina tot de geaba Am invatat sa tacem din gura si sa mergem mai departe indiferent de cauza si situatie O SA AJUNGEM IN CURIND SA VINAM SOBOLANI CU ARCU |
Quote:
Tinere ia spune-mi cat ma costa sa foliez doar geamul stanga fata ! ( s-a zgariat ) |
Nici viteza legala nu o poti atinge in unele zone, la cat de rau este drumul :)
|
depinde ...
ce masina si ce nuanta de folie ai pe acel geam? |
golf 4 stiu si eu.....restul zice el :))....
off topic: ce frumos e afara nu?? :)) |
da... si ce frumos era un bmw intr-un copac acuma pe copou...foarte frumos...
|
Romantic :)
|
ce facem facem un mars impotriva taxelor pt stazi
ca si asa nu avem strazi ne deplasam prin copaci |
Quote:
P.S.(apropo de drumuri): Niste nemti de la un showroom la care se vindea Dacia Duster: -Incredibili romanii astia.....fac orice numai sa nu-si repare drumurile!:lol: |
Quote:
|
era prea multa lume si politie, nu aveam unde sa opresc masina ca faceam... dar trebuie sa apara undeva stire... is curios cum a ajuns pe trotuar si dupa in copac...
|
stiti mai multe detalii despre psihopatul care inteapa fetele pe strada cu un obiect ascutit? Am prins ceva la stirile de la ora 23 dar nu mare lucru...
vedea-l-as infundand puscaria |
[QUOTE=Victor_Is;3117616]stiti mai multe de
nu cred ca il vor prinde la felul cum se misca colegii aiurea sunt 5 victime ar trebui sa luam atitudine la chestii de astea e nasol si io am mama si toti avem mamae si surori |
ne pasa...dar cred ca lumea e prea ocupata cu munca si nu au timp.
|
criminales .. nu sunt singurul care vede ca nu ai nici o legatura cu forumul in sine si cu denumirea 4tuning atunci cand postezi. Nu o sa iasa nimeni pe strazi pentru ca nu va rezolva nimic. Daca ai un sindicat atunci vino cu o propunere si totodata cu o aprobare pentru meeting. Daca nu ai nimic la mana , nu mai polua atat de tare forumul. Se intelege, e cafenea, se vorbesc diverse, dar tu exagerezi.
Fara nici un fel de suparare, revino-ti la lumea reala si daca ai un gand sau o nelamurire, abia atunci posteaza. Este un site de profil auto asa ca incercam sa mentinem imaginea asta..auto ! (lasand la o parte ideea de a manifesta impotriva gropilor din oras, subiect cu care suntem toti familiarizati si indignati, dar pentru care nu putem iesi pur si simplu in strada) Salutare |
Quote:
|
Quote:
|
se poate sa ma dai afara de pe acest site te rog
chiar vreau daca e posibli chiar mas simti foatre bine ceia ce faceti voi e frumos sincer |
dar ce faci tu pe sectiunea iasi e frumos?nu trebuie sa te de-a nimeni afara
|
da multumesc de aprecierile celor care administreaza acest site
asae macar sunt cu inima impacata ca incerc sa fac ceva CEIA CE AM REALIZAT PINA ACUMA MII DE MULTUMIRI CELOR CARE AMPECIAZA MUNCA MEA |
DACA AM ZIS CA AM TELEVIZIUNILE DIN IASI IN SPATE SI MA DUC SA IAU APROBARI ....
Ce crezi ca nu stiu cum trebuie organizat un miting?Sau nu am mai participat? crezi ca m-am trezit eu acuma? Multumesc am sa fac cu cati oameni am.... |
a scuze mai sunt inca 6 victime de la acel psihopat care umbla liber
|
era frumos sa spui clar ce ai si cand ai. Televiziunea cauta scandal la toate colturile.. si e oarecum de inteles ca te-ar ajuta cu promovarea. Dar daca nu ai aprobari, totul e degeaba.
Cand ai aprobari, faci un anunt frumos, scris corect gramatical, cu "," si "." , din care sa se inteleaga ceva, cu ce sprijin ai si tot ce trebuie. Abia atunci te va asculta lumea ! salut |
Quote:
M-am suparat pentru ca mi-ati dat de inteles ca as fi un pusti care nu are ce face acasa... Dar acum totul sa lamurit. |
Nimeni nu e inganfat aici pe forum ...cel putin cei care se stiu ....Dar intelege ca lumea nu se poate razvrati cand si cum are chef . Nimeni nu e multumit de drumurile din IS ...si mai mult de atat de cele din Romania . Dar pentru a face o intalnire de mai mult de 5 oameni deja ti se cer aprobari . Si daca cineva vrea sa te opreasca din ceea ce faci , poate face asta foarte usor . Deci pana la urma , pentru a te asculta cineva , trebuie facut totul legal si ca la carte .
|
Quote:
http://www.ziaruldeiasi.ro/local/opt...sihopat~ni660u |
azi a ajuns la 10 victime din pacate,sper sa-l prinda cat mai rapid...mare grija pe unde stati,in special femeile...ultima victima era parca pe Strapungerii Silvestru...(iasi tv life)
|
Quote:
pai aici scrie ca l-au prins:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
Recidivist...bine ca l-au pus la zdup. In alta ordine de idei...in Iasi, pe perioada verii se organizeaza ceva in domeniul auto? expozitii , etc |
Asa-i,l-au prins,tipu a mai facut 12 ani pentru viol si a fost eliberat anul trecut,cred ca i s-a facut dor. :lol:
|
alloo :poke: forumu s-a transformat in gazeta politiei hmmm interesant:lol:
|
Quote:
|
am si eu o propunere.
stiu ca pe forum intra destul de multa lume. nu putem cumva sa ii punem pe toti sa dea un test de gramatica a limbii romane pentru a li se valida contul? nu de alta, dar imi ia foc retina cand vad asa de multe erori. |
Quote:
Ca la subiectele de scandal (gen bolnavul cu surubelnita) raspunde toata lumea:D Cum zicea si slip....e un forum de profil auto |
in momentul de fata este publicat doar calendarul evenimentelor, locatiile inca nu s-au stabilit. stati si voi geana pe calendar :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:24. |
- Copyright 2026 4Tuning